Paulina_mickey Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 [quote name='puchu']Tak koszmarnego zakończenia spacerku jeszcze nie było :-( Jestem poprostu załamana :( Jako, że w parklu jest dużo śniegu, pojawili się ludzie na nartach. Przy górce je nie puszczam, wiem, czym to mogło by się skończyć. Więc psiaki bawiły się daleko, daleko, po drugiej stronie bajora. Aria odbiegła troche z Welką i w tym momencie zza krzaków wybiega facet na nartch. Zgadnijcie co się stało? :-( Goniła go dosłownie przez pól parku :placz: Nie działało nic :placz: Dopiero cudem udało się ją złapać pod górką. Już wszystkie okoliczne psiaki nauczyły się,że mam magiczną kieszeń, tylko ona jedna to olewa :placz:[/quote] może ten facet wydał sie jej interesującą 'zdobyczą' i dlatego za nim pobiegła....:roll: Quote
Korenia Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 Spokojnie :) Przejdzie jej z czasem ;) Ciesz się, że wogóle możesz ją spuścić - moja kumpela nie może, bo nie da rady później złapać.. Moja dzisiaj popędziła za kotem.. :angryy: Quote
haska_12 Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 [quote name='puchu'] Już wszystkie okoliczne psiaki nauczyły się,że mam magiczną kieszeń, tylko ona jedna to olewa :placz:[/quote] Ojj.. mój Oskar bardzo lubi moją magiczną kieszeń :diabloti: A Kropka nie zwraca na uwagi na żadne smakołyki :shake: Ale mi to nie przeszkadza, bo nie lata do innych psów, tylko chodzi mi przy nodze bez smyczy :) A co do tych narciarzy to dobrze, ze nic sie takiego jej nie stało :) Quote
barbara.h Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 [quote name='puchu']Tak koszmarnego zakończenia spacerku jeszcze nie było :-( Jestem poprostu załamana :( Jako, że w parklu jest dużo śniegu, pojawili się ludzie na nartach. Przy górce je nie puszczam, wiem, czym to mogło by się skończyć. Więc psiaki bawiły się daleko, daleko, po drugiej stronie bajora. Aria odbiegła troche z Welką i w tym momencie zza krzaków wybiega facet na nartch. Zgadnijcie co się stało? :-( Goniła go dosłownie przez pól parku :placz: Nie działało nic :placz: Dopiero cudem udało się ją złapać pod górką. Już wszystkie okoliczne psiaki nauczyły się,że mam magiczną kieszeń, tylko ona jedna to olewa :placz:[/quote] o kurcze,też bym była wściekła:razz: czy rowewrzystów też lubi pogonić? musisz z nią pospacerować koło narciarzy i mieć ją na długiej lince,tak zeby myślała że,jest odpięta,możesz nawet udawać, że odpinasz ją, wtedy masz mozliwość kontroli,szarpnąc powiedzieć fe, i dać jej to co najlepiej lubi(zabawkę ,smakołyk) ja mam tak z Inez, lubi za wszystkim pogonić,a właściwie lubiła,bo teraz jest o wiele, wiele lepiej,chociaż musimy dalej pracować i mieć oczy do okoła głowy :cool3: Quote
puchu Posted January 26, 2007 Author Posted January 26, 2007 Naszczęście facet był normalny i troche na nią poszczekał ;) Linke 15m będę miał pewnie w poniedziałek. Pani musi specjalnie zamówić - zresztą bardzo miło z jej strony :) Kupiła nową zabaweczke i zaczełam nosić w kieszeni pokrojony schabik - jak to nie zadziała, to już nie wiem co :shake: [b]barbara.h[/b], kilka razy zdażyło jej się pogonić rower. Nigdy nie wiem czy za danym rowerem pobiegnie, czy nie :shake: Quote
puchu Posted January 26, 2007 Author Posted January 26, 2007 Właśnie się dowiedziałam od babci, ze Aria powinna wychodzić przed blok załatwić się i spowrotem do domku, bo jeszcze przypadkiem zmarznie! :roll: Zaznaczam, że ma kubraczek z grubego polaru Quote
puchu Posted January 26, 2007 Author Posted January 26, 2007 Kupiłam jej dzisiaj nową zabawke [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images4.fotosik.pl/303/cb0696f40400b1e0.jpg[/IMG][/URL] jak na razie z siostrą mamy świetną zabawe :evil_lol: Quote
puchu Posted January 26, 2007 Author Posted January 26, 2007 Dzisiejszy spacerek był sukcesem :multi: Nie goniła za biegającymi, kładami, przychodziła na zawłanie nawet podczas zabawy :multi: Nikt nic nie pisze :-( Quote
Paulina_mickey Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 heycia:D nasze babcie to maja dziwne podejście do życia...moja np powiedziała mi ostatnio że jej sie to nie podoba żebym zajmowała sie psami(chodzi o moja przyszłość) ona by sobie marzyła żebym siedziała gdzies za biurkiem w jakimś urzędzie czy banku...:roll: z racji kierunku mojego technikum mam styczność z takimi papierkowymi robotami i WIEM że mnie to W OGULE nie interesuje...:roll: no ale cóż babcia zawsze zostanie babcią z innymi poglądami...:eviltong: Quote
Korenia Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 [quote name='puchu']Kupiłam [B]jej [/B]dzisiaj nową zabawke [URL="http://www.fotosik.pl"][IMG]http://images4.fotosik.pl/303/cb0696f40400b1e0.jpg[/IMG][/URL] [B]jak na razie z siostrą mamy[/B] świetną zabawe :evil_lol:[/quote] To w końcu jej czy sobie ;> ? :evil_lol: :evil_lol: Quote
puchu Posted January 27, 2007 Author Posted January 27, 2007 [quote name='Korenia']To w końcu jej czy sobie ;> ? :evil_lol: :evil_lol:[/quote] bardzo dobre pytanie :evil_lol: Quote
puchu Posted January 27, 2007 Author Posted January 27, 2007 [quote name='Paulina_mickey']heeeej:D:D:D:D[/quote] dobry :) Udało się wyciągnąc na spacerek siostre. Dawno nie było takiego szaleństwa :multi: Tylko po powroci znowu do wanny psa wsadzili :watpliwy: Quote
BBeta Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 Moja Kaja też zawsze po spacerze ląduje w wannie ;) Quote
puchu Posted January 27, 2007 Author Posted January 27, 2007 Aria jak słyszy wode w kranie profilaktycznie idzie do innego pokoju :shake: Quote
BBeta Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 Nie wiele jest psów, które lubią się kąpać o ile w ogóle takie istnieją. Widzisz, Kaja uwielbia pływać w jeziorze, więc teoretycznie woda w wannie też nie powinna jej przeszkadzać, a zawsze szuka tylko okazji zeby wyskoczyć i uciec ;) Quote
BBeta Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 Kaja za to nie lubi chodzić po deszczu, jak jest trawa mokra to nie ma mowy żeby na nia weszła ;) A kałuże owszem lubi, szczególnie te błotne ;) Quote
Korenia Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 [quote name='puchu']Aria jak słyszy wode w kranie profilaktycznie idzie do innego pokoju :shake:[/quote] Skąd ja to znam... Quote
puchu Posted January 27, 2007 Author Posted January 27, 2007 zwiewa też przed konewką, a spryskiwaczt o diabeł wcielony :shake: Quote
Paulina_mickey Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 moja psica też nie za bardzo przepada za kąpielą w wannie ale za to gdzieś w rzece czy stawie to dał by se łapki poobcinać:evil_lol: a tak w ogule to witam:D Quote
barbara.h Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 [quote name='puchu']Dzisiejszy spacerek był sukcesem :multi: Nie goniła za biegającymi, kładami, przychodziła na zawłanie nawet podczas zabawy :multi: Nikt nic nie pisze :-([/quote] super! cieszę się razem z tobą! :loveu: pamiętaj! musisz się zawsze z tego bardzo cieszyć,tak wylewnie i gadać do niej dobry piesek,śliczna sunia itd... wiesz o co mi chodzi? musisz kupić drugą :evil_lol::evil_lol::evil_lol: fajna :lol: [IMG]http://images4.fotosik.pl/303/cb0696f40400b1e0.jpg[/IMG] Quote
Recommended Posts