Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ja tego gagatka znam - super pies...rozumna i karna....tak było przed pierwszą adopcją. BOSKA można powiedziec. nie nastawiona na smycz...ale jak na koty...na ludzi - pozytyw. nie atakuje innych psów /to wszystko na czas sprzed adopcji/
ale paoii zna ją bo teraz z nią sie bawi:)

• Replies 105
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

już się melduję :) Tak od czasu jej powrotu wychodzę z nią na spacery itd. Sprawdzałam ją kiedys na koty ale było to tylko sprawdzenie przez kraty kociego wybiegu, nie wykazała zainteresowania lecz to nie jest jakies super sprawdzenie. Tak naprawde nie jestem w stanie dać 100% pewnosci jak się zachowa aczkolwiek nie wykazuje jakis zachowan agresywnych. Ogólnie to sunia cukierek. Najlepiej byłby gdybysmy się umówiły z zainteresowaną w schronisku aby poznała Wiki na żywo :)

Posted

dziewczyny, przekaze jutro znajomej wszystko co tutaj napisalyscie (i to jest jasne, ze nikt nie moze dac 100% gwarancji na koty, ale to i tak juz duzo, ze nie wykazywala nimi zainteresowania). Kolezanka sama wypatrzyla ja sobie w schronisku, wiec zapoznanie na zywo juz bylo, ale super bedzie jesli bedziecie mogly sie umowic na wspolny spacer. Znajoma ma jeszcze psa, z ktorym chcialaby przyjechac. Paoiii jesli mozesz wyslij mi na PW swoj numer tel to kolezanka zadzwoni i umowicie sie konkretnie

• 3 weeks later...
Posted

ja nie wiem, co Vikunia jeszcze w schronisku robi :(
wczoraj, na prośbę paoiii, która wychodzi z nią regularnie, byłam z Viki na spacerze. sunia ideał, przekochana, kontaktowa, FANTASTYCZNA! zakochałam się w niej :loveu: troszkę się nakręca na smycz niekiedy, ale myślę, że to dlatego, bo ostatnio rzadko wychodzi. jest niesamowita i na dodatek, piękna! :D

• 2 weeks later...
Posted

sie ruszyła
hahhahaha

telefon z Rzeszowa o Viki

taki miałam ubaw z faceta, ze prosiłam aby zadzwonił tez do paoii :)))
nie tłumaczyłam mu z a duzo bo nie chciał rozumiec...
chciał Viki do obejscia...
miał by ładne ogrodzenie..tuje!
Zapytana - a bedą z niej szczeniaki..

ja na to, ze NIe - bo sterylizowana

a on na to - a to dobrze bo sie nie będzie ganiać pod płotem

masakra

Posted

byłam z Wiki na spacerku, oczywiście na prośbę Paoiii, której nie ma w Krakowie. Sunia cuuuuuuudo, zawsze to powtarzałam :loveu: ostatnio się straaaaaaasznie nakręca na smycz i wiem dlaczego... no ale mam nadzieję, że będzie lepiej ;) aż dziwne, że nikt się nią nie interesuje, ona jest świetna! :D

• 3 weeks later...
Posted

Wikunia wczoraj znalazła super domek i fajnych ludzi :)!!!!! Państwo od jakiegos czasu przyjezdzali do niej w odwiedziny, strasznie się ciesze!!!!!!!!!!!! :D

Posted

Witam, muszę się z Wami zgodzić, że Wiktoria jest cudownym PsiaKiem:) Od kilku dni jest już i nas i na dodatek bardzo szczęśliwa! Kochamy Ją bardzo:) A Was drogie Panie nasza "TRÓJKA" gorąco pozdrawia i dziękuje za wcześniejszą opiekę nad Wiktorią!
PS: Już nie nadgryzaa smyczy:)

Posted

super, że Wiki tak dobrze trafiła :multi: były z nią jakieś problemy, czy od początku wszystko było OK?
ooo, fajnie z tą smyczą, że już nie gryzie :D no ale nic dziwnego, że tak się zachowywała, skoro KTOŚ ją szkolił ;)

Posted

meerdiana witamy!!! :) bardzo sie ciesze ze to własnie Wy ją adoptowaliscie :) czekam z niecierpliwością na nowe wiesci i zdjecia wkrótce :)

Pozdrawiam

Posted

Tyle czekaliśmy aż w końcu doczekaliśmy się;) Energii psinka ma okropnie dużo, spacer 3 godzinny jej nie wymęczył:) A i apropo kapieli.. Wikusia nie lubi wody, także póki co "pierzemy ją" w proszkowym szamponie:) Zdjęcia za niedługo podeślę, także będziecie mogly drogie Panie troszkę powspominać;) Tak poza tym, tydzień czasu myśleliśmy nad odpowiednim imieniem.. Po czym doszlismy do wniosku, że Jej odpowiada tylko i wyłącznie WIKTORIA-tak też pozostało.
PS: Niunia na szczęście bardzo szybko odwzajemniła nasze uczucia! Żyć się juz bez niej nie da:)

Posted

meerdiana napisał(a):
Tyle czekaliśmy aż w końcu doczekaliśmy się;) Energii psinka ma okropnie dużo, spacer 3 godzinny jej nie wymęczył:) A i apropo kapieli.. Wikusia nie lubi wody, także póki co "pierzemy ją" w proszkowym szamponie:) Zdjęcia za niedługo podeślę, także będziecie mogly drogie Panie troszkę powspominać;) Tak poza tym, tydzień czasu myśleliśmy nad odpowiednim imieniem.. Po czym doszlismy do wniosku, że Jej odpowiada tylko i wyłącznie WIKTORIA-tak też pozostało.
PS: Niunia na szczęście bardzo szybko odwzajemniła nasze uczucia! Żyć się juz bez niej nie da:)

Wspaniale czytać takie posty!
Powodzenia :):)
I też z niecierpliwością czekam na fotki szczęśliwej Wiktorii ;)