anita_happy Posted June 14, 2011 Posted June 14, 2011 ja tego gagatka znam - super pies...rozumna i karna....tak było przed pierwszą adopcją. BOSKA można powiedziec. nie nastawiona na smycz...ale jak na koty...na ludzi - pozytyw. nie atakuje innych psów /to wszystko na czas sprzed adopcji/ ale paoii zna ją bo teraz z nią sie bawi:) Quote
paoiii Posted June 14, 2011 Posted June 14, 2011 już się melduję :) Tak od czasu jej powrotu wychodzę z nią na spacery itd. Sprawdzałam ją kiedys na koty ale było to tylko sprawdzenie przez kraty kociego wybiegu, nie wykazała zainteresowania lecz to nie jest jakies super sprawdzenie. Tak naprawde nie jestem w stanie dać 100% pewnosci jak się zachowa aczkolwiek nie wykazuje jakis zachowan agresywnych. Ogólnie to sunia cukierek. Najlepiej byłby gdybysmy się umówiły z zainteresowaną w schronisku aby poznała Wiki na żywo :) Quote
anita_happy Posted June 14, 2011 Posted June 14, 2011 to sie kobitki umawiajcie!!!a ja wycofuje allegro :P heh...trzymam kciuki Quote
Aga-ta Posted June 14, 2011 Posted June 14, 2011 dziewczyny, przekaze jutro znajomej wszystko co tutaj napisalyscie (i to jest jasne, ze nikt nie moze dac 100% gwarancji na koty, ale to i tak juz duzo, ze nie wykazywala nimi zainteresowania). Kolezanka sama wypatrzyla ja sobie w schronisku, wiec zapoznanie na zywo juz bylo, ale super bedzie jesli bedziecie mogly sie umowic na wspolny spacer. Znajoma ma jeszcze psa, z ktorym chcialaby przyjechac. Paoiii jesli mozesz wyslij mi na PW swoj numer tel to kolezanka zadzwoni i umowicie sie konkretnie Quote
Noelle Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 ja nie wiem, co Vikunia jeszcze w schronisku robi :( wczoraj, na prośbę paoiii, która wychodzi z nią regularnie, byłam z Viki na spacerze. sunia ideał, przekochana, kontaktowa, FANTASTYCZNA! zakochałam się w niej :loveu: troszkę się nakręca na smycz niekiedy, ale myślę, że to dlatego, bo ostatnio rzadko wychodzi. jest niesamowita i na dodatek, piękna! :D Quote
anita_happy Posted July 18, 2011 Posted July 18, 2011 new dla wiki http://allegro.pl/viki-american-staffordshire-terrier-amstaff-oddam-i1723632067.html Quote
paoiii Posted July 18, 2011 Posted July 18, 2011 Super dziękuje!! Malutka dziś pójdzie ze mną na spacerek! Quote
anita_happy Posted July 18, 2011 Posted July 18, 2011 paoiii napisał(a):Super dziękuje!! Malutka dziś pójdzie ze mną na spacerek! pozdrów ja:)) Quote
anita_happy Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 paoiii napisał(a):słodzinka moja :) i moja :P DZIEKUJEMMY za piekne zdjecia...ale jak modelka piekna to i foty piekne!!! Wiktoryna ma 2 obserwatores na alegro Quote
anita_happy Posted July 26, 2011 Posted July 26, 2011 obserwatro na allegro JEST.. na @ dostałąm zapytanie - odpisałam i wkleiłam wiki tutaj http://www.dogomania.pl/threads/211619-zaadoptuj%C4%99-Staffika Quote
Noelle Posted July 26, 2011 Posted July 26, 2011 może coś się wreszcie ruszy... Wiki jest niesamowita :loveu: Quote
anita_happy Posted July 29, 2011 Posted July 29, 2011 sie ruszyła hahhahaha telefon z Rzeszowa o Viki taki miałam ubaw z faceta, ze prosiłam aby zadzwonił tez do paoii :))) nie tłumaczyłam mu z a duzo bo nie chciał rozumiec... chciał Viki do obejscia... miał by ładne ogrodzenie..tuje! Zapytana - a bedą z niej szczeniaki.. ja na to, ze NIe - bo sterylizowana a on na to - a to dobrze bo sie nie będzie ganiać pod płotem masakra Quote
Noelle Posted July 30, 2011 Posted July 30, 2011 byłam z Wiki na spacerku, oczywiście na prośbę Paoiii, której nie ma w Krakowie. Sunia cuuuuuuudo, zawsze to powtarzałam :loveu: ostatnio się straaaaaaasznie nakręca na smycz i wiem dlaczego... no ale mam nadzieję, że będzie lepiej ;) aż dziwne, że nikt się nią nie interesuje, ona jest świetna! :D Quote
paoiii Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 Wikunia wczoraj znalazła super domek i fajnych ludzi :)!!!!! Państwo od jakiegos czasu przyjezdzali do niej w odwiedziny, strasznie się ciesze!!!!!!!!!!!! :D Quote
kama210 Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 podczytuję wątek cichaczem i cieszę się bardzo ... ... taka kochana , roześmiana "kluska" ..., ..wszystkiego naj ..Vikusiu :) Quote
meerdiana Posted August 19, 2011 Posted August 19, 2011 Witam, muszę się z Wami zgodzić, że Wiktoria jest cudownym PsiaKiem:) Od kilku dni jest już i nas i na dodatek bardzo szczęśliwa! Kochamy Ją bardzo:) A Was drogie Panie nasza "TRÓJKA" gorąco pozdrawia i dziękuje za wcześniejszą opiekę nad Wiktorią! PS: Już nie nadgryzaa smyczy:) Quote
Noelle Posted August 19, 2011 Posted August 19, 2011 super, że Wiki tak dobrze trafiła :multi: były z nią jakieś problemy, czy od początku wszystko było OK? ooo, fajnie z tą smyczą, że już nie gryzie :D no ale nic dziwnego, że tak się zachowywała, skoro KTOŚ ją szkolił ;) Quote
paoiii Posted August 19, 2011 Posted August 19, 2011 meerdiana witamy!!! :) bardzo sie ciesze ze to własnie Wy ją adoptowaliscie :) czekam z niecierpliwością na nowe wiesci i zdjecia wkrótce :) Pozdrawiam Quote
anita_happy Posted August 19, 2011 Posted August 19, 2011 Dziekuje domkowi za dom!moja mala ksiezniczka!wreszcie ma swoich ludzi.wiecej jak dorwe kompa:) Quote
meerdiana Posted August 21, 2011 Posted August 21, 2011 Tyle czekaliśmy aż w końcu doczekaliśmy się;) Energii psinka ma okropnie dużo, spacer 3 godzinny jej nie wymęczył:) A i apropo kapieli.. Wikusia nie lubi wody, także póki co "pierzemy ją" w proszkowym szamponie:) Zdjęcia za niedługo podeślę, także będziecie mogly drogie Panie troszkę powspominać;) Tak poza tym, tydzień czasu myśleliśmy nad odpowiednim imieniem.. Po czym doszlismy do wniosku, że Jej odpowiada tylko i wyłącznie WIKTORIA-tak też pozostało. PS: Niunia na szczęście bardzo szybko odwzajemniła nasze uczucia! Żyć się juz bez niej nie da:) Quote
meerdiana Posted August 21, 2011 Posted August 21, 2011 AD NATALEK: Z Piesiunią nie było ani nie ma żadnych problemów.. CUD STWORZENIE:) Quote
agnieszka32 Posted August 21, 2011 Posted August 21, 2011 meerdiana napisał(a):Tyle czekaliśmy aż w końcu doczekaliśmy się;) Energii psinka ma okropnie dużo, spacer 3 godzinny jej nie wymęczył:) A i apropo kapieli.. Wikusia nie lubi wody, także póki co "pierzemy ją" w proszkowym szamponie:) Zdjęcia za niedługo podeślę, także będziecie mogly drogie Panie troszkę powspominać;) Tak poza tym, tydzień czasu myśleliśmy nad odpowiednim imieniem.. Po czym doszlismy do wniosku, że Jej odpowiada tylko i wyłącznie WIKTORIA-tak też pozostało. PS: Niunia na szczęście bardzo szybko odwzajemniła nasze uczucia! Żyć się juz bez niej nie da:) Wspaniale czytać takie posty! Powodzenia :):) I też z niecierpliwością czekam na fotki szczęśliwej Wiktorii ;) Quote
anita_happy Posted August 21, 2011 Posted August 21, 2011 ta mała to cudoo samoo w sobie....sweetasna panienKA :) Quote
Recommended Posts