M&S Posted February 4, 2013 Posted February 4, 2013 Dzień dobry :) Shila mądra jest niesłychanie. Quote
Shilomaniak Posted February 4, 2013 Posted February 4, 2013 [quote name='M&S']Dzień dobry :) Shila mądra jest niesłychanie.[/QUOTE] Najpiękniesze ma ubranie, świetnie jeździ na rowerze....., ona jest mądra po mnie wszak:evil_lol: Quote
M&S Posted February 4, 2013 Posted February 4, 2013 [quote name='Shilomaniak']Najpiękniesze ma ubranie, świetnie jeździ na rowerze....., ona jest mądra po mnie wszak:evil_lol:[/QUOTE] To nie podlega dyskusji ;) Quote
M&S Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 [quote name='stokrotka.af']ale sobie słodzisz ;)[/QUOTE] A niech tam, niech sobie słodzi ;) Quote
Shilomaniak Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 A kto mi powie że ja mądry, Shila milczy jak zaklęta, nikt wiecej nie chce kłamać:evil_lol:, palce krzyżuję i łatwo mi się to mówi.:lol::diabloti: Powiedziałbym że powstaje funclub :oops:mojej skromnej osoby, a biedna Shila ma tylko fanclub:razz: Quote
stokrotka.af Posted February 6, 2013 Posted February 6, 2013 [quote name='Shilomaniak']A kto mi powie że ja mądry, Shila milczy jak zaklęta, nikt wiecej nie chce kłamać:evil_lol:, palce krzyżuję i łatwo mi się to mówi.:lol::diabloti: Powiedziałbym że powstaje funclub :oops:mojej skromnej osoby, a biedna Shila ma tylko fanclub:razz:[/QUOTE] dobre i to ;) jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma ;) Quote
Ptysiak Posted February 6, 2013 Posted February 6, 2013 Witamy się po dłuuuugiej przerwie u słodkiej Shilki :loveu: Quote
Shilomaniak Posted February 6, 2013 Posted February 6, 2013 A witamy, witamy serdecznie :buzi:. Dzisiaj odkryłam, że nasza Shilka spasła się straszliwie :eating::oops2:. Jakoś wcześniej tego nie zauważyłam, ale dzisiaj przysłano nowe szelki (stare się skurczyły :razz:) i taki straszny grubas wylazł z naszego psa, że głowa mała :diabloti:. Wiosna czeka mojego męża ostra jazda z odchudzaniem :evil_lol: Quote
Ptysiak Posted February 6, 2013 Posted February 6, 2013 To Shilka przytyła czy mąż ? :evil_lol: Bo te szelki to chyba dla Księżniczki... tak? :roll::evil_lol: Oboje będą mieli treningi sportowe? Ale im tam rygor wprowadzasz :crazyeye::evil_lol: Quote
M&S Posted February 6, 2013 Posted February 6, 2013 [quote name='Shilomaniak'] Dzisiaj odkryłam, że nasza Shilka spasła się straszliwie :eating::oops2:. Jakoś wcześniej tego nie zauważyłam, ale dzisiaj przysłano nowe szelki (stare się skurczyły :razz:) i taki straszny grubas wylazł z naszego psa, że głowa mała :diabloti:. Wiosna czeka mojego męża ostra jazda z odchudzaniem :evil_lol:[/QUOTE] Shila nie przytyła, zmężniała tylko;) Quote
Shilomaniak Posted February 6, 2013 Posted February 6, 2013 Masz rację , ona zmęzniała i ja muszę zacząć z nią ostrą jazdę.:evil_lol: Quote
M&S Posted February 6, 2013 Posted February 6, 2013 [quote name='Shilomaniak']Masz rację , ona zmęzniała i ja muszę zacząć z nią ostrą jazdę.:evil_lol:[/QUOTE] Chyba, że tak ;) Quote
Shilomaniak Posted February 6, 2013 Posted February 6, 2013 [quote name='Ptysiak']To Shilka przytyła czy mąż ? :evil_lol: Bo te szelki to chyba dla Księżniczki... tak? :roll::evil_lol: Oboje będą mieli treningi sportowe? Ale im tam rygor wprowadzasz :crazyeye::evil_lol:[/QUOTE] Oczywiście, że ubranko dla dziewczynki :lol:. Pan będzie boso chodził, ale pięknota musi mieć WSZYSTKO. Mąż schudł ponad 20 kg, odkąd biega z Shilą, ale teraz zima, to sobie odpuścił :painting: i stąd te schabiki u piesa Quote
Ptysiak Posted February 6, 2013 Posted February 6, 2013 [quote name='Shilomaniak']Oczywiście, że ubranko dla dziewczynki :lol:. Pan będzie boso chodził, ale pięknota musi mieć WSZYSTKO. Mąż schudł ponad 20 kg, odkąd biega z Shilą, ale teraz zima, to sobie odpuścił :painting: i stąd te schabiki u piesa[/QUOTE] To u Nas podobnie. Pan może boso biegać ale Ptyś musi mieć wszystko :evil_lol: Tyle, że u Nas Pan z pieskiem sam nie wychodzi :shake: zagonić Go na spacer to cud... ja codziennie biegam z psem po 2-3 razy a Pańcio łaskawie czasami z nami wyjdzie :roll: a potem się dziwi i narzeka, że pies go nie słucha na spacerach :diabloti: Szkoda, że mój mąż nie ma coś z Twojego... Te Wasze wspólne spacerki... aż się sama do siebie uśmiecham :) Quote
stokrotka.af Posted February 6, 2013 Posted February 6, 2013 mój TZ też zastrajkował w kwestii spacerów z Rufolcem ;) i jeszcze się dziwi,że jak ja ściągam obrożę z haka (w kształcie ogonka) to Rufol siada i się cieszy a jak on to Rufol waruje i ma nietęgą minę ;) Quote
Shilomaniak Posted February 7, 2013 Posted February 7, 2013 Cześć. Ja już na pączki patrzeć nie mogę, chyba Shila zje resztę, w pracy się siedzi i do domu zaraz. Shila uwielbia pączki, ostatnio w cukierni naszła mnie faza na ciastko, no ile można się odchudzać, kupiłem pączka i szedłem z psem przy nodze, że nigdy nie miałem na szkoleniu aż takich efektów. Człowiek się męczy , uczy psa właściwego zachowania a głupi pączek co potrafi zrobić z psa, że nikt wcześniej mi nie powiedział o czymś takim. Najgorsze to były miny ludzi jak widzieli że żremy pączka w najlepsze. Quote
Karilka Posted February 7, 2013 Author Posted February 7, 2013 Bo pączek to przecież taka podrasowana bułeczka! Shila uwieeelbia bułeczki! Quote
stokrotka.af Posted February 7, 2013 Posted February 7, 2013 no ja zjadłam dziś tylko 3 buuuuuuuuuuuuuu :( Kasiulek doszła przesyłka dzięki, będziemy testować nowe nabytki ;) Quote
M&S Posted February 7, 2013 Posted February 7, 2013 Ja też chyba limit na pączki wyczerpałam.... Quote
Shilomaniak Posted February 7, 2013 Posted February 7, 2013 [quote name='stokrotka.af']Kasiulek doszła przesyłka dzięki, będziemy testować nowe nabytki ;)[/QUOTE] Ale ta nasza poczta sprawna!!! Czasami nadziwić się nie mogę :lol:. Przerywam ZAMIAR odchudzania się. Pączek, pączek, pączek :diabloti: Quote
M&S Posted February 7, 2013 Posted February 7, 2013 [quote name='Shilomaniak'] Przerywam ZAMIAR odchudzania się. Pączek, pączek, pączek :diabloti:[/QUOTE] [url=http://www.glitter-graphics.com][img]http://dl.glitter-graphics.net/pub/742/742481rubaj90658.gif[/img][/url][url=http://www.glitter-graphics.com][img]http://dl.glitter-graphics.net/pub/742/742481rubaj90658.gif[/img][/url] Quote
Recommended Posts