Jump to content
Dogomania

Shila pogromczyni Nużycy,Grzybicy i Krzywicy W NOWYM EKSTRA DOMKU!!! DZIEKUJEMY!!!

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Shilomaniak']Najpiękniesze ma ubranie, świetnie jeździ na rowerze....., ona jest mądra po mnie wszak:evil_lol:[/QUOTE]

To nie podlega dyskusji ;)

Posted

A kto mi powie że ja mądry, Shila milczy jak zaklęta, nikt wiecej nie chce kłamać:evil_lol:, palce krzyżuję i łatwo mi się to mówi.:lol::diabloti:
Powiedziałbym że powstaje funclub :oops:mojej skromnej osoby, a biedna Shila ma tylko fanclub:razz:

Posted

[quote name='Shilomaniak']A kto mi powie że ja mądry, Shila milczy jak zaklęta, nikt wiecej nie chce kłamać:evil_lol:, palce krzyżuję i łatwo mi się to mówi.:lol::diabloti:
Powiedziałbym że powstaje funclub :oops:mojej skromnej osoby, a biedna Shila ma tylko fanclub:razz:[/QUOTE]

dobre i to ;) jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma ;)

Posted

A witamy, witamy serdecznie :buzi:. Dzisiaj odkryłam, że nasza Shilka spasła się straszliwie :eating::oops2:. Jakoś wcześniej tego nie zauważyłam, ale dzisiaj przysłano nowe szelki (stare się skurczyły :razz:) i taki straszny grubas wylazł z naszego psa, że głowa mała :diabloti:. Wiosna czeka mojego męża ostra jazda z odchudzaniem :evil_lol:

Posted

To Shilka przytyła czy mąż ? :evil_lol: Bo te szelki to chyba dla Księżniczki... tak? :roll::evil_lol:

Oboje będą mieli treningi sportowe? Ale im tam rygor wprowadzasz :crazyeye::evil_lol:

Posted

[quote name='Shilomaniak'] Dzisiaj odkryłam, że nasza Shilka spasła się straszliwie :eating::oops2:. Jakoś wcześniej tego nie zauważyłam, ale dzisiaj przysłano nowe szelki (stare się skurczyły :razz:) i taki straszny grubas wylazł z naszego psa, że głowa mała :diabloti:. Wiosna czeka mojego męża ostra jazda z odchudzaniem :evil_lol:[/QUOTE]

Shila nie przytyła, zmężniała tylko;)

Posted

[quote name='Ptysiak']To Shilka przytyła czy mąż ? :evil_lol: Bo te szelki to chyba dla Księżniczki... tak? :roll::evil_lol:

Oboje będą mieli treningi sportowe? Ale im tam rygor wprowadzasz :crazyeye::evil_lol:[/QUOTE]

Oczywiście, że ubranko dla dziewczynki :lol:. Pan będzie boso chodził, ale pięknota musi mieć WSZYSTKO. Mąż schudł ponad 20 kg, odkąd biega z Shilą, ale teraz zima, to sobie odpuścił :painting: i stąd te schabiki u piesa

Posted

[quote name='Shilomaniak']Oczywiście, że ubranko dla dziewczynki :lol:. Pan będzie boso chodził, ale pięknota musi mieć WSZYSTKO. Mąż schudł ponad 20 kg, odkąd biega z Shilą, ale teraz zima, to sobie odpuścił :painting: i stąd te schabiki u piesa[/QUOTE]
To u Nas podobnie. Pan może boso biegać ale Ptyś musi mieć wszystko :evil_lol:
Tyle, że u Nas Pan z pieskiem sam nie wychodzi :shake: zagonić Go na spacer to cud... ja codziennie biegam z psem po 2-3 razy a Pańcio łaskawie czasami z nami wyjdzie :roll: a potem się dziwi i narzeka, że pies go nie słucha na spacerach :diabloti:
Szkoda, że mój mąż nie ma coś z Twojego... Te Wasze wspólne spacerki... aż się sama do siebie uśmiecham :)

Posted

mój TZ też zastrajkował w kwestii spacerów z Rufolcem ;) i jeszcze się dziwi,że jak ja ściągam obrożę z haka (w kształcie ogonka) to Rufol siada i się cieszy a jak on to Rufol waruje i ma nietęgą minę ;)

Posted

Cześć.

Ja już na pączki patrzeć nie mogę, chyba Shila zje resztę, w pracy się siedzi i do domu zaraz.
Shila uwielbia pączki, ostatnio w cukierni naszła mnie faza na ciastko, no ile można się odchudzać, kupiłem pączka i szedłem z psem przy nodze, że nigdy nie miałem na szkoleniu aż takich efektów.
Człowiek się męczy , uczy psa właściwego zachowania a głupi pączek co potrafi zrobić z psa, że nikt wcześniej mi nie powiedział o czymś takim. Najgorsze to były miny ludzi jak widzieli że żremy pączka w najlepsze.

Posted

[quote name='stokrotka.af']Kasiulek doszła przesyłka dzięki, będziemy testować nowe nabytki ;)[/QUOTE]

Ale ta nasza poczta sprawna!!! Czasami nadziwić się nie mogę :lol:.
Przerywam ZAMIAR odchudzania się. Pączek, pączek, pączek :diabloti:

Posted

[quote name='Shilomaniak']
Przerywam ZAMIAR odchudzania się. Pączek, pączek, pączek :diabloti:[/QUOTE]

[url=http://www.glitter-graphics.com][img]http://dl.glitter-graphics.net/pub/742/742481rubaj90658.gif[/img][/url][url=http://www.glitter-graphics.com][img]http://dl.glitter-graphics.net/pub/742/742481rubaj90658.gif[/img][/url]