Jump to content
Dogomania

Shila pogromczyni Nużycy,Grzybicy i Krzywicy W NOWYM EKSTRA DOMKU!!! DZIEKUJEMY!!!

Recommended Posts

Posted

Poproszę o zdjęcia. Ten wątek działa na mnie relaksująco, odstresowująco i podbuduwująco - pilnie potrzebuje zdjęcia!
Domowe -przytulane, zamawiam i koniec.:loveu:

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='stokrotka.af']przyszłam się przywitać z byłą współpracowniczką ;)[/QUOTE]

Ha, jestem na zwolnieniu w baaardzo gorącym okresie, więc pewnie już wszystkie psy z całego świata na mnie powiesili :cool3:

Posted

Zdjęcia na zamówienie - ze starego albumu, ale zwróćcie uwagę co czarna sucz zrobiła z mojego męża

[IMG]https://lh5.googleusercontent.com/-zepcgfsDC5I/UPAOBlBejYI/AAAAAAAAApU/6y8Xke-xGXg/s720/CIMG9679.JPG[/IMG]
[IMG]https://lh6.googleusercontent.com/-oPLc_rSV64o/UPAP5McJYDI/AAAAAAAAApk/-ZC-bfvjANA/s720/CIMG0204.JPG[/IMG]

Posted

A gdy Shila pierwszy raz ujrzała swojego Tatuńcia brzuszysko było jeszcze większe !!! Musiałam wymienić całą mężowską garderobę!!! No cóż "...dla żony woda, dla kochanki-szampan!"

Posted

[quote name='Shilomaniak']No co mogła zrobić , menszczyzne ze mnie zrobiła, a nie takie ciepłe kluchi[/QUOTE]

Ożeszszsz... niby te cieple kluchi to ja uczyniłam :crazyeye:. Muszę chyba sobie sprawić czarne futro :diabloti:

Posted

Zlazły ze mnie:eviltong:.
To wątek o Shili a nie mnie, cholera- jedna do Żor uciekła a druga umiera w domu i się cieszą- zgłoście to reporterom TVN 24:diabloti:.
Nagłośnią problem w telewizji:evil_lol:

Posted

[quote name='M&S']O kurcze, jestem pod wrażeniem. Zdolna ta wasza psica;)[/QUOTE]

Najgorsze to te spojrzenia ludzi , którzy mnie nie widzieli od wiosny i pytania takim ściszonym głosem" czy nie jesteś chory", albo taki tekst który człowiek niedawno wygłosił pt; kiedyś to do nas przyjeżdżał taki gruby facet , a teraz to pan będzie bywał u nas?:evil_lol:.
To tylko 22 kg przez 5 miesięcy, phi, mogę psa wypożyczyć każdemu na chwilę, tylko kto wytrzyma ?

Posted

[quote name='stokrotka.af']etam zaraz uciekła ;) okoliczności życiowe mnie do tego zmusiły ;) a dzięki temu będziecie mieć z Shilką i Kasiulkiem niepowtarzalną okazję odwiedzin u nas :)[/QUOTE]
Czuję się zaproszony z inwentarzem:multi:.
Takie okoliczności są w sumie b.miłe.:cool3:
Jak mały ?, wszystko w porządku czy zaczyna rozrabiać.
Rufi nie rozdrapał wszystkich drzwi?

Posted

[quote name='Shilomaniak']Najgorsze to te spojrzenia ludzi , którzy mnie nie widzieli od wiosny i pytania takim ściszonym głosem" czy nie jesteś chory", albo taki tekst który człowiek niedawno wygłosił pt; kiedyś to do nas przyjeżdżał taki gruby facet , a teraz to pan będzie bywał u nas?:evil_lol:.
To tylko 22 kg przez 5 miesięcy, phi, mogę psa wypożyczyć każdemu na chwilę, tylko kto wytrzyma ?[/QUOTE]
Świetny wynik:)

[quote name='stokrotka.af']
junior ma charakterek....ciekawe po kim hi hi hi ;)
Rufol oprócz drzwi wejściowych niczego nie zdemolował ;)[/QUOTE]

pewnie do Tatusiu:evil_lol:

Grzeczny piesek:)

Posted

Zawsze jak przybiegam na wołanie dostaję pysznego smaczka - wczoraj był to kurczaczek :multi:

[IMG]https://lh4.googleusercontent.com/-krXe2GQAiI8/UPJ9oV9c20I/AAAAAAAAArE/jKVCQTXDMyI/s640/CIMG0369.JPG[/IMG]