Jump to content
Dogomania

Shila pogromczyni Nużycy,Grzybicy i Krzywicy W NOWYM EKSTRA DOMKU!!! DZIEKUJEMY!!!

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Karilka'] życzę dalszych sukcesów wychowawczych!!![/QUOTE]

sukces wychowawczy:
[IMG]https://lh6.googleusercontent.com/-9ZBcqROd5jU/T4NAtyFDgtI/AAAAAAAABAM/e89cbjeEjK0/s720/CIMG9569.JPG?gl=PL[/IMG]

Posted

[quote name='Ania!']Przyszłam prosto z wątku Stokrotki :Rose:[/QUOTE]

Witamy, witamy :multi:. Shila dzielna, ale jeśli doczytasz wątek to zobaczysz, że najbardziej dzielna to była Karilka, która nie porzuciła wyłysielca tylko pięknie odchuchała (z pomocą cioteczek z dogo). No a teraz dzielne my są :evil_lol:

Posted

[quote name='Ania!']Przyszłam prosto z wątku Stokrotki :Rose:

Shila jest śliczna ale czytając (na razie tylko) początek galerii widzę, że i bardzo dzielna.

Pozdrawiam :smile:[/QUOTE]
Witam serdecznie .
Obejrzałem Twoje potwory, cudne/ jak to potwory/, mieliśmy kiedyś sznupa wielkiego , rzeczywiście kudlacz z mokrymi łapami i suchą resztą to widok bezcenny, taka beczka na patyczkach.:evil_lol:
Życzymy wszystkiego dobrego i głaski dla francuzów/ choć spolszczonych/:lol:

Posted

[quote name='stokrotka.af']mój TZ twierdzi,że będziecie jeszcze mieli z Shili pociechę :razz: cierpliwości[/QUOTE]

Ufff, pocieszasz dobra duszo :diabloti:. Pociech z Shilą 100 i 200, najważniejsze to, że jest :loveu:

Posted

Trochę zdjęć z serii tych co dogo wcięło (te w żółtym specjalnie dla Karilki:cool3:)
[IMG]https://lh6.googleusercontent.com/-JkkmWcSONy4/T31bu9lVHUI/AAAAAAAAA84/FtXqcEXNR78/s1024/DSC04012.jpg?gl=PL[/IMG]

Posted

A to kolejny "ciuszek" Shiluni (buty też kupiliśmy, ale czekają na zimę)

[IMG]https://lh3.googleusercontent.com/-kxdv5riBk8o/T34F0Q8buXI/AAAAAAAAA9k/mQ88lfodXvk/s720/CIMG9559.JPG?gl=PL[/IMG]

Posted

[quote name='Shilomaniak']Witamy, witamy :multi:. Shila dzielna, ale jeśli doczytasz wątek to zobaczysz, że najbardziej dzielna to była Karilka, która nie porzuciła wyłysielca tylko pięknie odchuchała (z pomocą cioteczek z dogo). No a teraz dzielne my są :evil_lol:[/QUOTE]
Miała dziewczyna szczęście, że trafiła na takie duszyczki :)

[quote name='Shilomaniak']
[url]https://lh3.googleusercontent.com/-kxdv5riBk8o/T34F0Q8buXI/AAAAAAAAA9k/mQ88lfodXvk/s720/CIMG9559.JPG?gl=PL[/url][/QUOTE]
To jest super, chyba moim też takie sprawię :fadein:

Posted

Tak, kamizela super nam się sprawdza wieczorową porą, gdy mąż zabiera Shilę na przebieżkę rowerową. Mam tylko nadzieję, że latem nie będzie w niej pannie za gorąco - bo to jednak sztuczywo :shake:. Ale bezpieczeństwo najważniejsze, jeszcze pomyśliwam nad jakimś "zadnim"odblaskiem ale nic mi nie przychodzi do głowy (światełko na ogonie? :evil_lol:)

Posted

[quote name='stokrotka.af']lepiej na nosku jak renifer Rudolf :)[/QUOTE]

Taki czerwony nosek jest niebezpieczny, jeszcze któś stwierdzi że piesek pije sobie i na izbę wytrzeź ją zabiorą.
Rudolfa dawno nie widziałem , pewnie leży i trzeźwieje.

Posted

[quote name='Shilomaniak']A to kolejny "ciuszek" Shiluni (buty też kupiliśmy, ale czekają na zimę)

[IMG]https://lh3.googleusercontent.com/-kxdv5riBk8o/T34F0Q8buXI/AAAAAAAAA9k/mQ88lfodXvk/s720/CIMG9559.JPG?gl=PL[/IMG][/QUOTE]

śliczna sunia :) gdzie kupiłaś kamizelkę ? ja mam taką ,ale się już wysłużyła , córka kupiła w Anglii , przydałaby się nowa :)

Posted

W zooplusie kupiłam, jest dobrej jakości. Miękka, rzepy dobrze trzymają. Trochę się przekręca na grzbiecie psa, ale ogólnie spoko. Zooplus ma stosunkowo drogą wysyłkę, ale maja sporo promocji i za zakup chyba powyżej 90 zł nie biorą za przesyłkę.

Posted

Shila chyba coś po kryjomu wącha, strasznego speeda dostała,wróciliśmy ze spacerku/1,5 godz./, zabawy z psami, pływanie w bagnie i w czymś nienazwanym ale za to z zapachem co jak co, Coco to nie było, w tak zwanym międzyczasie olała blabladora na smyczy" bo mój pies jest nieodwoływalny", przeszliśmy koło niego obserwując piękno przyrody nawet nie zaszczyciwszy tak niegrzecznego psa spojrzeniem.
Zdjęcia są , ale ma je moja lepsza połówka, co jak wróci z pracy to je umieści na wątku. Yorka obeszła szerokim ukiem.
Wróciła zjadła co jej i pokazuje tęsknie na rower, chyba chce do lasu, a ja już zrzuciłem 8 kilo, jak się ludziom pokażę, ale wstyd, pies mnie zamęczy niech wszyscy wią kto się przyczyni do mojego zejścia.
Wczoraj zaliczyliśmy autobusem[ tak to się podobno nazywa, stary rozpadający się potwór] samą stolicę z jej centrum, widzieliśmy PKiN, poprzechodziliśmy sobie przez Marszałkowską kilka razy, straasznie dużo samochodów/ ale dobre ćwiczenie, bo u nas na wsi jeden pojazd raz na pół godziny, a tu jadą , jadą, jadą trzeba się napracować coby ogarnąć hasło ulica, będę musiał częściej zaliczać centrum, dobra szkoła dla psa. Zaliczyliśmy kawiarnię i skubana chyba poczuła że zamawiam kawę z mlekiem, bo jak maszerowałem do stolika pacnęła mnie nosem tak że zostało sporo mleka i zlizała ze spodka.Zdjęć z miastowego psa nie będzie, nie było chętnych [ Shilka pojechałą na wycieczkę w kagańcu Maszera" jaki groźny pies, czy mogę pogłaskać"].
Opanowaliśmy powroty psa w lesie , trzeba tylko mówić jak wróci, "jaka piękna, jaka mądra, jaka śliczna",tylko palce skrzyżować za plecami a ta naiwna łasa na komplementy, to wraca żeby ją chwalić- też metoda, chyba ją opatentuję

Posted

No taak, miłość jest ślepa :cool3:. Ale Shila odwzajemnia uczucie. Tutaj spojrzenie na ukochanego Tatuńcia:

[IMG]https://lh6.googleusercontent.com/-D2kQCjWEj04/T5Rl0I_hD4I/AAAAAAAABJk/PHnnZ8IKF04/s576/CIMG9603.JPG?gl=PL[/IMG]