Jump to content
Dogomania

Shila pogromczyni Nużycy,Grzybicy i Krzywicy W NOWYM EKSTRA DOMKU!!! DZIEKUJEMY!!!

Recommended Posts

Posted

jestem tutaj z FB...
miałam szczyla z nużeńcem....

współczuje...
u nas pomogły:

- zastrzyki z ivermectyny
- advocate na skóre
- potem obroża preventic

DO TEGO - medycyna naturalna
- TRAN - taki z butelki - nie kapsułki
- ryby
- kostka sloniny surowej RAZ DZIENNIE /2cmx2cm/

Nużeniec pokonany i do dziś nie odnowił sie

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

I jeszcze wiadomość z fb:

[B]hej Marinko! chciałam spytać odnośnie Foczki z nużeńcem[/B]
[B]nadal dysponuję preparatem wspomagającym, cytuję: "stanów zapalnych i zakażeń skóry"[/B]
[B]zawiera Omega 3/6 z wiesiołka, ogórecznika i siemienia lnianego, cynk, wit E[/B]

Posted

[quote name='Marinka'][B]Kochani zrobiłam obiecane wydarzenie:[/B]

[URL="http://www.facebook.com/home.php?sk=group_133230630069236&ref=notif&notif_t=group_activity#%21/event.php?eid=193503947332537"]http://www.facebook.com/home.php?sk=group_133230630069236&ref=notif&notif_t=group_activity#!/event.php?eid=193503947332537[/URL]

Mam nadzieję, że Karlika założy konto na fb :)
Potrzebne są mi namiary na konto Foczki - proszę o pw :)[/QUOTE]

Karlika ma konta na f.b. tylko sobie nie zabardzo radzi, ale napewnoe przyjdzie do Shili i bedzie wstawiac posty.

Posted

[quote name='Szarotka']Karlika ma konta na f.b. tylko sobie nie zabardzo radzi, ale napewnoe przyjdzie do Shili i bedzie wstawiac posty.[/QUOTE]

Ok. zrobię ją adminem, jeśli będę wiedziała kogo :)
To sunia ma na imię Shila nie Foczka? - gapa ze mnie :oops:
Mam już prośbę o podanie konta :)

Posted

[quote name='Marinka']I jeszcze wiadomość z fb:

[B]hej Marinko! chciałam spytać odnośnie Foczki z nużeńcem[/B]
[B]nadal dysponuję preparatem wspomagającym, cytuję: "stanów zapalnych i zakażeń skóry"[/B]
[B]zawiera Omega 3/6 z wiesiołka, ogórecznika i siemienia lnianego, cynk, wit E[/B][/QUOTE]

Ekstra! U nas schodzi to jak woda - daje jej dwie kapsułki dziennie i już zeszło tego troche. Chetnie przyjmiemy.

Dziekuję WIELKIE za takie cudo na facebooku. Ja jestem zielona jeśli o to chodzi (wstyd) ale próbuje coś wymadzić. Konto podałam Ci Marinko na PW ale postaram sie tam jeszcze podać. Czy moze tak być?

Posted

Ja mam akurat tą karmę w domu (Taste of the wild). I mieszkam niedaleko :)
Możesz podjechać, to dam Shilii 5 kg.
Kontaktuj się na pw.

A z nużeńcem też walczyły moje psy, więc polecę coś skutecznego. :):)

Posted

Na f.b. Beata pyta sie o nr. konta a ja nie mam, wiec prosze podajcie, bo trzeba kuc zelazo poki gorace.
Napisz moze jaka karme potrzebujesz na f.b. moze ktos jeszcze ma, albo kupi i to samo z innymi wit. itp.

Koty potrzebuja wsparcia, kup kalendarz:

[url]http://www.dogomania.pl/threads/199634-Unikatowe-kalendarze-A4-i-biurkowe-z-kotami-na-chatulowe-koty-do-31.01.-godz.22/page2[/url]

Posted

[quote name='Karilka']Ekstra! U nas schodzi to jak woda - daje jej dwie kapsułki dziennie i już zeszło tego troche. Chetnie przyjmiemy.

Dziekuję WIELKIE za takie cudo na facebooku. Ja jestem zielona jeśli o to chodzi (wstyd) ale próbuje coś wymadzić. Konto podałam Ci Marinko na PW ale postaram sie tam jeszcze podać. Czy moze tak być?[/QUOTE]

Na pw odpisałam, ale podaj proszę również adres do wysyłki tego preparatu :)

Posted

Wysłałam konto, tego samego dnia co tu przyszłam ostatnio, także chyba na bieżąco ;).

Chciałabym podziękować winter77 za przemiłe odwiedziny i worek TASTE OF THE WILD 13,6 kg!
Kasia zaoferowała nam również lekarstwo od bardzo dobrego lekarza z Warszawy. Musimy pobrać zeskrobiny ze skóry małej bo ta nużyca coś długo sie leczy - sprawdzimy czy nic nowego sie nie przypałętało... Miałam to zrobić dzisiaj ale troche sie pokomplikowało...

Shila już po 3 kąpieli - znowu myszami z komórki nie śmierdzi ;)

Mamy zgodę od Fundacji Animalia - możemy "pożyczyć" konto dla Shili na facebooku ;)

Posted

[B]Czy Shila miala robione dokladne badania na co jest chora??[/B] bo jakos nie wyglada, zeby sie jej sytuacja zdrowotna poprawiala, moze warto jej zrobic dokladne badania u dobrego specjalisty, bo choroby skorne sa bardzo trudne do zdiagnozowania i wyleczenia. Karlika masz gdzies w okolic jakiegos dobrego specjaliste ???

Posted

Właśnie na to zwróciła uwagę winter77. Shila nie była badana!
Swojej weterynarz ufam w 100% i wiem, że to co robi, robi dobrze - ufa jej również cała dogomania i miau z woj. łódzkiego ale Shila coś długo sie leczy - pojedziemy do Lancetu na Stary Rynek w Łodzi. Tam są specjaliści i dobry sprzęt.
Znowu tu sie odzywa brak kasy - Shilka jest na minusie ale myślę, ze jakoś damy rade, co?

Posted

[quote name='Karilka']Właśnie na to zwróciła uwagę winter77. Shila nie była badana!
Swojej weterynarz ufam w 100% i wiem, że to co robi, robi dobrze - ufa jej również cała dogomania i miau z woj. łódzkiego ale Shila coś długo sie leczy - pojedziemy do Lancetu na Stary Rynek w Łodzi. Tam są specjaliści i dobry sprzęt.
Znowu tu sie odzywa brak kasy - Shilka jest na minusie ale myślę, ze jakoś damy rade, co?[/QUOTE]

Karlika, podaj proszę numer konta z adresem (oczywiście Fundacji :)

Posted

na facebooku?
Podałam - rzucilam sie i 3 posty tam skrobnełam... ;)

[B]Bardzo prosimy o nawet najdrobniejsze wpłaty dla suni również na to konto - zaprzyjaźnionej Fundacji.
Koniecznie z dopiskiem: SHILA Z NUŻYCĄ

Fundacja dla Zwierząt Animalia
Nordea Bank Polska S.A. Oddział POB Poznań I
53 1440 1286 0000 0000 0453 3704[/B]

To Fundacja Supergogi, która nam użyczyła tego konta.

Posted

[quote name='Karilka']na facebooku?
Podałam - rzucilam sie i 3 posty tam skrobnełam... ;)

[B]Bardzo prosimy o nawet najdrobniejsze wpłaty dla suni również na to konto - zaprzyjaźnionej Fundacji.
Koniecznie z dopiskiem: SHILA Z NUŻYCĄ

Fundacja dla Zwierząt Animalia
Nordea Bank Polska S.A. Oddział POB Poznań I
53 1440 1286 0000 0000 0453 3704[/B]

To Fundacja Supergogi, która nam użyczyła tego konta.[/QUOTE]

Widziałam :)
Jednak adres do wysyłki preparatów skasowałam...lepiej podawać takie rzeczy bezpośrednio zainteresowanym :)
Do Ani R. wysłałam adres :)

Posted

[quote name='Szarotka']Ile taki badania kosztuja ???[/QUOTE]

Dobrze jest wiedziec ile pieniedzy potrzeba bo latwiej jest uzbierac. Czy ktos wie ile takie badanie moga kosztowac.

Posted

Marinka - ok, ciesze sie, ze myślisz ja tam chyba za mocno ludziom ufam....

... Jeszcze by mi ktoś babcie ukradł albo kota... Cholera. By sie narobiło.

Badanie zeskrobin? winter77 twierdzi ze to kilkanaście złotych ale ja nie wiem ile to jest. Nie pytałam

Posted

Ja właśnie dzwoniłam do lecznicy w Warszawie i badanie zeskrobin kosztuje tutaj 20 zł.
CZekam w takim razie na wyniki i porozmawiam o Shili z doktorem Dembele, bo będę u niego w sobotę.
Dlatego do soboty muszę mieć zrobione te badania.
Pozdrawiam