Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 152
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Moja sunia Zara wydostała się przez dziurę w płaocie, najprawdopodobniej ktos ją zawołał. Była widziana jak wsiada z kimś do autobusu, a przystanek dalej z tym kimś wysiada (Skoszewy). Szukam już jej 41 dni ale bezskutecznie. Podobno z 3 tygodnie temu ktoś ją tam widział pod sklepem ale ostatnio cisza.
Ile teraz Gabi może mieć?

Posted

beka napisał(a):
A jakie sa szanse że zostanie wydana ze schronu bez waszej widzy i spr domu?

Postaramy się,żeby trafiła w dobre ręce...najczęsciej jak mówimy,ze mamy domek to schronisko współpracuje...

Posted

[quote name='aga.glad']Jeżeli Gabi jest nadal do wzięcia to proszę o kontakt: [email protected], 601-511-878, chciałabym kilka dodatkowych informacji.
Zadzwoniła Aga.glad nie zabierze Gabi do siebie...po konsultacjach rodzinnych stanęło na tym,że jeśli pies to dopiero na wiosnę...szkoda...pozostali chętni na Gabi...maskara...:shake:

Posted

Dziewczyny dostaję takie zapytania od ludzi,ze mam ochotę strzelać...do pilnowania podwórka na łańcuch w ciągu dnia.do pilnowania budowy,do pilnowania komisu samochodowego...może wreszcie ktoś normalny nareszcie do mnie zadzwoni...