Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 152
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='mamanabank']Dzięki! O tym samym pomyślała, kto ja wypatrzy bez ogłoszeń. Napiszę tekst, postaram się do soboty, bo kolejka jest ;-)[/QUOTE]

Oki ;)
Ja też postaram się coś wymyślić :)

Posted

Wreszcie udało mi się powiadomić sąsiada o Gabi. Niestety, jak na moje nerwy, to za bardzo kaprysi: Bej za stary, Gabi to dziewczynka a on raczej wolałby chłopczyka......... Już sama nie wiem, mam mieszane uczucia. Wierzę, że Gabi znajdzie domek, potrzebne tylko ogłoszenia. Jutro jej kilka zrobię i telefony na pewno bedą dzwonić.
Domu u sąsiada bardzo nie żałuję, bo pies mieszkałby w budzie.... ocieplonej, na ogrodzonym terenie, na ścianie lasu ale nie w domu a mnie się marzą dla naszych podopiecznych ciepłe domki i......... kanapy (tak, jak u Porto). Jakoś nie potrafię sobie wyobrazić szczeniaka w budzie ale może jestem nienormalna.........

Posted

Dzwoniła wczoraj pan z Iłzy czy jakos tak?
bo dzwonił w sprawie mojej podopiecznej ale ma kotka i bałam sie ryzykowąć. Poleciłam Gabi i ciekawa jestem czy zadzwoniłł?

Posted

beka napisał(a):
bo dzwonił w sprawie mojej podopiecznej ale ma kotka i bałam sie ryzykowąć. Poleciłam Gabi i ciekawa jestem czy zadzwoniłł?

Dziękujemy. DO mnie nikt nie dzwonił, może do Romki?

Paula ile jej miesięcy wpisać? 3-4-5 ???

Posted

[quote name='anawa']Moim zdaniem ma jakieś 4 miesiące...... no, może 5......

Może być?
http://ale.gratka.pl/ogloszenie/8459033_dziewczyna_do_wziecia.html

Oprócz gratki zrobiłam jeszcze na:
cafeanimal, adopcje.org, przygarnij zwierzaka i gumtree.

Pewnie, że może! Super! Dziękujemy!

Gabi, szczenię do adopcji

Gabi jest 4 miesięczną suczką przypominającą owczarka niemieckiego. Nikt nie wie jak blisko spokrewniona jest z rasą i czy wyrośnie z niej pies w typie rasy. Pewne jedynie jest to, że suczka jest piękna i będzie wiernym, kochającym swoją rodzinę psem. Została porzucona przez swoich właścicieli, w złym stanie trafiła do lecznicy, gdzie została wyleczona i przywrócona do życia. Poszukujemy domu dla Gabi, który zaopiekuje się nią w odpowiedzialny sposób. Jeśli chcesz ofiarować jej nowe życie, a w zamian otrzymać jej szczenięcą radość i ufność, zadzwoń lub napisz........

Posted

Moim zdaniem nie ma tekstów lepszych i gorszych :-) są tylko dłuższe i krótsze, ja wolę te krótsze i Twój też jest dobry :-) I tak najważniejsze są zdjęcia. Obiecałam Pauli, że napiszę, to napisałam ;-)

Posted

beka napisał(a):

Nikt do mnie nie dzwonił.