tanitka Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 W Rawie Mazowieckiej dzialają dziewczyny z fundacji Ostatnia Szansa gdzies jest ich wątek na dogo. Może pomogą? Quote
mikoada Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 Jestem i ja u chłopaka, jak mu pomóc :( Quote
mru Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 Adam dziś widział psa, jest tam ciągle... :( aha i Adam widział też wcześniej jakieś 25 km laba. lab z podkuloną nogą siedział przy drodze przy słupku siedział taki. Adam się zatrzymał, pies uciekł... w razie co my łapać pójdziemy, z Adamem. transport też się załatwi. coś robimy? Quote
mikoada Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 Kurcze no przydałoby się pomóc w końcu temu psiaczkowi...tylko gdzie go umieścić :( Quote
MyrkurDagur Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 mru napisał(a):Adam dziś widział psa, jest tam ciągle... :( aha i Adam widział też wcześniej jakieś 25 km laba. lab z podkuloną nogą siedział przy drodze przy słupku siedział taki. Adam się zatrzymał, pies uciekł... w razie co my łapać pójdziemy, z Adamem. transport też się załatwi. coś robimy? Mru, wysłałam do Ciebie PW. Quote
MyrkurDagur Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 Jeśli chodzi o tego psiaka z okolic Lechowa, to był u niego jakiś czas temu Adam, o którym wspominała mru (Adam często kursuje po trasie Wrocław / Warszawa i pomaga różnym psiakom) i on nie ma tam źle. Adam jest nawet w kontakcie z szefem tej stacji. Jedyny problem to buda. Adam mówił mi, że spróbuje jakąś załatwić i zawieźć temu psu. Już najwyższy czas by psiak miał się gdzie schronić :( Jak będę miała jakieś nowe wieści, napiszę. Quote
Recommended Posts