Klaudus__ Posted October 30, 2010 Posted October 30, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Jadąc zawieźć jednego z naszych podopiecznych do Warszawy, zjechałyśmy zatankować na stację BLISKA w miejscowości LECHÓW. 82 km przed Warszawą, jadąc z Katowic. Zauważyłyśmy już na wjeździe biegającego samotnie psiaka, zaraz każda z nas zainteresowała się Nim. Na stacji Zuzlikowa i Budrysek dowiedziały się,że już PÓŁ ROKU biedak koczuje na stacji... Ktoś podjechał i wywalił zbędny bagaż... Od tego czasu ten 'bagaż' czeka tam,aż Pan po Niego wróci... Śpi na gołym betonie, jest dokarmiany przez pracowników,ale co z tego? Noce już zimne. Zauważyłam,że tak jakoś dziwnie chodzi... Pewnie chłód już dał Mu popalić... Jakby nie fakt,że jest bardzo wystraszony - zabrałybyśmy Go ze sobą,nie potrafiłyśmy nie podjąć próby łapania Go. Jednak jest bardzo zdystansowany. Chętnie zjadł Budryskowe puszki od kociaków. Trzeba Mu jakoś pomóc... Nie może tam zostać na zimę... Pomóżcie w szukaniu kogoś z okolicy... Biedak codziennie marznie,poza tym jest narażony na potrącenie... Proszę pomóżcie... Kontakt: tel: 785 549 189[/FONT] Quote
zuzlikowa Posted October 30, 2010 Posted October 30, 2010 Czy nie ma nikogo,kto z okolicy mógłby psiakowi pomóc??? Teraz takie mroźne już noce i poranki ,a psiak na betonie śpi. Piekny,kontaktowy,choć nieco lękliwy i przed próbami złapania ucieka...co z nim będzie jak przyjdzie słota? TERAZ SZYBKO ZNALAZŁBY DOM,BO NIE JEST STRASZLIWIE ZANIEDBANY...ZA MOMENT BĘDZIE MIAŁ PROBLEMY Z CHODZENIEM...MOŻE BYĆ ZA PÓŹNO!!! POMÓŻCIE...miałam wrażenie,że pracownicy pomogliby w złapaniu psiaka...gdyby trochę mieć czasu...POMÓŻCIE JEDWABIŚCIE CZARNIASTEMU PSIAKOWI!!! Quote
zuzlikowa Posted October 30, 2010 Posted October 30, 2010 Pokazujemy psiaka...moze zauważy go ktoś z okolicy Lechowa...z okolicy stacji benzynowej w Lechowie... Quote
Klaudus__ Posted October 30, 2010 Author Posted October 30, 2010 Chyba kiepsko będzie z tym szukaniem... :roll: Quote
zuzlikowa Posted October 30, 2010 Posted October 30, 2010 [quote name='Klaudus__']Chyba kiepsko będzie z tym szukaniem... :roll: cóż,nie za wesoło to wygląda...ale pokazujmy chłopaka,a nóż widelec...wrzuciłam go na facebooka...może ktoś z okolic się pojawi...a może wrzucić info na NK? Ale ja słabo poruszam się po tych portalach...MOŻE KTOŚ MOŻE POMÓC I PODRZUCIĆ NA NK informacje do mieszkańców Lechowa...moze ktoś pomocny się znajdzie:oops: Quote
kopciuszek Posted October 30, 2010 Posted October 30, 2010 Nie ma jakiegoś ogólnego wątku Warszawskiego ?? Quote
zuzlikowa Posted October 30, 2010 Posted October 30, 2010 kopciuszek napisał(a):Nie ma jakiegoś ogólnego wątku Warszawskiego ?? ...nie wiem...może jest ,ale ja nie wiem jak szukać... Quote
kopciuszek Posted October 30, 2010 Posted October 30, 2010 No właśnie ja też nie za bardzo ... dlatego pytam <haha> Quote
kopciuszek Posted October 31, 2010 Posted October 31, 2010 Dobra to ja idę szukać ogólnego wątku Warszawskiego Quote
zuzlikowa Posted October 31, 2010 Posted October 31, 2010 [quote name='kopciuszek']No właśnie ja też nie za bardzo ... dlatego pytam <haha> A może trzeba wejść w Psy do adopcji/znalezione i wkliknąć tam województwo mazowieckie i może wyskoczą wątki jakieś ogólne...może tak by spróbować:oops: Psinko,pokaż się...potrzebni ludzie choć bywający w okolicach Lechowa...może ktoś tamtędy częściej przejeżdża...może ktoś mógłby pomóc psiakowi... Quote
kopciuszek Posted October 31, 2010 Posted October 31, 2010 No właśnie tak weszłam ;) I teraz będę rozsyłać priv Quote
zuzlikowa Posted October 31, 2010 Posted October 31, 2010 kopciuszek napisał(a):No właśnie tak weszłam ;) I teraz będę rozsyłać priv Nie jest z nami tak źle...wymyśliłyśmy!!! Dzięki !!! Quote
Ania102 Posted October 31, 2010 Posted October 31, 2010 Dostałam zaproszenie- niewiele pomogę ale jestem na wątku Quote
malagos Posted October 31, 2010 Posted October 31, 2010 Ja mieszkam 100 km od Warszawy, ale akurat w przeciwną stronę, w kierunku na Mazury. cholera, biedne te psy ze stacji benzywnowych. Ja takie 3 widuję w Wierzbicy, przed Warszawą z "mojej" strony. Quote
kopciuszek Posted October 31, 2010 Posted October 31, 2010 Zuzlikowa co dwiegłowy to nie jedna :evil_lol: Ania102, Malagos dziękuję, ze weszłyście ;) Quote
mru Posted October 31, 2010 Posted October 31, 2010 rany, wczoraj z tej samej trasy pod Rawą odławialiśmy psa :( http://www.dogomania.pl/threads/195068-Wychudzony-pies-b%C5%82%C4%85kaj%C4%85cy-si%C4%99-przy-drodze-okolice-Tomaszowa-Mazowieckiego-POMOCY!/page3 matko, nie wiem co robić, ale jak już go namierzono to trzeba zabierać mamy na niego jakiś pomysł? łapać możemy pomóc! Quote
auraa Posted October 31, 2010 Posted October 31, 2010 biedny, piękny psiak. Nie mam pojęcia gdzie jest ta miejscowość.............. Quote
auraa Posted October 31, 2010 Posted October 31, 2010 oj cisza! Nikt się nie zgłosił.............. Quote
Klaudus__ Posted November 1, 2010 Author Posted November 1, 2010 Trzeba Go gdzieś umieścić... Ale gdzie to nie mam pojęcia... Nie może tam zostać całą zimę... :( Zapowiadają,że zima sroga ma być... Zamarznie chłopak :bigcry: Quote
malagos Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 Nie mam pomysu. A jakie wieksze miasto jest na tej trasie, za Warszawą? znalazłam Lechów - to ten blisko Kielc i Ostrowca Św.? Quote
zuzlikowa Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 [quote name='malagos']Nie mam pomysu. A jakie wieksze miasto jest na tej trasie, za Warszawą? znalazłam Lechów - to ten blisko Kielc i Ostrowca Św.? Mnie się wydaje ,że to był Lechów na trasie 67...koło Rawy Mazowieckiej i za Tomaszowem Mazowieckim... Dobrze pamiętam? Quote
zuzlikowa Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 Najgorsze jest to,że też nie mam pomysłu,a nawet możliwości teraz siąść nad szukaniem pomocy dla psiaka:-(...a pomysły to może by i sie znalazły,ale bez pieniedzy i bezpiecznego miejsca dla czarnuszka,na nic się zdadzą:shake::-( Quote
Recommended Posts