Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 186
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='dara9']Gabi rozumiemy...ja też wpadłam na dogo myśląc o piesku...i tak już zostałam ;) Zresztą dzięki Avilce, która przygarnęła Hanusie z ulicy, jesteśmy teraz jej szczęśliwymi towarzyszami :) Nie wiem czy to składnie się zgrało ale wiadomo o co chodzi ;)
Oby Feluś miał tyle szczęścia co Twój Kajtuś i nasza Hana i trafił szybko do pewnego domku..
Każdy z nas chciałby pomóc...przygarnąć, ale każdy też wie na ile może sobie pozwolić...[/QUOTE]
Niestety jedne pieski mają szczęście, inne nie. I właściwie nie wiem od czego to zależy, bo przecież tak wiele ładnych, mądrych, wspaniałych psów i kotów czeka czasem latami na domek. Tak bym chciała, aby Feluś stał się dla kogoś tym jedynym, najważniejszym, kochanym pieskiem.

Posted

Oj przydałoby się...ale dobrze, że choć jest w domu, szkoda, że nie wiadomo jak długo tam zostanie...życzę Pani właścicielce duuuużo zdrowia! może Feluś będzie mógł tam zostać?

Posted

[quote name='dara9']Oj przydałoby się...ale dobrze, że choć jest w domu, szkoda, że nie wiadomo jak długo tam zostanie...życzę Pani właścicielce duuuużo zdrowia! może Feluś będzie mógł tam zostać?[/QUOTE]
Zgadzam się, byłoby wspaniale gdyby mógł zostać w obecnym domu

Posted

[quote name='dara9']A może byłybyśmy w stanie jakoś tej Pani pomóc? Może udałoby się znaleźć dogomaniaczkę ze Sławkowa, która mogłaby Felusia wyprowadzać?[/QUOTE]
Nie wiem może, ale chyba najlepszy byłyby nowy dom.
Życzę wszystkim dogomaniakom i ich bliskim zdrowych, spokojnych Świąt, pełnych rodzinnego ciepła i radości.

Posted

Dom który mógłby mu zaoferować dobrą opiekę oczywiście byłby najlepszy. Ale z tego co zrozumiałam Feluś już teraz ma mało ruchu bo jego Pani nie może na długie spacery z nim wychodzić. A skoro domu nie widać, możnaby sprówać na razie choć doraźnie pomóc wyprowadzając go?

Posted

Hmm raczej wątpię,żeby znalazł się ktoś ze Sławkowa;/ Miałam kolejny telefon od Pani od kotków,tym razem w sprawie psa...kolejnego.Echh.Jadę tam po nowym roku.

Posted

[quote name='Avilia']Hmm raczej wątpię,żeby znalazł się ktoś ze Sławkowa;/ Miałam kolejny telefon od Pani od kotków,tym razem w sprawie psa...kolejnego.Echh.Jadę tam po nowym roku.[/QUOTE]
A niech to!!! Kolejny biedak, ręce opadają...

Posted

Miałam nadzieje,że chociaż w zimę ludzie nie będą wyrzucać psów na ulicę.Złudne nadzieje;(
Nie wiem na co liczyłam,skoro najwięcej psów znajduję właśnie w zimę;( A wszystko zaczęło się od Hany (już szczęśliwa w DS u dary9) też została wywalona i to na początku grudnia.Porządki przedświąteczne;((( Ludzie są okropni-bezmózgi.Chyba myślą,że psy są nieśmiertelne i poradzą sobie na mrozach -20;((

Posted

Tak jak traktowali zwierzęta, tak dalej będą traktować, nie ma znaczenia pora roku - w końcu w zimę tymbardziej 'nie chce' się wychodzić rano na mróz z psem!! Brak mi słów na to wszystko:shake: