Gabi79 Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 [quote name='dara9']Gabi rozumiemy...ja też wpadłam na dogo myśląc o piesku...i tak już zostałam ;) Zresztą dzięki Avilce, która przygarnęła Hanusie z ulicy, jesteśmy teraz jej szczęśliwymi towarzyszami :) Nie wiem czy to składnie się zgrało ale wiadomo o co chodzi ;) Oby Feluś miał tyle szczęścia co Twój Kajtuś i nasza Hana i trafił szybko do pewnego domku.. Każdy z nas chciałby pomóc...przygarnąć, ale każdy też wie na ile może sobie pozwolić...[/QUOTE] Niestety jedne pieski mają szczęście, inne nie. I właściwie nie wiem od czego to zależy, bo przecież tak wiele ładnych, mądrych, wspaniałych psów i kotów czeka czasem latami na domek. Tak bym chciała, aby Feluś stał się dla kogoś tym jedynym, najważniejszym, kochanym pieskiem. Quote
dara9 Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 Wszyscy byśmy chcieli...i oby tak się stało i to szybko! Quote
Gabi79 Posted December 17, 2010 Posted December 17, 2010 I znów podniosę. Kiedy wreszcie do Felusia uśmiechnie się szczęście? Quote
Gabi79 Posted December 18, 2010 Posted December 18, 2010 I znowu cisza u Felusia. Do góry Felusiu! Quote
dara9 Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 Felusia mało cioteczek odwiedza...ale samo odwiedzanie i tak mu nie pomoże niestety, a tak chciałoby się pomóc Quote
Gabi79 Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 Jak zwykle podniosę Felusia, czy on kiedyś wreszcie znajdzie nowy domek? Quote
dara9 Posted December 23, 2010 Posted December 23, 2010 Oj przydałoby się...ale dobrze, że choć jest w domu, szkoda, że nie wiadomo jak długo tam zostanie...życzę Pani właścicielce duuuużo zdrowia! może Feluś będzie mógł tam zostać? Quote
Gabi79 Posted December 23, 2010 Posted December 23, 2010 [quote name='dara9']Oj przydałoby się...ale dobrze, że choć jest w domu, szkoda, że nie wiadomo jak długo tam zostanie...życzę Pani właścicielce duuuużo zdrowia! może Feluś będzie mógł tam zostać?[/QUOTE] Zgadzam się, byłoby wspaniale gdyby mógł zostać w obecnym domu Quote
dara9 Posted December 23, 2010 Posted December 23, 2010 A może byłybyśmy w stanie jakoś tej Pani pomóc? Może udałoby się znaleźć dogomaniaczkę ze Sławkowa, która mogłaby Felusia wyprowadzać? Quote
Gabi79 Posted December 24, 2010 Posted December 24, 2010 [quote name='dara9']A może byłybyśmy w stanie jakoś tej Pani pomóc? Może udałoby się znaleźć dogomaniaczkę ze Sławkowa, która mogłaby Felusia wyprowadzać?[/QUOTE] Nie wiem może, ale chyba najlepszy byłyby nowy dom. Życzę wszystkim dogomaniakom i ich bliskim zdrowych, spokojnych Świąt, pełnych rodzinnego ciepła i radości. Quote
dara9 Posted December 25, 2010 Posted December 25, 2010 Dom który mógłby mu zaoferować dobrą opiekę oczywiście byłby najlepszy. Ale z tego co zrozumiałam Feluś już teraz ma mało ruchu bo jego Pani nie może na długie spacery z nim wychodzić. A skoro domu nie widać, możnaby sprówać na razie choć doraźnie pomóc wyprowadzając go? Quote
Avilia Posted December 26, 2010 Author Posted December 26, 2010 Hmm raczej wątpię,żeby znalazł się ktoś ze Sławkowa;/ Miałam kolejny telefon od Pani od kotków,tym razem w sprawie psa...kolejnego.Echh.Jadę tam po nowym roku. Quote
Gabi79 Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 [quote name='Avilia']Hmm raczej wątpię,żeby znalazł się ktoś ze Sławkowa;/ Miałam kolejny telefon od Pani od kotków,tym razem w sprawie psa...kolejnego.Echh.Jadę tam po nowym roku.[/QUOTE] A niech to!!! Kolejny biedak, ręce opadają... Quote
Avilia Posted December 28, 2010 Author Posted December 28, 2010 Miałam nadzieje,że chociaż w zimę ludzie nie będą wyrzucać psów na ulicę.Złudne nadzieje;( Nie wiem na co liczyłam,skoro najwięcej psów znajduję właśnie w zimę;( A wszystko zaczęło się od Hany (już szczęśliwa w DS u dary9) też została wywalona i to na początku grudnia.Porządki przedświąteczne;((( Ludzie są okropni-bezmózgi.Chyba myślą,że psy są nieśmiertelne i poradzą sobie na mrozach -20;(( Quote
dara9 Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 Tak jak traktowali zwierzęta, tak dalej będą traktować, nie ma znaczenia pora roku - w końcu w zimę tymbardziej 'nie chce' się wychodzić rano na mróz z psem!! Brak mi słów na to wszystko:shake: Quote
Gabi79 Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 Faktycznie brak słów.... Feluś, do góry Quote
BUDRYSEK Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 [INDENT]:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-( [/INDENT] Quote
BUDRYSEK Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 [INDENT][INDENT]oby nowy rok był lepszy...... [/INDENT][/INDENT] Quote
Recommended Posts