Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Monika.D']Nie mam siły nic pisać ...

MonikaD. która uratowała Labiego - już hycel szedł po niego!!!a potem - jedna wielka niewiadoma bo Monika jest z wioski pod Skarżyskiem KAM. /woj. swietokrzyskie...

no gdzie mógł trafic...smalcownia..Dyminy???

A TERAZ Monika gdy zabierała córę ze szkoły przyuważyła SUNIE - młodą, na ok 5/6 mc!!!!
zrobiła wywiad -pies wałesa się juz jakis czas...trzyma się szkoły bo dzieci ją karmią:( i TAK SUNIA nakarmiona przez Monikę pod szkoła zawędrowała za Moniką pod jej dom...
a tam na stanie
1. 2 jej osobiste kanapowce - jeden adoptowany od szydłowiaków
2. BOSS/REX - który rezyduje u cioci Moniki za płotem - ale to monika o niego dba
3. LABI - uratowany od wywiezienia w nieznane...
4. pare przygarnietych kotów

+ już gderajacy mąż i wujostwo na parterze, którzy jak zobaczyli czarna Sunie - zapowiedzieli, ze to już nie wejdzie do nich na posesje..juz mają ZOO

KOPIUJEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE info od Moniki....

Anita powiedziała, ze nie marudziłam tylko zabrałam Labiego do domu... Tak było... ale... teraz będe marudziła :-(

Koło mojego domu lata małe cudeńko. Czarna sunia mająca nie więcej niż pół roku. Jest niesamowicie piękna, sierść jej błyszczy z daleka. Ufna do człowieka - odrazu dostałam duuużo buziaków :cool3: Myślałam, że skoro to jest sunia to moje chłopaki nie będę w stosunku do niej agresywne i będę ją mogła zabrać do domu... Niestety myliłam się :-( Mała nawet nie mogła zbliżyć się do płotu, bo Labiszon dostawał szału i chciał rozwalić ogrodzenie. Szczekał warczał... Nie widziałam go jeszcze tak złego... Myślałam, że może założę mu kaganiec i małą przemycę do domu, ale kurduple pewnie zareagowałyby tak samo :-( Kobiety kochane może wymyślicie coś... Nie mam serca zostawić jej tak na ulicy...

CO ROBIĆ!!!!!!!!!!!!!!!!co robić
zaraz mała dostanie pierwszej cieczki i będzie zorana przez całą psia wioske!
i nie będzie jadna suka, a suka z małymi :(

kontakt
anita 0 692 407 681

• Replies 89
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='anita_happy']post zapasowy - nie wiem po co...na hotel nawet nie śni nam sie

Anita w tym poście możesz napisać, że sprawa już nieaktualna :),

[SIZE="4"]ROZLICZENIE:
kama210 - 15 zł
Lolalola - 10 zł (wpłynęło 03.11)
ania_to_ja - 29 zł (wpłynęło 29.10)
Atomowka 20 zł (wpłynęło 02.11)
Marta Anna M. (FB) - 150 zł (wpłynęło 02.11)
Alina B. (FB) - 71,51 zł (wpłynęło 09.11)
lifepretty - 10 zł (wpłynęło 16.11)
Bazarek 1 - 65 zł (wpłynęło)
Bazarek 2 - 6 zł (wpłynęło)

Razem: 376,51 zł
Wpłynęło: 361,51 zł

[SIZE="5"]Wszystkim serdecznie dziękujemy za wsparcie :loveu:

[SIZE="4"]WYDATKI:
Tabletki odrobaczające = 5 zł
Antybiotyk - 5*20 zł = 100 zł
Wizyta u weta (oczyszczenie rany) = 50 zł

Wydatki razem = 155 zł

Pozostało: 206,51 zł

Posted

Labi przy pierwszym spotkaniu przez płot chciał rozwalić zagrodzenie taki był wściekły. A potem założyliśmy mu kaganiec i wpuściliśmy małą na podwórko. Było ok dopóki mąż nie wziął jej na rękę. Labi jest zazdrosny. Ale jest ok jak nikt małej nie rusza. Podobnie jest z naszymi dwoma kurduplami.

A kurduple to odrazu ją pokochali. Wściekają się razem. Nawet dają jej swoje zabawki, czego normalnie nie robią :)

Posted

...robaczek napisał(a):
Patrzę w opisie ALARM!!! myślę, rannyyy znowu jakaś tragedia, a tu proszę, komuś się rodzinka powiększyła ;) Monika Wy to jesteście niesamowici z tym Twoim mężem ;)

No na początku był alarm. Myślałam, ze Pan małż nie pozwoli jej wziąć. Ale jak ją zobaczył to już był jej a ona jego :)

Posted

Monika.D napisał(a):
No na początku był alarm. Myślałam, ze Pan małż nie pozwoli jej wziąć. Ale jak ją zobaczył to już był jej a ona jego :)

ła ha ha

SŁUCHAJCIE...Monika tego nie powie...ja znam jej sytuacje..wiem, ze ma ogromne serce
MA i małz tez..hhihihihih...a tak sie go bałyśmy ...co ??? hihihi

MOZE KTOS CHE SIE DORZUCIĆ DO szczepień małej...
Labi uzbierał na swoja bude i nawet szczepienia!!!!

moze- przerzucimy mała do działu ma DO, ale w potrzebie...
moika - nie udawaj bohatera i nie krzycz na mnie!!!
ale to, ze ja zabieracie do siebie ZBIŁO MNIE Z NOG!!!
bosze...jak woje zobaczą to UMRĄ!!!!SZOK
ja bym sie tak ne cieszyla jeszcze :/

Posted

...robaczek napisał(a):
Ale psina, umiała się wkupić, wiedziała, gdzie uderzać....

P.S. Anitko, nie mogę się dobić do Ciebie na pocztę:loveu: , czy pamiętasz o mnie?:modla:

pamietasz..GODAŁAM...maja zobaczyc jak bedą wracać...
czy we dwoje..czy w czworo..
jak we dwoje to wezmą...
ale jak we czworo to marnie...bo to TICO :/
ale mial sie ten chłopak zorientowac...i jak mi da znac - co i jak..to prześlę Ci FONA...
a moze argumentem zeby zabrali nawet jak beda jechac we czworo !!! dorzucic sie do paliwa..a bit..nie wime..z 50 zł??
wiesz to młodzi ludzie - studenci....pierwszego roku - WRACAJĄ W PONIEDZIAŁEK