minia7 Posted January 21, 2011 Posted January 21, 2011 U Filuta wszystko super! Pan zadowolony, bo "właśnie taki pies miał być i jest". Pan mówi, że na 100% był wcześniej w domu, bo zachowuje czystość, jest grzeczny, kładzie mu się w nogach jak Pan się położy do łóżka :) Został wykąpany bez problemu. Pan mówi, że "psa byśmy nie poznali" :) i mam nadzieję, że już tak zostanie :) Filut bądź grzeczny! Quote
Energy Posted January 21, 2011 Author Posted January 21, 2011 Ale wspaniałe wiadomości:lol:dzięki Minia7:lol: A na zdjęcia Filutka to można liczyć?:cool3: Pan nic nie mówił o gryzieniu? Quote
minia7 Posted January 21, 2011 Posted January 21, 2011 Mówiłam Panu o zdjęciach, powiedział , że ma maila do Ritki to w wolnej chwili kiedyś tam wyśle :) Ale kiedy to nie wiem....... Quote
rita60 Posted January 21, 2011 Posted January 21, 2011 [quote name='Energy']Ale wspaniałe wiadomości:lol:dzięki Minia7:lol: A na zdjęcia Filutka to można liczyć?:cool3: Pan nic nie mówił o gryzieniu?[/QUOTE] Cioteczko w Łodzi usłyszalam ten huk.......już spadł kamień z serca ?:p Quote
Energy Posted January 21, 2011 Author Posted January 21, 2011 [quote name='rita60']Cioteczko w Łodzi usłyszalam ten huk.......już spadł kamień z serca ?:p[/QUOTE] No bardzo śmieszne:obrazic: Prawie spadł:evil_lol:ale tak sie będę cieszyć:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:jak zobaczę zdjęcia szczęśliwego Filutka:loveu: Quote
rita60 Posted January 21, 2011 Posted January 21, 2011 Mysle,ze pan podesle jakies foty,jak nie to delikatnie zasugeruje w mailu:razz: Quote
Energy Posted January 21, 2011 Author Posted January 21, 2011 [quote name='rita60']Mysle,ze pan podesle jakies foty,jak nie to delikatnie zasugeruje w mailu:razz:[/QUOTE] Dziękuję:loveu: Quote
coronaaj Posted January 21, 2011 Posted January 21, 2011 [quote name='rita60']Mysle,ze pan podesle jakies foty,jak nie to delikatnie zasugeruje w mailu:razz:[/QUOTE] Doskonale trzeba jakies foty widziec....ciagle o Filutku mysle...pan na zdjeciu wygladal OK!!!! Quote
E-S Posted January 21, 2011 Posted January 21, 2011 Za każdym razem gdy wyświetlają mi się nowe wpisy na tym wątku to się boję wchodzić normalnie, że no, że pogryzł, że skandalicznie się zachowuje, że nie da się, że bumerang ... ale ufff :D Nie zmieniam jeszcze banerka. Quote
Energy Posted January 21, 2011 Author Posted January 21, 2011 Mnie się marzy zdjęcie Filutka w łóżeczku z wydmuszkami w górze:cool3:na pewno byłoby cudne:multi: Quote
minia7 Posted January 21, 2011 Posted January 21, 2011 [QUOTE]Mnie się marzy zdjęcie Filutka w łóżeczku z wydmuszkami w górzena pewno byłoby cudne[/QUOTE] Lepiej z kiełbaskami :) Quote
rita60 Posted January 22, 2011 Posted January 22, 2011 [quote name='Energy']Mnie się marzy zdjęcie Filutka w łóżeczku z wydmuszkami w górze:cool3:na pewno byłoby cudne:multi:[/QUOTE] Filutek nie ma wydmuszek:diabloti: Quote
Energy Posted January 22, 2011 Author Posted January 22, 2011 [quote name='rita60']Filutek nie ma wydmuszek:diabloti:[/QUOTE] Wydmuszek nie zostawili:crazyeye::placz: To poproszę z ptaszkiem i kołami w górze:cool3: Quote
rita60 Posted January 22, 2011 Posted January 22, 2011 [quote name='Energy']Wydmuszek nie zostawili:crazyeye::placz: To poproszę z ptaszkiem i kołami w górze:cool3:[/QUOTE] Ok,załatwione:razz:takie zlecenie wysle do Pana:p Quote
Energy Posted January 22, 2011 Author Posted January 22, 2011 [quote name='rita60']Ok,załatwione:razz:takie zlecenie wysle do Pana:p[/QUOTE] Dzięki:multi::evil_lol: Quote
ona03 Posted January 22, 2011 Posted January 22, 2011 [quote name='Energy']Wydmuszek nie zostawili:crazyeye::placz: To poproszę z ptaszkiem i kołami w górze:cool3:[/QUOTE] [B]Energy :evil_lol: [/B]ależ masz pomysły :evil_lol:. Biedny [B]Filutek[/B] będzie się gimnastykował, żeby pokazać co trzeba wymagającej cioteczce :evil_lol:. Quote
coronaaj Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 [quote name='ona03'][B]Energy :evil_lol: [/B]ależ masz pomysły :evil_lol:. Biedny [B]Filutek[/B] będzie się gimnastykował, żeby pokazać co trzeba wymagającej cioteczce :evil_lol:.[/QUOTE] swietny pomysl...czekamy... Quote
minia7 Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 Czy Filutkowy Pan odezwał się do cioteczki Rity? Quote
rita60 Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 [quote name='minia7']Czy Filutkowy Pan odezwał się do cioteczki Rity?[/QUOTE] Niestety nie,pewnie do ciebie też nie ? Quote
Energy Posted January 27, 2011 Author Posted January 27, 2011 Bardzo proszę odezwijcie się do pana...Ja już różne rzeczy widziałam, naprawdę się martwię. Mam nadzieję, że niepotrzebnie, ale... Quote
rita60 Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 Info od Pana dla cioteczek,a zwłaszcza dla cioteczki Energy,żeby dobrze spała:p WITAM,wszystko w porządku tydzień temu mówiłem p ani wolontariuszce ze jest ok--pies jest w domu (kiedyś musiał być w domu bo skacze po fotelach ,bawi się piłką i zachowuje jakby znał wanne meble dywan )na spacerze już spuszczam go z smyczy i wraca,fotki puszcze może w niedziele. mam pytanie czy pies kiedykolwiek szczekał nie szczeka ,mnie to nie przeszkadza ale jestem ciekaw,poza tym jest ok i dziwi mnie ten opis pies trudny itd jeżdzi ze mną samochodem ,moze kiedyś podjade bo ksiązeczke kota dostał a opis na osobnej kartce ale może tak ma być.pilnuje się bardzo i musi wszystko widzieć czy przy objad(przygotowanoie )poprostu towarzyski jest i aż dziw mnie bierze że tak długo czekał na dom teraz też jest koło mnie,jak pisze i kreci łebkiem jak mu mówie że pytacie.pzdr Quote
ewatonieja Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 hahahah czy Filut szczekał, oto jest pytanie, polecam moj film :) podaj link Rita60 to sie nadaje do metamorfoz Quote
Energy Posted January 28, 2011 Author Posted January 28, 2011 [quote name='rita60']Info od Pana dla cioteczek,a zwłaszcza dla cioteczki Energy,żeby dobrze spała:p[/QUOTE] Dzięki:multi:no czy szczeka?:cool3:normalnie zmiana o 180 stopni:lol: Kochany Filutek:loveu: Quote
Recommended Posts