Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 640
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Filutek pojechał do domu !!!!!!!!!!!!!!!!!! Szczegóły i foty wieczorkiem:multi:
A dzisiaj,jakąś godzine temu mialam telefon, Pana wzruszyła historia Filutka/mial takiego podobnego pieska/ i był zainteresowany adopcją małego.

Posted

[quote name='malawaszka']łohooo ale wieści! trzymam :kciuki: żeby wszystko było OK!

czekam na wieści jak się chłopak zachowywał jak już został odpięty z łańcucha!![/QUOTE]
Podobno przytulił sie do Pana......ale szczegoly podadza dziewczyny,które uczestniczyły w adopcji.

Posted

Od rana nie mogłam sobie miejsca znaleźć, odkąd Rita60 do mnie zadzwoniła, za co Rita60 bardzo dziękuję:lol:
Mam wielką nadzieję, że Filutek będzie szczęśliwy:loveu:Z niecierpliwością czekam na zdjęcia i relację ze schroniska. Ten maluch spędzał mi sen z powiek, naprawdę. Jakoś się z nim emocjonalnie związałam:cool3:

Posted

Dzwonił Pan Filutka,żeby uspokoić,że u malego wszystko w porządku:multi:mówi,ze Filutek,to inny pies,szaleje po domku,juz razem byli dwa razy w sklepie,teraz niedługo wezmie sie za wyglad naszego przystojniaka.

Posted

[quote name='rita60']Dzwonił Pan Filutka,żeby uspokoić,że u malego wszystko w porządku:multi:mówi,ze Filutek,to inny pies,szaleje po domku,juz razem byli dwa razy w sklepie,teraz niedługo wezmie sie za wyglad naszego przystojniaka.[/QUOTE]

własnym oczom nie wierzę !!! :crazyeye: ... :multi:

Posted

[quote name='rita60']Podobno przytulił sie do Pana......ale szczegoly podadza dziewczyny,które uczestniczyły w adopcji.[/QUOTE]

czekamy na relacje.....no cos w tym jest wplacilam na Filutka 150zl za 3 miesiace ... niespodzianka, znalazl domek....

Posted

[quote name='coronaaj']czekamy na relacje.....no cos w tym jest wplacilam na Filutka 150zl za 3 miesiace ... niespodzianka, znalazl domek....[/QUOTE]

[B]No właśnie tak napisałam na pudlach w potrzebie:[/B]się zacytuję:cool3:
[quote name='Energy']Doszła wpłata, wielkie dzięki Coronaaj:loveu::loveu::loveu:
Ale...Filutek właśnie dzisiaj pojechał do domu:multi:
Coronaaj zaraz po Twojej wpłacie na Lokiego
[url]http://img137.imageshack.us/img137/8919/019yow.jpg[/url]
psiak poszedło do domu:lol:
i teraz zaraz po Twojej wpłacie Filutek
[url]http://schronisko.doskomp.lodz.pl/tmpimg/98030166.jpg[/url]
poszedł do domu:lol:
[/QUOTE]

coś w tym jest:lol: