Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 305
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

asiaf1 napisał(a):
nie wiem czy już pisałam ale doszło 50 pln od Kakadu-dziękujemy:-)
Ronja pamietasz o moczu Hugo? :-)

no właśnie nie byłam pewna czy mam pobierac - trochę mi się miesza ostatnio, Wiśni mocz też mam zlapać.
Bartek pytał wczoraj o karmę Hugo. weci nie widzą przeciwwskazań do zmiany karmy. może na próbę zamówić mu jakiegoś activa, ja mu wymieszam z intestinalem i zobaczymy. póki co, kupy są wzorowe;)

Posted

a jaka karmę z royala znalazłam
ROYAL CANIN MAXI JUNIOR ACTIVE 15kg ale nie wiem czy to dla niego dobre?

ronja napisał(a):
no właśnie nie byłam pewna czy mam pobierac - trochę mi się miesza ostatnio, Wiśni mocz też mam zlapać.
Bartek pytał wczoraj o karmę Hugo. weci nie widzą przeciwwskazań do zmiany karmy. może na próbę zamówić mu jakiegoś
, ja mu wymieszam z intestinalem i zobaczymy. póki co, kupy są wzorowe;)

Posted

asiaf1 napisał(a):
a jaka karmę z royala znalazłam
ROYAL CANIN MAXI JUNIOR ACTIVE 15kg ale nie wiem czy to dla niego dobre?

Junior niekoniecznie wg mnie. Może spóbować z tymi, które są stosowane w alergii pokarmowej?
Taste of Wild z rybą
Acana Pacifica
Orijen z rybą?

Stosunkowo drogie ale może i on ma alergię skoro chudy. Z drugiej strony ma ładne kupy więc sama nie wiem.

Posted

Bardzo ładnie się prezentuje, tylko jakaś baba mu w kadr weszła :-)
A czy on według Ciebie przytył choć trochę? Mnie się wydaje że 25 kg dla takiego psa to za mało, wg mnie to on z 30 powinien minimalnie ważyć.

Posted

trudno mi ocenić czy przytył. żebra wyczuwalne. Hugo dostaje już normalnie jeść - w kupach nic więcej nie wyszło - kupy ładne i w kolorze i kształcie;)
siku jutro zawieziemy - dziś pojadą siki Wiśni, a nie chcemy pomieszać;)

Posted

asiaf1 napisał(a):
Marto a jak z karmą-może już zamówię bo nie wiadomo jak z przesyłkami między świętami

myslę, że tak, bo dziennie idą 3 kubeczki

Posted

nie wiem, czy pisałam, że Hugo to jest fajny gość;)?
Bartek go wyszkolił, siada, gdy się wchodzi do kojca, gdy ma dostać miskę. Zaczął też przybiegać na zawołanie (to akurat moja szkoła;)). Zaczął nas potrzebować, tulić się, zaczepiać - będą z niego psy:)