Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

kurcze, a ja karmę do pojemnika przesypałam i wyrzuciłam worek. pooglądam sobie karmy, może worek skojarzę. zostało pół pojemnika. Hugo też normalnie przyswaja smakołyki, dostaje uszy, żwacze 2 razy w tygodniu i też jest kupa ok.

• Replies 305
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

Widziałam Huga w sobotę, bardzo ładnie wygląda, przytył i to znacznie, elegancko się chłopak zaprezentował w chodzeniu na smyczy i siadał na komendę. Nawet przy wyjściu z kojca siedział i czekał.

Mam kilka zdjęć ale ciemno się robiło, słabe są, może jutro wrzucę, dzisiaj nie mam weny ;)

• 3 weeks later...
Posted

Hugo zrobił się baryłką - myslę, że trochę mu zmniejszymy dawkę karmy - zejdziemy do dwóch posiłków dziennie.

postaramy się o trochę nowych zdjęć

Posted

CZy to możliwe w jego przypadku :-)?
Marto kreon już zakupiłam 2 opakowania po 100 szt ale oczywiście nie mogę się doczłapać na pocztę. myślę że na początku tygodnia wyślę. Zmierz u proszę szyję-czy obroża p.kleszczom 48 cm nie będzie dla niego za mała?
No i jak z karmą?
czekamy na nowe zdjęcia:-)

ronja napisał(a):
Hugo zrobił się baryłką - myslę, że trochę mu zmniejszymy dawkę karmy - zejdziemy do dwóch posiłków dziennie.

postaramy się o trochę nowych zdjęć

Posted

ronja napisał(a):
karmy jest jeszcze pół, więc mozna zamawiać. obrózkę zmierzę, ale jeśli to kiltix to trzeba zamówić "dla duzych psów"
zdjęcia jednak jutro

no kiltix czyli ten największy rozmiar?

Posted

asiaf1 napisał(a):
no kiltix czyli ten największy rozmiar?

najwiekszy
są tylko 3 rozmiary. psy typu Wiśnia, Emi noszą te największe. moje psy około 15-20kg noszą średnie kiltixy

Posted

[quote name='mysza 1']Psy typu Wiśnia to powinny nosić XXL ;) :loveu:

Pies typ Wiśnia, ładnie, tylko gdzie taki typ znaleźć :(
na Wisienkosie może jeszcze są takie

Posted

Hugo wygląda naprawdę ładnie. Obrósł sierścią i tłuszczykiem. Wyciszył się nieco, nie szczeka już jak opętany:)
Bardzo, bardzo słucha się Bartka. Mnie prawie wcale;)