Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 305
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

karma dotarła - dzięki

siku złapane. tylko problem jest z transportem, padł akumulator w moim samochodzie, który stoi jako pierwszy. Bartek musi przejechać jakoś drugą stroną, jest w trakcie kombinowania;)

Posted

dzwoniłam do lecznicy - wyniki siku są ok - jutro Bartek odbierze na piśmie.
co do badania kupy przez 3 dni to jest to możliwe w naszej lecznicy. problem jest niestety z dowiezieniem jej, bo trzeba natychmiast po zrobieniu ją dostarczyć. w naszym przypadku będzie to możliwie dopiero, gdy ja bedę miała ferie, czyli w drugim tygodniu lutego. jutro Bartek kupi aniprazol i odrobaczymy Huga.

Hugo już wczoraj jadł nową karmę pomieszaną ze starą - kupa dziś ładna. w święta dostał też prasowaną kość do memlania i kupa była ładna następnego dnia.

Posted

trudno stwierdzić, gdyż sporadycznie nas ktoś odwiedza. Hugo głaskany się cieszy i widać, że sprawia mu to przyjemność, ale sam niespecjalnie dąży do takiej zażyłości (tak było u nas przez dosyć dlugi czas).

Posted

_beatka_ napisał(a):
ronja a jak Hugo zachowuje sie do nieznanych mu osób/nadstawia się do głaskania czy póki co tylko wam pozwala na taką zażyłość?;)

Jak mnie zobaczył po raz pierwszy to był zadowolony, grzecznie ze mną pojechał itd. Może się nie nadstawiał szczególnie ale gdybym chciała go głaskać to nie miał nic przeciwko. ;)

Posted

[quote name='jola_li']Z dzikami to trzeba ostrożnie - ostatnio pojawiły się u znajomej w ogródku i poraniły psa :-(.
wiem, dlatego ich nie zachęcam do odwiedzin i po zmroku nie wychodzimy z psami na spacery

wklejam zaległe wyniki moczu

może malo czytelne - jeżeli jest "kryształy -" znaczy, że brak