kajkoowa Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 mamanabank napisał(a):A przestał już kasłać? On jest taki Śnieżkowy, może trzeba go podesłać Panu Śnieżkowemu? ;-) Romcia powiedziała w sobotę to samo :D A ja się z tym zgadzam :) Quote
Romka Posted November 8, 2010 Author Posted November 8, 2010 Albin jest słodki,tak bardzo bał się na początku a teraz tylko podgląda gdzie jestesmy i wypatruje nas...tuli się,rozdaje buziaki,kochane psiątko... Quote
sylwiaso Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 Co to za typy wyrzuciły takiego fajnego psiaka:angryy: Quote
Romka Posted November 9, 2010 Author Posted November 9, 2010 No właśnie,szlag mnie trafia zawsze jak odkrywam cudnego psiaka,którego ktoś się pozbył...kaszel miał troche jak pociągnęłam go na smyczy,pewnie tchawica...ale to był bardzo mały kaszel...jak pisze wyżej Albin zgłoszony do p.doktor... Quote
mamanabank Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 Albin musi być teraz pierwszy w kolejce do ogłoszeń Quote
mamanabank Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 Albin - łagodny jak anioł pies do adopcji Albin jest 4 letnim psiakiem, porzuconym przez swoich dawnych opiekunów. Znaleziony pod mostem trafił do schroniska. Jest uosobieniem łagodności i cierpliwości. Zna podstawowe komendy, bardzo chętnie podaje łapę. Towarzystwo człowieka jest dla niego najcenniejszym skarbem. Nikt nie może zrozumieć dlaczego tak niekonfliktowy, przyjazny i ładny pies został porzucony. Albin jako pies spokojny niezbyt dobrze radzi sobie w schronisku, boi się większych i głośniejszych psów. Poszukujemy domu dla niego, domu, który zapewni mu bezpieczeństwo na całe życie. Albin jest odrobaczony, zaszczepiony przeciwko wściekliźnie, przed adopcją zostanie zachipowany i wykastrowany. Kontakt.... :-) Romka, wysyłałaś już Albina Panu Śnieżkowemu? Chociaż nie wiem czy Śnieżka by Albina nie zjadła... Quote
Paula03 Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 Tekst jest super! Mogę go ogłosić, jeśli nie ma kto go ogłosić ;) Quote
Romka Posted November 12, 2010 Author Posted November 12, 2010 Paula dziękuję Ci bardzo,Albin to bardzo kochana psina...jak mi powiedziała nowa pani Czacziego siedzi teraz razem z Fuksem i Rebusem...przyszedł po głaski...jak na razie jest zgodny. Quote
Romka Posted November 12, 2010 Author Posted November 12, 2010 Wysłałam Albinka do Pana Śnieżkowego...;) Quote
Paula03 Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 Mam nadzieję, że teraz tam będzie spokój! To ja go ogłoszę, ale dzisiaj chyba nie dam rady... Postaram się rzecz jasna ;) Quote
Romka Posted November 14, 2010 Author Posted November 14, 2010 Paula jak tam ogłoszenia? Albinek od przerażenia przeszedł w fazę pisków...wciąż piskiem prosi o głaski i uwagę: Quote
Paula03 Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 Żeby nie było ja pamiętam o ogłoszeniach, ale jeszcze ich nie zrobiłam... Miałam zacząć dzisiaj, ale mój "ukochany" brat grał sobie 7 godzin i ja tylko na chwilę wskoczyłam, żeby zobaczyć co się dzieję... Quote
sylwiaso Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 Albinku biały Aniołku:angel::angel::angel: czemu nie znalazłeś jeszcze domku Quote
Romka Posted November 19, 2010 Author Posted November 19, 2010 Albin pewnie czeka na nas niecierpliwie...sobota już jutro... Quote
Paula03 Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 Pewnie, że czeka! On tak się zmienił, najpierw się nas bał, a teraz :loveu: Quote
mamanabank Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 mamanabank napisał(a):Albin - łagodny jak anioł pies do adopcji Albin jest 4 letnim psiakiem, porzuconym przez swoich dawnych opiekunów. Znaleziony pod mostem trafił do schroniska. Jest uosobieniem łagodności i cierpliwości. Zna podstawowe komendy, bardzo chętnie podaje łapę. Towarzystwo człowieka jest dla niego najcenniejszym skarbem. Nikt nie może zrozumieć dlaczego tak niekonfliktowy, przyjazny i ładny pies został porzucony. Albin jako pies spokojny niezbyt dobrze radzi sobie w schronisku, boi się większych i głośniejszych psów. Poszukujemy domu dla niego, domu, który zapewni mu bezpieczeństwo na całe życie. Albin jest odrobaczony, zaszczepiony przeciwko wściekliźnie, przed adopcją zostanie zachipowany i wykastrowany. Kontakt.... :-) Romka, wysyłałaś już Albina Panu Śnieżkowemu? Chociaż nie wiem czy Śnieżka by Albina nie zjadła... Romka, tu jest tekst do ogłoszeń dla Albina, to w sprawie tego bazarku, myślę, że Albina można już ogłaszać. Gdybyś zgłosiła właśnie jego, byłoby super Quote
Romka Posted November 22, 2010 Author Posted November 22, 2010 Albinku zamówiłam ci pakiet ogłoszeniowy na tym bazarku: http://www.dogomania.pl/threads/196795 Albin bardzo poprawił się,ma ładniejsza sierść i chyba troszeczkę przytył...piszczy jak mnie widzi i chce koniecznie zwrócic na siebie uwagę.Przytula się i podaje łapę ,kochany psiak... Quote
Paula03 Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 O widzę, że Albin ma już zamówione ogłoszenia, bo ja mu nie zrobiłam :oops: Dziewczyny bardzo was przepraszam i zamiast Albinka podrzućcie mi kogoś innego :lol: Quote
Recommended Posts