Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

mamanabank napisał(a):
A przestał już kasłać?

On jest taki Śnieżkowy, może trzeba go podesłać Panu Śnieżkowemu? ;-)

Romcia powiedziała w sobotę to samo :D A ja się z tym zgadzam :)

• Replies 60
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Albin jest słodki,tak bardzo bał się na początku a teraz tylko podgląda gdzie jestesmy i wypatruje nas...tuli się,rozdaje buziaki,kochane psiątko...

Posted

No właśnie,szlag mnie trafia zawsze jak odkrywam cudnego psiaka,którego ktoś się pozbył...kaszel miał troche jak pociągnęłam go na smyczy,pewnie tchawica...ale to był bardzo mały kaszel...jak pisze wyżej Albin zgłoszony do p.doktor...

Posted

Albin - łagodny jak anioł pies do adopcji

Albin jest 4 letnim psiakiem, porzuconym przez swoich dawnych opiekunów. Znaleziony pod mostem trafił do schroniska. Jest uosobieniem łagodności i cierpliwości. Zna podstawowe komendy, bardzo chętnie podaje łapę. Towarzystwo człowieka jest dla niego najcenniejszym skarbem. Nikt nie może zrozumieć dlaczego tak niekonfliktowy, przyjazny i ładny pies został porzucony. Albin jako pies spokojny niezbyt dobrze radzi sobie w schronisku, boi się większych i głośniejszych psów. Poszukujemy domu dla niego, domu, który zapewni mu bezpieczeństwo na całe życie. Albin jest odrobaczony, zaszczepiony przeciwko wściekliźnie, przed adopcją zostanie zachipowany i wykastrowany.

Kontakt.... :-)

Romka, wysyłałaś już Albina Panu Śnieżkowemu? Chociaż nie wiem czy Śnieżka by Albina nie zjadła...

Posted

Paula dziękuję Ci bardzo,Albin to bardzo kochana psina...jak mi powiedziała nowa pani Czacziego siedzi teraz razem z Fuksem i Rebusem...przyszedł po głaski...jak na razie jest zgodny.

Posted

Żeby nie było ja pamiętam o ogłoszeniach, ale jeszcze ich nie zrobiłam...
Miałam zacząć dzisiaj, ale mój "ukochany" brat grał sobie 7 godzin i ja tylko na chwilę wskoczyłam, żeby zobaczyć co się dzieję...

Posted

mamanabank napisał(a):
Albin - łagodny jak anioł pies do adopcji

Albin jest 4 letnim psiakiem, porzuconym przez swoich dawnych opiekunów. Znaleziony pod mostem trafił do schroniska. Jest uosobieniem łagodności i cierpliwości. Zna podstawowe komendy, bardzo chętnie podaje łapę. Towarzystwo człowieka jest dla niego najcenniejszym skarbem. Nikt nie może zrozumieć dlaczego tak niekonfliktowy, przyjazny i ładny pies został porzucony. Albin jako pies spokojny niezbyt dobrze radzi sobie w schronisku, boi się większych i głośniejszych psów. Poszukujemy domu dla niego, domu, który zapewni mu bezpieczeństwo na całe życie. Albin jest odrobaczony, zaszczepiony przeciwko wściekliźnie, przed adopcją zostanie zachipowany i wykastrowany.

Kontakt.... :-)

Romka, wysyłałaś już Albina Panu Śnieżkowemu? Chociaż nie wiem czy Śnieżka by Albina nie zjadła...

Romka, tu jest tekst do ogłoszeń dla Albina, to w sprawie tego bazarku, myślę, że Albina można już ogłaszać. Gdybyś zgłosiła właśnie jego, byłoby super