Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Albina 4-5 letniego psiaka,jego dawni właściciele wyrzucili pod mostem na Bzurze i odjechali...przerażonego,zdezorientowanego psiaka,który co chwila wbiegał na ulicę zgłosili do schroniska ludze bojąc się o jego bezpieczeństwo.Do szoku porzucenia Albinowi dołożono jeszcze hałas schroniska i ciągłe ujadanie psich towarzyszy.Albin jest tak przerażony,że nie wychodzi z budy,obserwuje bacznie świat z bezpiecznej odległości,jego sukcesem jest to,że nie siedzi już w głębi budy ale tuż przy jej wejściu...czekamy aż Albin nas zaakceptuje...póki co szukamy mu domu...

• Replies 60
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kaja10014 napisał(a):
Albin w niedzielę zaszył się głęboko w budzie, nie było go widać.

Mam nadzieję, że jak przyjdziemy w sobotę, to nie będzie siedział w budzie, tylko wyjdzie do nas!

Posted

Wiecie co dziewczyny,macie rację to na jego szczęście ,ze nie jest podobny do amstaffa,w sobote moze będzie bardziej nam ufał i pójdzie na spacer...zrobimy zdjęcia całego psiaka...i zaczniemy ogłaszać.

Posted

Albin jest świetny, ma kilka kropek z tyłu i na uszach. Poza tym jest świetnym psem, jak tylko się do nas przekonał to chciał z nami cały czas siedzieć, nie chciał wracać do boksu. On jest taki kochany, dostałam od niego mnóstwo buziaczków, a on sam się tulił i przechodził między moimi nogami. Zauważyłyśmy też, że Albin zna kilka komend. Wypada mu też bardzo sierść i ma kaszel!

Posted

mamanabank napisał(a):
Ojej teraz to zupełnie inny psiak, faktycznie wcale nie astowy. Ten kaszel jest dziwny, Rudzia tez miała takie dolegliwości, to chyba nie jest zwykłe przeziębienie...

Mam nadzieję, że on nie skończy tak jak Rudzia.

Może by tak tytuł zmienić, bo Albin już nie jest taki przerażony :)