Romka Posted November 26, 2010 Author Posted November 26, 2010 Albinek dziś prawdopodobnie wróci do swojego domu...rozpoznali go uczniowie technikum weterynaryjnego i powiadomili właściciela... Quote
kajkoowa Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 Romka napisał(a):Albinek dziś prawdopodobnie wróci do swojego domu...rozpoznali go uczniowie technikum weterynaryjnego i powiadomili właściciela... Mamy się z tego powodu cieszyć? :) Quote
Romka Posted November 26, 2010 Author Posted November 26, 2010 Chyba raczej tak,nie wyglądał zle,potrafił podawać łapkę,znał podstawowe komendy,lubił ludzi...więc chyba poświęcano mu czas...no i jak zaginął tzn ,że biegał luzem...na szyi nie było żadnych znaków od obroży czy łańcucha...nic nie stoi na przeszkodzie,zeby go odwiedzić... Quote
argusiowa Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 Super :) super dwa razy bo raz to dla dogo zakrótko ;) Quote
Paula03 Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 Gdzieś na wątku była informacja, że Albin miała zamawiane ogłoszenie, może jeśli jeszcze ogłoszenia nie są zrobione warto podmienić kogoś zamiast Albinka. Quote
kajkoowa Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 Romka napisał(a):Chyba raczej tak,nie wyglądał zle,potrafił podawać łapkę,znał podstawowe komendy,lubił ludzi...więc chyba poświęcano mu czas...no i jak zaginął tzn ,że biegał luzem...na szyi nie było żadnych znaków od obroży czy łańcucha...nic nie stoi na przeszkodzie,zeby go odwiedzić... To w takim razie się cieszę :) Quote
Romka Posted November 26, 2010 Author Posted November 26, 2010 Paula03 napisał(a):Gdzieś na wątku była informacja, że Albin miała zamawiane ogłoszenie, może jeśli jeszcze ogłoszenia nie są zrobione warto podmienić kogoś zamiast Albinka. Już to zrobiłam,muszę tylko psiak znależć,myślałam o Rudziku... Quote
Paula03 Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 Romka napisał(a):Już to zrobiłam,muszę tylko psiak znależć,myślałam o Rudziku... Tak Rudzik to dobry pomysł! Quote
Recommended Posts