Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

wielka prośba do mar.gajko aby przygotowała dwa egz. umowy adopcyjnej i dała Wiolci, a Ona da Pani do podpisania, dziękuję...albo Ci podeślemy albo zostanie u mnie, jak wolisz.

• Replies 549
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Chętnie bym dostała telefon do naszych "kurierów', jak by co. Z Panią rozmawiałyśmy wczoraj. Czeka.
Umowe przygotuję + wyniki badań + książeczkę zdrowia + harmonogram jedzeniowy + jedzenie na kilka dni. Smyczkę mamy "przechodnią" może uda mis ię nabyć porządniejszą.

Posted

Hej dziewczyny dopiero odzyskałam dostęp do neta i przeczytałam, że jamnisia ma jechać do Wrocka.

Jeśli ma jechać pociągiem( bo nie doczytałam) to ja proponuję transport. Będę jechać w sobotę do Wrocławia samochodem i mogę małą odebrać w Krakowie.
Dajcie znać co i jak
Najlepiej sms 502-511-605

Posted

Kochana Jogi :loveu: Kolejna paroweczka jechalaby do Wrocka z Ciocia Jogi...

Bea, a czy nasza jamnisia jesli juz bedzie zdrowa, moze jechac, jesli by oczywiscie Jogi ja wziela, nie wiem czy bedzie miejsce, i czy sunia bedzie sie nadawac.

Posted

Zaroiło się od transportów. :lol:

Jogi jamnisia ma jechać samochodem z V.Wrocław i Babatem. Zawiozą ją od razu do Kłodzka. No chyba, żebyście się jakoś dogadali :cool3:.

W Karkowie do zabrania jest jedna jamnisia, a cioteczka Ulka ma chyba jeszcze jedną.

Posted

[quote name='Ulka18']Kochana Jogi :loveu: Kolejna paroweczka jechalaby do Wrocka z Ciocia Jogi...

Bea, a czy nasza jamnisia jesli juz bedzie zdrowa, moze jechac, jesli by oczywiscie Jogi ja wziela, nie wiem czy bedzie miejsce, i czy sunia bedzie sie nadawac.[/quote]
mnie nie będzie w sobotę:placz:a jak test na koty? zadzwonię dzisiaj do Pani i zapytam czy potwierdza nadal chęć adopcji;)jeżeli tak, podam Ci dane, telefon i musicie dograć wszystko same:oops:będę na urlopie.

Posted

[quote name='Ulka18']Bea, napisalam do kierownika z kopia do Ciebie i Jogi. Mam nadzieje, ze sunia juz sie wykurowala i test na koty zda na 5+. Czekam na info kierownika.[/quote]
Pani potwierdza adopcję:loveu: dane podam na pw i telefony, musicie działać same Cioteczki;)..wielka buźka dla kochanej Jogi.

Posted

Bea, Koniecznie podaj namiary na Pania na maila. Jest szansa, ze do soboty suczydelko wyzdrowieje. Rozmawialam z Pania Iza i na razie ma antybiotyk, ale ma tez apetyt, je malo, ale je.

Nie wiem Bea, jak ja Ci sie odwdziecze za te mieleckie jamolki...

Posted

Dabrowko,
chodzi na nasza mielecka jamnisie, ma infekcje posterylkowa jako jedyna z 9 sterylizowanych w tym samym dniu suniek. Domek czeka na nia we Wrocku.

Zasmiecamy watek przez nasza kochana Jogi, :loveu: niezastapionego transportowca :loveu:

Posted

Ulka18 z maila wynika, że sunia jeszcze musi poczekać, czyli nie biorę jej??
Bo się pogubiłam
Jeśli nie teraz to będę jechała przełom sierpnia-września

Posted

Dojechałą, dojechała. Zaraz rano następnego dnia dzwonił V. Wrocław i zdała relację, a prawie o świcie dzwoniła Dorotka do Pani. Wszystko w porządku. Domek wspaniały, podróż trochę męcząca ale udana. "Kurierzy" przesympatyczni. Precyzja i konkret. Będziemy dzwonić do Pani od Tusi-Trusi; ale nie chcemy jej zamęczac codziennie, coby w irytację nie wpadła. Dzięki Tarnowianki! Małą Trusia-Tusia żyje tylko dzięki Wam.
Sa zdjęcia malutkiej z przed wyjazdu; wkleję jak się obrobią.