przyjaciel_koni Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 Tweety - w aukcji są namiary tel. i e-mail, jeśli ktokolwiek się zainteresuje, to oczywiście uzyska pełne informacje. Ale najpierw niech ten ktoś zadzwoni. To już duży sukces. Taki system zwiększa prawdopodobieństwo adopcji. Wg mnie tak będzie lepiej - ale to oczywiście moja opinia. Quote
black sheep Posted September 13, 2006 Author Posted September 13, 2006 Czasem ludzie bardziej się litują, jak np pies jest bardzo chory i umierający, tak jak było np. z Lękiem, ale czasem nie. Ja nie napisałam nic o chorobie, bo nic o tym nie wiem, w ogóle o tym nie pomyślałam... Ale Tweety, myślę tak jak ty. Zobaczymy jak to będzie... Quote
przyjaciel_koni Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 Dzwońcie ludzie, dzwońcie bo Timba nie ma tak dużo czasu by czekać !!! Powinna szybko kogoś mieć dla siebie !!! Quote
przyjaciel_koni Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 Timba jest suczką w ogromnej potrzebie - jej czas jest ograniczony !!! Pomóżmy by trafiła szybko do jakiegoś dobrego domu !!! Quote
Tweety Posted September 16, 2006 Posted September 16, 2006 jakieś zmiany w sytuacji Timbuni? ktoś się odezwał z allegro? Quote
black sheep Posted September 16, 2006 Author Posted September 16, 2006 do mnie nikt nie pisał, a czasem piszą, chociaż tyle, pytają, byle co... nie ma też obserwujących... Quote
Tweety Posted September 16, 2006 Posted September 16, 2006 cholera, a tak nie ma czasu :angryy: Quote
przyjaciel_koni Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 Pomocy dla chorej suczeńki - może znajdzie się dobry człowiek, który da jej trochę miłości i radości !!!!!!!!!!!!!! Timbunia prosi o dom !!!!!!!!!!!! Quote
AgaG Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 Byłam dziś w schronisku. rozmawiałam na jej temat. Timba niedługo umrze, taka jest prawda, ma przerzyuty nowotworu do węzłów chłonnych. Pilny tymczas na ostatnie dni..... Widziałam ją, zrobiłam jedno zdjecie.. Ona cierpi, kuleje juz. Wiem, ze dostaje leki przeciwbólowe....hotel to nie jest dla niej rozwiazanie, bo ona potrzebuje teraz CZłowieka, który by przy niej był cały czas..!!! KTO JEJ TO DA? Quote
AgaG Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 DZIŚ MUSI BYĆ NOWE ALLEGRO!!!!! WSTRZSAJąCE!!! TRZEBA NAPISAC, ZE W SCHRONISKU NIE MA WARUNKóW ZE WZGLęDU NA PRZEPEłNIENIE , BY ONA BYłA SAMA .. JEST WE WSPLóNYM BOKSIE, A LEDWO CHODZI... Quote
BasiaD Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 Timba do góry biedulko, kto przygarnie biedną psinkę na ostanie dni?? :placz: :placz: :placz: Quote
black sheep Posted September 25, 2006 Author Posted September 25, 2006 Własnie zakończyła się moja aukcja, ale potrzebny nowy tekst! Prosze o tekst, to zaraz wstawie psinke! Quote
Brucio Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 Timba do gory ! ! ! trzymam kciuki :kciuki: :kciuki: ,tylko tyle moge zrobic..... Quote
Foksia i Dżekuś Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 Boże jakie smutne wiadomości, juz czytałam pare razy o Timbuni i myślałam ,że ktoś da jej domek na ostatnie dni swojego życia. Ja mieszkam na 8 piętrze i mam w tej chwili dwa psy dość poważnie chore i są w leczeniu , ale jak bym miała domek to bym ją wzieła bo wtedy domownicy by nie mieli nic do powiedzenia. Może jest ktoś kto ma domek i może Timbuni poświęcić troszke czasu bo ona ma go tak nie wiele .Niech się ktoś zlituje. Quote
Tweety Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 AgaG napisał(a):Byłam dziś w schronisku. rozmawiałam na jej temat. Timba niedługo umrze, taka jest prawda, ma przerzyuty nowotworu do węzłów chłonnych. Pilny tymczas na ostatnie dni..... Widziałam ją, zrobiłam jedno zdjecie.. Ona cierpi, kuleje juz. Wiem, ze dostaje leki przeciwbólowe....hotel to nie jest dla niej rozwiazanie, bo ona potrzebuje teraz CZłowieka, który by przy niej był cały czas..!!! KTO JEJ TO DA? czy ktoś się ulituje nad suńką??!! I to jeszcze chyba ktoś kto mieszka na parterze albo w domu, bo ona przecież za chwilę w ogóle nie będzie mogła chodzić a wygląda na dość dużego pieska jeżeli chodzi o noszenie po schodach (a może się mylę?). Kto ma takie warunki i może pozwolić jej godnie odejść? Otoczyć miłością na ten ostatni najtrudniejszy czas? Quote
BasiaD Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 Podnoszę schorowaną Timusię! Kto przygarnie suczydło na ostatnie dni???:placz: Quote
kiwi Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 zastanawiam sie czy juz nei leiej ja w hotelu umeiscic.. ale kto bedzie hotel placicl pzrez nie wiadomo ile.. mialaby kołderke, spacerki, pan tomek by jej dal dodatkowa porcje czulosci i ciotki by miala i swoj bnoks.. w porownaniu z ostatnimi 6 latami luksus... 400 zl za miesiac... skad tyle wziac? :( Quote
asiaf1 Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 kiwi napisał(a):zastanawiam sie czy juz nei leiej ja w hotelu umeiscic.. ale kto bedzie hotel placicl pzrez nie wiadomo ile.. mialaby kołderke, spacerki, pan tomek by jej dal dodatkowa porcje czulosci i ciotki by miala i swoj bnoks.. w porownaniu z ostatnimi 6 latami luksus... 400 zl za miesiac... skad tyle wziac? :( Ja już nie mogę, skąd brać te pieniądze. Po 28 prześlę 200 na sunię. Potem mogę wpłacać po 100.Czy ktoś się dołoży do hotelu? Quote
BasiaD Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 Deklaruję wpłaty poi 100,00 zł. Ratujmy Timbusię! Quote
Recommended Posts