Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 276
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Myslę, że dla psa poza znęcaniem się nad nim nie ma nic gorszego jak śmierć w schronie. staremu, choremu psu to prędzej czy później grozi... Poza tym inne psy to wyczuwają... biedna suka!:-(

Posted

Timbuniu, biegnij na górę, bo szukamy dla ciebie miejsca w jakimś super domku. Nie poddawaj sie sunieczko!
Moze ktoś znajdzie kawałek miejsca dla suni, która nie może odejść w schronisku? To nieludzkie, że ona tam przebywa tyle lat a co dopiero w takim stanie :mad:

Posted

Suczka miała operacje jakiś czas temu,ale późno. jest słaba, radzi sobie coraz gorzej...

Posted

AgaG napisał(a):
Suczka miała operacje jakiś czas temu,ale późno. jest słaba, radzi sobie coraz gorzej...

jakieś rokowania? zabrzmi to okrutnie co napiszę ale może tutaj wystarczy tylko dom tymczasowy, jeżeli jest bardzo źle. Oglądał ja ostatni jakis lekarz? Robili nowe badania? Przecież Rita została wydana z podejrzeniem nowotworu wątroby (bo tak wychodziło z badań robionych miesiąc wcześniej) a teraz nie wiem czy nawet jeszcze karmę wątrobową dostaje

Posted

wiem tylko tyle, z racji mojej licznej gromady na tymczasie,nie mam jak pojechac do schronu..

Posted

płódź koniecznie Kiwuś!!! :loveu::loveu::loveu:

Posted

nie mam weny na aukcje timby ;(
nie moge wymyslic nic medialnego ak jak na leka czy smalec
no nie moge
musze sie z tym przespac,wiem ze nie ma czasu, ale jutro egzmain nie dam rady teraz nic zrobic
najwczesniej w sobote :(

Posted

timba jest szara..
nigdy nikomu na niej nie zależało nigdy nikt jej nie chciał... nie wiąże się z nią żadna historia i dlatego jest tak trudno coś wymysleć.. ja też pomysłu nie mam..