black sheep Posted September 3, 2006 Author Posted September 3, 2006 :(:(:( TIMBA kochana nasza!!!:(:(:( Quote
AgaG Posted September 3, 2006 Posted September 3, 2006 Myslę, że dla psa poza znęcaniem się nad nim nie ma nic gorszego jak śmierć w schronie. staremu, choremu psu to prędzej czy później grozi... Poza tym inne psy to wyczuwają... biedna suka!:-( Quote
Tweety Posted September 3, 2006 Posted September 3, 2006 czy z tym nowotworem cos jeszcze mozna zrobić? Quote
Tweety Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 Timbuniu, biegnij na górę, bo szukamy dla ciebie miejsca w jakimś super domku. Nie poddawaj sie sunieczko! Moze ktoś znajdzie kawałek miejsca dla suni, która nie może odejść w schronisku? To nieludzkie, że ona tam przebywa tyle lat a co dopiero w takim stanie :mad: Quote
AgaG Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 Suczka miała operacje jakiś czas temu,ale późno. jest słaba, radzi sobie coraz gorzej... Quote
Tweety Posted September 5, 2006 Posted September 5, 2006 AgaG napisał(a):Suczka miała operacje jakiś czas temu,ale późno. jest słaba, radzi sobie coraz gorzej... jakieś rokowania? zabrzmi to okrutnie co napiszę ale może tutaj wystarczy tylko dom tymczasowy, jeżeli jest bardzo źle. Oglądał ja ostatni jakis lekarz? Robili nowe badania? Przecież Rita została wydana z podejrzeniem nowotworu wątroby (bo tak wychodziło z badań robionych miesiąc wcześniej) a teraz nie wiem czy nawet jeszcze karmę wątrobową dostaje Quote
AgaG Posted September 5, 2006 Posted September 5, 2006 wiem tylko tyle, z racji mojej licznej gromady na tymczasie,nie mam jak pojechac do schronu.. Quote
tania Posted September 5, 2006 Posted September 5, 2006 co z sunia? potzrebny ciepły domek natychmiast Quote
gamoń Posted September 5, 2006 Posted September 5, 2006 Z wszystkich psiaków w potrzebie ona jest najbiedniejsza.:-( :-( :-( Podnosze aby nie spadała z 1 stronki:shake: :shake: :shake: Quote
black sheep Posted September 5, 2006 Author Posted September 5, 2006 Timba strasznie jest biedna, jest dosyć masywna, z trudem chodzi:( Mimo to ma wesołą mordke... Quote
tania Posted September 5, 2006 Posted September 5, 2006 Timbucha-bidula potzrebuje pomocy, na górę Quote
BasiaD Posted September 5, 2006 Posted September 5, 2006 Hopaj psinko na 1 stronkę, niech Cię ktoś zauwazy! Quote
black sheep Posted September 5, 2006 Author Posted September 5, 2006 Czy nie znajdzie sie nikt, kto weźmie Timbunie na tymczasik... Quote
Zwierzak6 Posted September 5, 2006 Posted September 5, 2006 Timba ostatnio była na spacerku, ale to za mało :( Domku pokaż się !!! Na pierwszą stronę :) Quote
black sheep Posted September 6, 2006 Author Posted September 6, 2006 Cathedral oferuje tymczas dla Timby... czy coś z tego wyjdzie? Quote
kiwi Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 spokojnie, nei naciskajy na cathedral, timba to wyzwanie tekst an allegro dla timby spłodze dzis w nocy o ile mnie wena nie opusci Quote
AgaG Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 płódź koniecznie Kiwuś!!! :loveu::loveu::loveu: Quote
Zwierzak6 Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 Kiwi, talentu do pisania nie mam, ale może chcesz takie streszczenie najważniejszych rzeczy ?? Mogę Ci wysłać PW z jakimś zaczątkiem txt... pisać ?? Quote
Tweety Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 czekamy kiwuś a najbardziej czeka Timba Quote
kiwi Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 nie pisz zwierzak, ja nie lubie przerabiac cudzych lubie mniec swoj plan chyba sie zatrudnie w reklamie;) Quote
Zwierzak6 Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 O.K., a swoją drogą to w działach marketingu się sporo zarabia i można finansować zwierzaki :evil_lol::evil_lol: Quote
kiwi Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 nie mam weny na aukcje timby ;( nie moge wymyslic nic medialnego ak jak na leka czy smalec no nie moge musze sie z tym przespac,wiem ze nie ma czasu, ale jutro egzmain nie dam rady teraz nic zrobic najwczesniej w sobote :( Quote
AgaG Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 timba jest szara.. nigdy nikomu na niej nie zależało nigdy nikt jej nie chciał... nie wiąże się z nią żadna historia i dlatego jest tak trudno coś wymysleć.. ja też pomysłu nie mam.. Quote
black sheep Posted September 7, 2006 Author Posted September 7, 2006 a Timba taka biedna, a czas leci:( Quote
Recommended Posts