black sheep Posted July 31, 2006 Author Posted July 31, 2006 Ojej, a tu taki kiepski odzew! Aga, moze allegro, to ładna sunia... Tylko tekst sie przyda, chyba ze ten moj z pierwszej strony pozmieniac? Quote
pidzej Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 Oj tak dawno nikt u Timby nie był? do góry malutka. Quote
Zwierzak6 Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 Jak to nie był ??? Był, ale fizycznie w Azylu ;-) Timbusia rządzi w swoim boksie ;-) Ale wciąż bez domku :( Na pierwszą stronę, marsz!!! Quote
Zwierzak6 Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 No to jeszcze raz wysyłam Timusię na pierwszą stronę !!! Do skutku :evil_lol: Quote
black sheep Posted August 7, 2006 Author Posted August 7, 2006 mam nowe fotki timby będą za 10 min:) Quote
black sheep Posted August 7, 2006 Author Posted August 7, 2006 " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> Quote
Jagienka Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 :lol: Jak pięknie Timbusia pozuje... :loveu: :eviltong: Quote
Zwierzak6 Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 Jagienka napisał(a):Czy ona "szefuje" w boksie?? Przez długi czas tak było, ale czas już robił swoje i wydaje mi się, że powoli traci pozycję w stadzie :( Quote
Zwierzak6 Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 Pewno, że niedobrze :( Stado próbuje eliminować starsze, a co za tym idzie i słabsze osobniki :( Domek jest potrzebny, bo nie zdążymy... Quote
Zwierzak6 Posted August 14, 2006 Posted August 14, 2006 no właśnie, timba po dom na pierwszą str., marsz !!! :lol: Quote
pidzej Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 Timba, nikt do ciebie nie zagląda... już tak długo czekasz, hopaj na pierwszą stronę... Quote
black sheep Posted August 25, 2006 Author Posted August 25, 2006 o Timbie pamietamy, ale co to da, Timba potrzebuje konkretów! Quote
AgaG Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 Timba jest coraz słabsza, ma przerzuty nowotworowe, dom musi sie znaleźć, bo umrze w schronisku, albo psy ją zagryzą :placz::placz::placz::placz: Quote
Jagienka Posted September 2, 2006 Posted September 2, 2006 Tytuł zmienić!!!! Niech się rzuca w oczy, że ona potrzebuje pomocy!!! Quote
black sheep Posted September 2, 2006 Author Posted September 2, 2006 Zmieniłam tytuł, TIMBA musi mieć dom i to szybko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! POMOCY! Quote
AgaG Posted September 2, 2006 Posted September 2, 2006 Podnoszę!!! mam teraz dwa psy na tymczasie, więc nie dam rady pomóc, ale może znajdzie się ktoś, kto da jej dom na resztę życia Quote
black sheep Posted September 2, 2006 Author Posted September 2, 2006 Czy ktoś może wziąć TIMBE na tymczas? Przeciez to taki OKRUSZEK!:( Quote
Tweety Posted September 3, 2006 Posted September 3, 2006 [quote name='AgaG']Timba jest coraz słabsza, ma przerzuty nowotworowe, dom musi sie znaleźć, bo umrze w schronisku, albo psy ją zagryzą :placz::placz::placz::placz: Nie pozwólmy jej odejść na zimnym betonie, w samotności, w zapomnieniu. Pies przeciez odchodząc tez chce czuć, że jest kochany, że dla kogoś jest ważny, że ktoś będzie po nim płakał. Kiedy psia dusza już odchodzi za TM to jego ciepłe jeszcze ciało powinno być przytulone do swojego człowieka. I Timba też na to zasługuje. Czy zrobiła coś złego, że ludzie skazali ją teraz na odejście w osamotnieniu?? Quote
Recommended Posts