Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Taya zniosła sterylkę gorzej niż Tosia, ale to chyba sprawa indywidualna.
Moja Tolka miala zabieg w wieku 8 lat i czuła sie swietnie.
A Zulka była o wiele młodsza i przez pierwszych 5 dni trzeba ją było nosic na spacerek.
Byłam wczoraj zaraz po zabiegu u suni, wymiziałam delikatnie, bo sunieczka wystraszona całą sutuacją.
Taya - zdrowiej nam slicznotko, nabieraj sił.

Posted

właśnie odrobie zjadła .kamień spad mi z serca bo skoro miała chęc to chyba dobrze .....Nadal leży .
Jest tak kochana i bezbronna ,ze płąkac się chce jak na nią się patrzy .Pzreprasza ,ze żyje .Ona by umarła w schronie z głodu

Posted

[quote name='funia']właśnie odrobie zjadła .kamień spad mi z serca bo skoro miała chęc to chyba dobrze .....Nadal leży .
Jest tak kochana i bezbronna ,ze płąkac się chce jak na nią się patrzy .Pzreprasza ,ze żyje .Ona by umarła w schronie z głodu[/QUOTE]

Tym wieksze podziekowania dla IVV; dzięki niej sunia jest bezpieczna.
Przyszły domek musi byc wyjatkowy, bo taka jest Taya.

Posted

Jest lepiej bo podnosi się z pozycji lezacej do siadu i tak chwilke pozostaje .Zjadłą wczoraj kolację a dzisiaj sniadanko .Powarczała na moją suńke bo chciała napić sie z jej miski wody ...

Posted

[quote name='funia']Jest lepiej bo podnosi się z pozycji lezacej do siadu i tak chwilke pozostaje .Zjadłą wczoraj kolację a dzisiaj sniadanko .Powarczała na moją suńke bo chciała napić sie z jej miski wody ...[/QUOTE]

super :) :) :)

Posted

kochana malenka Taya,ona jest taka kruszynka,ze zupelnie nie wyobrazam sobie jak ona wczesniej przezyla:shake:ciotki jestescie wszystkie razem aniolami ta cala pomoc dla niej jest niesamowita,mam nadzieje,ze kiedys przestanie sie bac,strasznie sie ciesze,ze dziewcznka zaznaje w koncu czulosci i milosci od ludzia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:loveu:

Posted

pomysly na zdjecia :) [URL]http://www.dogomania.pl/threads/196836-młodziutka-LaYLa-szczyl-7mc-wywalona-na-ulicę-uroda-niebanalna-u-Donki-BEZ-GROSZA[/URL]

Posted

[quote name='agada']Wpadłam zobaczyć jak tam samopoczucie po ciachanku?[
Zabieg był trudny.Taya straciła troche krwi,ale na szczęscie juz wszystko dobrze.Czekamy na wygojenie ranki.

Posted

Zagląda, zagląda... Czy są jeszcze jakieś zdjęcia suni, inne niż na 1 stronie? Jeśli tak, na której ze stron je znajdę? Coś więcej da się dopowiedzieć o sunieczce? Jaka jest, jak się zmienia, czy się zmienia?

Posted

Zaraz przejrzę ostatnie wpisy funi o suni i uzupełnię 1 post.
Zdjęcia z 1 strony to wybrane te nalepsze z wątku, nie było ich wiele.
Majqa - dzieki ze i tu zajrzałas.

Posted

Znalazłam - ostatnie info funi o suni:
[quote name='funia']Alez uśmiecha sie .....Nie była zachwycona bo fotograf i jego asytentka to obcy dla niej ludzie .Ja trzymałam ja na lince .
Tayka zrobiła ogromne postepy jest wesoła ,skacze pioszczy na nasz widok .podchodzi i prosi o głaskanie .Bawi się z psami i widac ,ze pokonała własnie ta barierę bo wczesniej wciskała się w kąt i tylko patrzyła jak inne bawia sie .
Pieknie chodzi na smyczy .Wyjscie po za teren hoteliku było dla niej pozytywnym doznaniem .Myslałam ,ze bedzie się bała .[/QUOTE]
I jeszcze tutaj:
[quote name='funia']Taya jest łagodna i uległa do kazdego .Moje 4 letnie dziecko trzymało ja na rekach ,przytulało do twarzy .[/QUOTE]