IVV Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 ona jest bardzo delikatna,trzymaj sie Tayuniu !!!! jutro juz bedzie lepiej! Quote
Tola Posted November 20, 2010 Author Posted November 20, 2010 Taya zniosła sterylkę gorzej niż Tosia, ale to chyba sprawa indywidualna. Moja Tolka miala zabieg w wieku 8 lat i czuła sie swietnie. A Zulka była o wiele młodsza i przez pierwszych 5 dni trzeba ją było nosic na spacerek. Byłam wczoraj zaraz po zabiegu u suni, wymiziałam delikatnie, bo sunieczka wystraszona całą sutuacją. Taya - zdrowiej nam slicznotko, nabieraj sił. Quote
funia Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 właśnie odrobie zjadła .kamień spad mi z serca bo skoro miała chęc to chyba dobrze .....Nadal leży . Jest tak kochana i bezbronna ,ze płąkac się chce jak na nią się patrzy .Pzreprasza ,ze żyje .Ona by umarła w schronie z głodu Quote
Tola Posted November 20, 2010 Author Posted November 20, 2010 [quote name='funia']właśnie odrobie zjadła .kamień spad mi z serca bo skoro miała chęc to chyba dobrze .....Nadal leży . Jest tak kochana i bezbronna ,ze płąkac się chce jak na nią się patrzy .Pzreprasza ,ze żyje .Ona by umarła w schronie z głodu[/QUOTE] Tym wieksze podziekowania dla IVV; dzięki niej sunia jest bezpieczna. Przyszły domek musi byc wyjatkowy, bo taka jest Taya. Quote
IVV Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 raczej dzieki Wam:) i ,ze ja zauwazylyscie biedna trzesaca sie z zimna na betonie w deszczu :( Quote
funia Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 Jest lepiej bo podnosi się z pozycji lezacej do siadu i tak chwilke pozostaje .Zjadłą wczoraj kolację a dzisiaj sniadanko .Powarczała na moją suńke bo chciała napić sie z jej miski wody ... Quote
sonia71 Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 Tayuśka -ja delikatuśnie przytulam cię :) Quote
IVV Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 [quote name='funia']Jest lepiej bo podnosi się z pozycji lezacej do siadu i tak chwilke pozostaje .Zjadłą wczoraj kolację a dzisiaj sniadanko .Powarczała na moją suńke bo chciała napić sie z jej miski wody ...[/QUOTE] super :) :) :) Quote
funia Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 wczoraj wieczorem byliśmy u weta .Dostała zastrzyki i od dzisiaj tablletki na kilka dni . Czuje sie coraz lepiej . Quote
Monika.D Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 To super, że maleńka czuje się coraz lepiej :) Quote
IVV Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 jeszcze kilka dni i bedzie szalala ze wszystkimi Quote
Lolalola Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 kochana malenka Taya,ona jest taka kruszynka,ze zupelnie nie wyobrazam sobie jak ona wczesniej przezyla:shake:ciotki jestescie wszystkie razem aniolami ta cala pomoc dla niej jest niesamowita,mam nadzieje,ze kiedys przestanie sie bac,strasznie sie ciesze,ze dziewcznka zaznaje w koncu czulosci i milosci od ludzia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:loveu: Quote
sonia71 Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 [quote name='IVV']jeszcze kilka dni i bedzie szalala ze wszystkimi[/QUOTE] i o to chodzi :)-prawada Tyuśka :) Quote
agada Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 Wpadłam zobaczyć jak tam samopoczucie po ciachanku? Quote
IVV Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 teraz trzeba ja jakos zaczac intensywnie oglaszac !!!! Quote
IVV Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 pomysly na zdjecia :) [URL]http://www.dogomania.pl/threads/196836-młodziutka-LaYLa-szczyl-7mc-wywalona-na-ulicę-uroda-niebanalna-u-Donki-BEZ-GROSZA[/URL] Quote
zadra Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 [quote name='agada']Wpadłam zobaczyć jak tam samopoczucie po ciachanku?[ Zabieg był trudny.Taya straciła troche krwi,ale na szczęscie juz wszystko dobrze.Czekamy na wygojenie ranki. Quote
IVV Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 dlatego byla biedna taka slabiutka i obolala :( Quote
majqa Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 Zagląda, zagląda... Czy są jeszcze jakieś zdjęcia suni, inne niż na 1 stronie? Jeśli tak, na której ze stron je znajdę? Coś więcej da się dopowiedzieć o sunieczce? Jaka jest, jak się zmienia, czy się zmienia? Quote
Tola Posted November 24, 2010 Author Posted November 24, 2010 Zaraz przejrzę ostatnie wpisy funi o suni i uzupełnię 1 post. Zdjęcia z 1 strony to wybrane te nalepsze z wątku, nie było ich wiele. Majqa - dzieki ze i tu zajrzałas. Quote
Tola Posted November 24, 2010 Author Posted November 24, 2010 Znalazłam - ostatnie info funi o suni: [quote name='funia']Alez uśmiecha sie .....Nie była zachwycona bo fotograf i jego asytentka to obcy dla niej ludzie .Ja trzymałam ja na lince . Tayka zrobiła ogromne postepy jest wesoła ,skacze pioszczy na nasz widok .podchodzi i prosi o głaskanie .Bawi się z psami i widac ,ze pokonała własnie ta barierę bo wczesniej wciskała się w kąt i tylko patrzyła jak inne bawia sie . Pieknie chodzi na smyczy .Wyjscie po za teren hoteliku było dla niej pozytywnym doznaniem .Myslałam ,ze bedzie się bała .[/QUOTE] I jeszcze tutaj: [quote name='funia']Taya jest łagodna i uległa do kazdego .Moje 4 letnie dziecko trzymało ja na rekach ,przytulało do twarzy .[/QUOTE] Quote
Recommended Posts