IVV Posted May 23, 2011 Posted May 23, 2011 a moze warto sprobowac z czyms takim ??? [URL]http://www.dogomania.pl/threads/208307-Zamów-grafikę-dla-swojego-podopiecznego.-31-05-2011[/URL]. Quote
IVV Posted May 23, 2011 Posted May 23, 2011 Tayunie tez mozna tu zglosic [URL]http://www.faunaplanet.tv/index.php?type=katalog[/URL] ,TV chce aktualizoawac swoj kacik psow do adopcji . Kontaktujcie sie z Kasia Pisarska Quote
funia Posted May 24, 2011 Posted May 24, 2011 Tayka zabiera wszytkie moje buty a jest ich sporo ..Jednae są do chodzenia przy psach .z dziurkami a drugie zabudowane do chodzenie w trawie .Trzecie są po domu i czwarte do chodzenia po lesie .... Wszystkie wynosi i kłaadzie się na nich słodko śpiąc ,śmieszna jest bo jak mówię oddaj foko ciapy to ona zwiewa do sadu i nie ma zamiaru oddawać ....Kleptomanka dogomaniacka.:evil_lol: Quote
Tola Posted May 24, 2011 Author Posted May 24, 2011 Szykujemy się do festynu - zdjęcie Tai będzie wsród psów do adopcji. Tak bym chciała widziec Tayusię w nowym domciu... ja wiem, ze on gdzies jest, tylko czemu to tak długo trwa... jesli chodzi o plakaty to Taya była pokazywana w zamosciu i nic to nie dało; na pewno przydałyby sie w wiekszych miastach - ale kto je rozwiesi? Tak mało osób na wątku Tai:( Quote
IVV Posted May 24, 2011 Posted May 24, 2011 Marinkaa kiedys proponowala ,ze moze rozwiesic plakaciki jakby ktos je wydrukowal... Quote
sonia71 Posted May 25, 2011 Posted May 25, 2011 [quote name='funia']Tayka zabiera wszytkie moje buty a jest ich sporo ..Jednae są do chodzenia przy psach .z dziurkami a drugie zabudowane do chodzenie w trawie .Trzecie są po domu i czwarte do chodzenia po lesie .... Wszystkie wynosi i kłaadzie się na nich słodko śpiąc ,śmieszna jest bo jak mówię oddaj foko ciapy to ona zwiewa do sadu i nie ma zamiaru oddawać ....Kleptomanka dogomaniacka.:evil_lol:[/QUOTE] funiu a Lila też tak zbierała buty -jest nawet taka fotka jak otoczona nimi siedzi w środku :) Quote
funia Posted May 25, 2011 Posted May 25, 2011 [quote name='sonia71']funiu a Lila też tak zbierała buty -jest nawet taka fotka jak otoczona nimi siedzi w środku :)[/QUOTE] Tak to prawda ...Lilka je zbierała i kładła się na około 15 sztukach zebranych ....Komedia była z niej .Fota gdzieś byłą nawet fajna ....Moze ją znajdę ? Quote
IVV Posted May 26, 2011 Posted May 26, 2011 koniecznie Funiu zrob jej zdjecie jak pilnuje swojej kolekcji butow :) wstawie na FB Quote
sonia71 Posted May 26, 2011 Posted May 26, 2011 takie śmieszne fotki faktycznie nastrajają ludzi optymistycznie :) i przez to podejmują dobre decycje ;) Quote
funia Posted May 27, 2011 Posted May 27, 2011 A wczoraj zabrała mi gazete i pociagneła za soba ....Jest nakręcona zabawowo .ze padam z niej ze śmiechu . Jak sie kładzie to nie na kanapie w kuchni tylko prosto skacze na łózko tam gdzie pościel i głowe kładzie na poduszkę .....Taka nam się dama zrobiła:evil_lol: Quote
sonia71 Posted May 28, 2011 Posted May 28, 2011 [quote name='IVV']nareszcie ;) a kiedy ten festyn ?[/QUOTE] 12 czerwca :) Quote
IVV Posted May 28, 2011 Posted May 28, 2011 miejmy nadzieje ,ze pojawia sie tam jakies sensowne rodziny ... Quote
IVV Posted May 29, 2011 Posted May 29, 2011 CatAngel robi ogloszenia 130 za 15 zl :),moze bedzzie wart cos niuni dokupic... Quote
IVV Posted May 29, 2011 Posted May 29, 2011 Tayunia na spacerek tutaj podobno jest sprawdzony dom szukajacych psa ,ale sa dzieci wiec nie wiem jak Tayunia przy swojej niesmialosci znosilaby ciagle zamiesznie ??? a moze Pestka ??? [URL]http://www.dogomania.pl/threads/208597-Poszukiwany-mały-średni-pies-suka-z-DT-przyjacielski-do-dzieci-młody-lubelskie[/URL] Quote
Recommended Posts