Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

a moze warto sprobowac z czyms takim ??? [URL]http://www.dogomania.pl/threads/208307-Zamów-grafikę-dla-swojego-podopiecznego.-31-05-2011[/URL].

Posted

Tayunie tez mozna tu zglosic [URL]http://www.faunaplanet.tv/index.php?type=katalog[/URL] ,TV chce aktualizoawac swoj kacik psow do adopcji . Kontaktujcie sie z Kasia Pisarska

Posted

Tayka zabiera wszytkie moje buty a jest ich sporo ..Jednae są do chodzenia przy psach .z dziurkami a drugie zabudowane do chodzenie w trawie .Trzecie są po domu i czwarte do chodzenia po lesie ....
Wszystkie wynosi i kłaadzie się na nich słodko śpiąc ,śmieszna jest bo jak mówię oddaj foko ciapy to ona zwiewa do sadu i nie ma zamiaru oddawać ....Kleptomanka dogomaniacka.:evil_lol:

Posted

Szykujemy się do festynu - zdjęcie Tai będzie wsród psów do adopcji.
Tak bym chciała widziec Tayusię w nowym domciu...
ja wiem, ze on gdzies jest, tylko czemu to tak długo trwa...
jesli chodzi o plakaty to Taya była pokazywana w zamosciu i nic to nie dało; na pewno przydałyby sie w wiekszych miastach - ale kto je rozwiesi?
Tak mało osób na wątku Tai:(

Posted

[quote name='funia']Tayka zabiera wszytkie moje buty a jest ich sporo ..Jednae są do chodzenia przy psach .z dziurkami a drugie zabudowane do chodzenie w trawie .Trzecie są po domu i czwarte do chodzenia po lesie ....
Wszystkie wynosi i kłaadzie się na nich słodko śpiąc ,śmieszna jest bo jak mówię oddaj foko ciapy to ona zwiewa do sadu i nie ma zamiaru oddawać ....Kleptomanka dogomaniacka.:evil_lol:[/QUOTE]

funiu a Lila też tak zbierała buty -jest nawet taka fotka jak otoczona nimi siedzi w środku :)

Posted

[quote name='sonia71']funiu a Lila też tak zbierała buty -jest nawet taka fotka jak otoczona nimi siedzi w środku :)[/QUOTE]

Tak to prawda ...Lilka je zbierała i kładła się na około 15 sztukach zebranych ....Komedia była z niej .Fota gdzieś byłą nawet fajna ....Moze ją znajdę ?

Posted

A wczoraj zabrała mi gazete i pociagneła za soba ....Jest nakręcona zabawowo .ze padam z niej ze śmiechu .
Jak sie kładzie to nie na kanapie w kuchni tylko prosto skacze na łózko tam gdzie pościel i głowe kładzie na poduszkę .....Taka nam się dama zrobiła:evil_lol:

Posted

Tayunia na spacerek
tutaj podobno jest sprawdzony dom szukajacych psa ,ale sa dzieci wiec nie wiem jak Tayunia przy swojej niesmialosci znosilaby ciagle zamiesznie ??? a moze Pestka ???
[URL]http://www.dogomania.pl/threads/208597-Poszukiwany-mały-średni-pies-suka-z-DT-przyjacielski-do-dzieci-młody-lubelskie[/URL]