lilith27 Posted June 18, 2011 Posted June 18, 2011 siedem plus mama ale ona maleńka jest bardzo jutro zrobię inwentryzację Quote
anita_happy Posted June 18, 2011 Posted June 18, 2011 ale akcja...ale jak one słodko spią w tej budzie!!!!bezpieczne!!!!wrzuciliście na event... Quote
anita_happy Posted June 18, 2011 Posted June 18, 2011 KLAPOUCHY jest boski powinien dostać 1000 kg karmy od almi Decor..moze wyslesz Kasumi fote???boze zasponsorują???? cooo wyszła Ci fota... a te uszy to mu stana - ZOBACZYSZ..umęczone psisko Quote
anita_happy Posted June 18, 2011 Posted June 18, 2011 tym optymistycznym akcentem - PRZYJECHAŁ PAN i zostawił /adoptowana ze schronu nie wiem ile temu/ rodzina z BMW i dolarami na koncie - to żart..ale blisko 1,5 roku / mieszkała w domu / oddali bo jechali na wkacje i nie maja co psem zrobic w posagu dostała Kiltixa - no kleszcze ja w schronei nie zabiją i obroze łancuszkową - kolie z diamnetami moge przeklnac Quote
ejnogoska Posted June 18, 2011 Posted June 18, 2011 Kasumi u mnie przed chwilą na Michałowie biegał onek (strasznie chudy) z białym miśkiem. Nie mogłam do nich podejść bo byłam z Sarą, a ona by zaraz wariowała, jak ją zaniosłam i wróciłam ,to oczywiście już ich nie było. Szkoda mi strasznie obydwu, onka szczególnie, ale co można zrobić w takiej sytuacji? Ktoś ze schronu mógłby po nie przyjechać? Czy lepiej, jak sobie tak śmigają? Matka by mi chyba powbijała noże w plecy, jakbym je wzięła do domu. Quote
anita_happy Posted June 18, 2011 Posted June 18, 2011 no na pewno by ci powbijała!!!kobietttooo.... jak pies jest chory to dzwoń do schronu - jak widac, ze daje rade - odpuść...w schronie masakra - FULL Quote
Monday Posted June 19, 2011 Posted June 19, 2011 Czy szczylki już ogłąszamy?? Co mówił wet? Kiedy można je od matki oddzielić???? Ogłoszeniami się zajmę, myślę, że dam radę sama - maluchy idą jak ciepłe bułeczki... natomiast o ich mamę się martwię, dlatego ja zrobię ile będę mogła, ale potrzebna mi będzie pomoc - ktoś może wykupić pakieciki ogłoszeń na bazarkach. Ostatnio się nie wyrabiałam i wykupiłam takie dla Lady i Blanki, z resztą, widziałam, że Kasumi też kupowała ;) Co do dzikuski!!!! Zostawię jak jest w tym ogłoszeniu. Z tamtymi zdjęciami ma sporo wejść ot z tymi będzie miała jeszcze więcej!!!!!! Poproszę jeszcze lepsze zdjęcia Tosi, Lusi i Bródki Quote
kasumi Posted June 19, 2011 Author Posted June 19, 2011 anita_happy napisał(a):KLAPOUCHY jest boski powinien dostać 1000 kg karmy od almi Decor..moze wyslesz Kasumi fote???boze zasponsorują???? cooo wyszła Ci fota... a te uszy to mu stana - ZOBACZYSZ..umęczone psisko a co to za firma? tą reklamówkę dostałam od Kamy razem z bluzkami :diabloti: a kur...czę spojrzałam na internecie...ALE MEBLE! widać, że firma na wysokim poziomie (zobaczymy, czy odpowiedzą pozytywnie :P ) Quote
kasumi Posted June 19, 2011 Author Posted June 19, 2011 Ja do schronu dzwoniłam 2 razy i uprosiłam...(dziękuuuje!) , stamtąd będzie mi łatwiej go wyadoptować! Poszukam jeszcze tego białego..., bo ja go w ogóle nie widziałam...i zobaczymy co z nim..., w jakim jest stanie...podobno puchaty...rozwieszę kilka ogłoszeń o tym owczarku, ale nie wiem, czy ktoś się zgłosi...u nas ludzie bardzo często podrzucają psy... nie wiem kiedy teraz będę w schronie, bo skomplikowała mi się sytuacja z psem... Ja bardzo nie lubię zajmować się Bródką, bo ona jest taaaaaka natrętna...opędzić się nie można od niej... a ja wrzucam zdjęcia takich 3 owczarkowatych chyba już o miesiąca....wgrałam w album, ale pewnie wywaliło... Quote
lizard Posted June 19, 2011 Posted June 19, 2011 kasumi napisał(a):a co to za firma? tą reklamówkę dostałam od Kamy razem z bluzkami :diabloti: a kur...czę spojrzałam na internecie...ALE MEBLE! widać, że firma na wysokim poziomie (zobaczymy, czy odpowiedzą pozytywnie :P ) w Toruniu Almi Decor ma swój salon (pewnie jeden z wielu) kiedyś w ramach przechadzki po domu towarowym zajrzałam - zachwyt mega, ale nawet na świecznik stać by mnie nie było :P swoją drogą - mogliby pomóc ;) Quote
kasumi Posted June 19, 2011 Author Posted June 19, 2011 lizard napisał(a):w Toruniu Almi Decor ma swój salon (pewnie jeden z wielu) kiedyś w ramach przechadzki po domu towarowym zajrzałam - zachwyt mega, ale nawet na świecznik stać by mnie nie było :P swoją drogą - mogliby pomóc ;) no właśnie widziałam jakie zaaranżowane wnętrza, meble itd.... Quote
kasumi Posted June 19, 2011 Author Posted June 19, 2011 lilith27 napisał(a):jakie jest haśło na photobucket? schronisko10, ale photobucket wywala zdjęcia, bo skończył się limit :/ Quote
lizard Posted June 19, 2011 Posted June 19, 2011 jeśli chodzi o upload'owanie zdjęć to polecam imageshack.com - zakladacie konto i wszystkie zdjęcia są w jednym miejscu - później wystarczy skopiować kod na forum i to wsio... nie ma problemów z przeładowaniem i kontami pro bo to darmowy serwis. Ja z tego korzystam. Quote
kasumi Posted June 19, 2011 Author Posted June 19, 2011 ja też lubię imageshack.....zawsze w nim ładowałam zdjęcia i nigdy mi nie znikały, pomimo, że nie miałam tam konta... Quote
lilith27 Posted June 19, 2011 Posted June 19, 2011 [SIZE="6"]Pela dziewczynka czarny pyszczek troszkę podpalana tylne łapki maciu maciu biało na małą białą plamkę na szyjce jak widać na fotce najczarniejsza z czarnych Quote
lilith27 Posted June 19, 2011 Posted June 19, 2011 proszę pamiętać pela jest bardzo mało podpalana i prawe ma czarny cały Pysio no i dwie tylne łapki troszkę zakrapane na biało (dwie nie jedna) Quote
wiking042 Posted June 19, 2011 Posted June 19, 2011 Pela rozpoznana, zapoznana i zakodowana w pamięci! :lol: Lilith daje nam czas, żebyśmy sobie utrwalili, dlatego nie ma jeszcze następnych :evil_lol: Ale, zobaczycie, ciężko będzie, te czarne są bardzo do siebie podobne, tak na pierwszy rzut mojego oka ;) Quote
lizard Posted June 19, 2011 Posted June 19, 2011 identyko nasz maluch - nawet łapy tak samo podpalane ;) zrobiłyśmy małemu nowe fotki ale nie będę wrzucać na razie, żeby nie mylić... Wiking - poznasz łobuza jak podjedziesz wieczorkiem :) czekam na tel. :) Quote
lilith27 Posted June 19, 2011 Posted June 19, 2011 [SIZE="6"]Kalisa spokojniesza niż Pela choć spadła z łózka i płakała ma biały duży krawat bura jak mamusia duży brzuch dość gruba na koniec biegała za mną wokół nogi imię - znaczy tyle co żona khala władczyni plemienia w książce z cyklu pieśn lodu i ognia mała, niepozorna, twarda sztuka Quote
anita_happy Posted June 19, 2011 Posted June 19, 2011 pójdzie za cane corso jak nic,.....za 500 Quote
Recommended Posts