paula_t Posted March 12, 2013 Posted March 12, 2013 Tusinko, Tusinko, kiedy ten telefon zadzwoni? :( Quote
bea100 Posted March 13, 2013 Posted March 13, 2013 No właśnie, bo się boję, że czas płynie a domku nie widać i powoli znowu Tusia zacznie wpadać w długi... Ogłaszam aktualnie 4 psy, żaden telefon nie dzwoni, dobrzy ludzie zimują jeszcze czy co? Quote
obraczus87 Posted March 13, 2013 Author Posted March 13, 2013 Ja tez obawiam się, że wpadnie w długi :roll: niestety nie jestem w stanie poświęcić teraz Tusi swojej uwagi :roll: co chwila jakieś problemy mnie nękają.. ehh Quote
eossi Posted March 14, 2013 Posted March 14, 2013 moja deklaracja stała to 100 zł miesięcznie do końca roku na hotel dla Tusi ale jeżeli trzeba to mogę zrobić wpłatę jednorazową i wtedy jest zapłacony hotel za 4 miesiące . mogę też zapłacić za miesięczną reklamę Tusi w warszawskich tramwajach na nośnikach wewnętrznych, niestety nie mogę pomóc w załatwieniu tej reklamy ponieważ pracuje w Krakowie . pozdrawiam Quote
__Lara Posted March 14, 2013 Posted March 14, 2013 [quote name='eossi']moja deklaracja stała to 100 zł miesięcznie do końca roku na hotel dla Tusi ale jeżeli trzeba to mogę zrobić wpłatę jednorazową i wtedy jest zapłacony hotel za 4 miesiące . mogę też zapłacić za miesięczną reklamę Tusi w warszawskich tramwajach na nośnikach wewnętrznych, niestety nie mogę pomóc w załatwieniu tej reklamy ponieważ pracuje w Krakowie . pozdrawiam[/QUOTE] Cioteczki, to jest ogromna pomoc!!!! :D :D :D pięknie dziękujemy :D :D :D Quote
paula_t Posted March 14, 2013 Posted March 14, 2013 Matko, eossi:crazyeye: Byłoby cudownie Cioteczko! :multi: To byłaby taka szansa dla Tusinki, bo ogłoszeń w internecie ma tyle, a odzew żaden :( Dodatkowo cały czas są problemy finansowe :( Quote
eossi Posted March 15, 2013 Posted March 15, 2013 Cioteczki , czy jest ktoś kto znajdzie czas ,żeby zająć się organizacją tej reklamy??? trzeba zrobić zdjęcia , ułożyć tekst, załatwic druk plakatów, pójść podpisać umowę z tramwajami, całkowity koszt to 217 zł, 75 zł kosztuje wynajecie ramki podwójnej w tramwaju i 142 zł to koszt druku 100 plakatów. Quote
obraczus87 Posted March 15, 2013 Author Posted March 15, 2013 [quote name='eossi']moja deklaracja stała to 100 zł miesięcznie do końca roku na hotel dla Tusi ale jeżeli trzeba to mogę zrobić wpłatę jednorazową i wtedy jest zapłacony hotel za 4 miesiące . mogę też zapłacić za miesięczną reklamę Tusi w warszawskich tramwajach na nośnikach wewnętrznych, niestety nie mogę pomóc w załatwieniu tej reklamy ponieważ pracuje w Krakowie . pozdrawiam[/QUOTE] [quote name='eossi']Cioteczki , czy jest ktoś kto znajdzie czas ,żeby zająć się organizacją tej reklamy??? trzeba zrobić zdjęcia , ułożyć tekst, załatwic druk plakatów, pójść podpisać umowę z tramwajami, całkowity koszt to 217 zł, 75 zł kosztuje wynajecie ramki podwójnej w tramwaju i 142 zł to koszt druku 100 plakatów.[/QUOTE] Eossi bardzo Ci dziekuję. Jesteś Tusinkowym Aniołem :) tak jak i inne Cioteczki, które trwają przy Tusi. Na razie wpłacaj proszę swoja deklarację tak jak do tej pory. Musimy pomyślec o jakims nowym bazarku dla Tusi... Kochani ja ze względu na małe dziecko nie jestem w stanie zająć się tą reklamą. Czy ktoś inny mógłby wziąć sprawy w swoje ręce? Nie ukrywam, że jest to ogromna szansa dla TUSI... a ja jestem uziemiona... Quote
paula_t Posted March 17, 2013 Posted March 17, 2013 Czy jest wśród nas jakaś Cioteczka z Warszawy, która byłaby w stanie załatwić sprawę tych ogłoszeń w tramwajach? Quote
paula_t Posted March 20, 2013 Posted March 20, 2013 A może napisać na wątku warszawskiego schroniska? Może ktoś pomoże, jak myślicie? Quote
eossi Posted March 22, 2013 Posted March 22, 2013 w kwietniu będę w warszawie i mam nadzieję,że uda mi się załatwić reklamę dla Tusi , mam tylko jedno pytanie: jaki kontakt podawać ? czyj numer telefonu czyj adres mailowy ? chyba ,że ktoś ma inny pomysł to proszę napisać Quote
paula_t Posted March 22, 2013 Posted March 22, 2013 [quote name='eossi']w kwietniu będę w warszawie i mam nadzieję,że uda mi się załatwić reklamę dla Tusi , mam tylko jedno pytanie: jaki kontakt podawać ? czyj numer telefonu czyj adres mailowy ? chyba ,że ktoś ma inny pomysł to proszę napisać[/QUOTE] Eossi, kochana, wydaje mi się, że ten , który jest w ogłoszeniach:) Quote
obraczus87 Posted March 22, 2013 Author Posted March 22, 2013 Napisałam kilka PW w sprawie pompocy w oreganizacji tego ogłoszenia, ale bez odzewu :( Kochani ja nie mogę pdawać już swoich namiarów w ogłoszeniach Tusi. Mogę podawać jedynie adres mailowy. Musze porozmawiać z Astaroth nt. nr telefonu do ogłoszeń. Ja w ogóle w ciągu dnia nie mam czasu na rozmowy telefoniczne, ledwo udaje mi się znaleźć kilka minut na rozmowę z TZ. Niestety Oliwier uniemożliwia mi rozmowy telefoniczne. Quote
obraczus87 Posted March 23, 2013 Author Posted March 23, 2013 Bardzo mi przykro, że nikt z osób do których pisałam PW w sprawie pomocy w organizacji ogłoszenia dla Tusi - nie jest w stanie pomóc :roll: Umiesz liczyć, licz na siebie ehhh Eossi Kochana, bardzo Ci dziękuję za pomoc i poświęcenie. Namiary do wszystkich ogłoszeń: Telefon Gosia: 519615975 E-mail: [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] Quote
Ellig Posted March 23, 2013 Posted March 23, 2013 [quote name='obraczus87']Bardzo mi przykro, że nikt z osób do których pisałam PW w sprawie pomocy w organizacji ogłoszenia dla Tusi - nie jest w stanie pomóc :roll: Umiesz liczyć, licz na siebie ehhh Eossi Kochana, bardzo Ci dziękuję za pomoc i poświęcenie. Namiary do wszystkich ogłoszeń: Telefon Gosia: 519615975 E-mail: [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL][/QUOTE] Przekaze eossi..... Quote
paula_t Posted March 23, 2013 Posted March 23, 2013 [quote name='obraczus87']Bardzo mi przykro, że nikt z osób do których pisałam PW w sprawie pomocy w organizacji ogłoszenia dla Tusi - nie jest w stanie pomóc :roll: Umiesz liczyć, licz na siebie ehhh ....[/QUOTE] Tak to niestety jest :shake: Miejmy nadzieję, że eossi uda się coś załatwić w kwietniu, bo to już tuż tuż :) Quote
Astaroth Posted March 23, 2013 Posted March 23, 2013 mogę poszukać inf na temat tych ogłoszeń w tramwaju, ale po weekendzie bo mam przemeblowanie i nie mam siły myśleć ;) ale chodzi o papierowe ogłoszenie czy to na wyświetlaczach? Quote
eossi Posted March 24, 2013 Posted March 24, 2013 witam dziekuje Astaroth , ja wiem gdzie i jak załatwić , beda to ogłoszenia papierowe w drustonnych ramkach na miesiąc czasu pozdrawiam Quote
obraczus87 Posted March 25, 2013 Author Posted March 25, 2013 Kochani Tusia znowu zaczyna wpadać w długi :shake::-( Po opłaceniu marca zostaje kilkanaście złotych. A łącznie z długiem znowu jesteśmy na minusie...... Quote
paula_t Posted March 25, 2013 Posted March 25, 2013 Ja teraz żywcem nie dam rady zrobić bazarku, dopiero za jakieś dłuższy okres czasu, jak wygrzebię się z egzaminów :( Quote
Recommended Posts