Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No właśnie, bo się boję, że czas płynie a domku nie widać i powoli znowu Tusia zacznie wpadać w długi...
Ogłaszam aktualnie 4 psy, żaden telefon nie dzwoni, dobrzy ludzie zimują jeszcze czy co?

Posted

moja deklaracja stała to 100 zł miesięcznie do końca roku na hotel dla Tusi ale jeżeli trzeba to mogę zrobić wpłatę jednorazową i wtedy jest zapłacony hotel za 4 miesiące .
mogę też zapłacić za miesięczną reklamę Tusi w warszawskich tramwajach na nośnikach wewnętrznych, niestety nie mogę pomóc w załatwieniu tej reklamy ponieważ pracuje w Krakowie .
pozdrawiam

Posted

[quote name='eossi']moja deklaracja stała to 100 zł miesięcznie do końca roku na hotel dla Tusi ale jeżeli trzeba to mogę zrobić wpłatę jednorazową i wtedy jest zapłacony hotel za 4 miesiące .
mogę też zapłacić za miesięczną reklamę Tusi w warszawskich tramwajach na nośnikach wewnętrznych, niestety nie mogę pomóc w załatwieniu tej reklamy ponieważ pracuje w Krakowie .
pozdrawiam[/QUOTE]

Cioteczki, to jest ogromna pomoc!!!! :D :D :D pięknie dziękujemy :D :D :D

Posted

Matko, eossi:crazyeye: Byłoby cudownie Cioteczko! :multi: To byłaby taka szansa dla Tusinki, bo ogłoszeń w internecie ma tyle, a odzew żaden :(
Dodatkowo cały czas są problemy finansowe :(

Posted

Cioteczki , czy jest ktoś kto znajdzie czas ,żeby zająć się organizacją tej reklamy??? trzeba zrobić zdjęcia , ułożyć tekst, załatwic druk plakatów, pójść podpisać umowę z tramwajami, całkowity koszt to 217 zł, 75 zł kosztuje wynajecie ramki podwójnej w tramwaju i 142 zł to koszt druku 100 plakatów.

Posted

[quote name='eossi']moja deklaracja stała to 100 zł miesięcznie do końca roku na hotel dla Tusi ale jeżeli trzeba to mogę zrobić wpłatę jednorazową i wtedy jest zapłacony hotel za 4 miesiące .
pozdrawiam[/QUOTE]

[quote name='eossi']Cioteczki , czy jest ktoś kto znajdzie czas ,żeby zająć się organizacją tej reklamy??? trzeba zrobić zdjęcia , ułożyć tekst, załatwic druk plakatów, pójść podpisać umowę z tramwajami, całkowity koszt to 217 zł, 75 zł kosztuje wynajecie ramki podwójnej w tramwaju i 142 zł to koszt druku 100 plakatów.[/QUOTE]

Eossi bardzo Ci dziekuję. Jesteś Tusinkowym Aniołem :) tak jak i inne Cioteczki, które trwają przy Tusi.

Na razie wpłacaj proszę swoja deklarację tak jak do tej pory. Musimy pomyślec o jakims nowym bazarku dla Tusi...

Kochani ja ze względu na małe dziecko nie jestem w stanie zająć się tą reklamą. Czy ktoś inny mógłby wziąć sprawy w swoje ręce?
Nie ukrywam, że jest to ogromna szansa dla TUSI... a ja jestem uziemiona...

Posted

w kwietniu będę w warszawie i mam nadzieję,że uda mi się załatwić reklamę dla Tusi , mam tylko jedno pytanie: jaki kontakt podawać ? czyj numer telefonu czyj adres mailowy ?

chyba ,że ktoś ma inny pomysł to proszę napisać

Posted

[quote name='eossi']w kwietniu będę w warszawie i mam nadzieję,że uda mi się załatwić reklamę dla Tusi , mam tylko jedno pytanie: jaki kontakt podawać ? czyj numer telefonu czyj adres mailowy ?

chyba ,że ktoś ma inny pomysł to proszę napisać[/QUOTE]

Eossi, kochana, wydaje mi się, że ten , który jest w ogłoszeniach:)

Posted

Napisałam kilka PW w sprawie pompocy w oreganizacji tego ogłoszenia, ale bez odzewu :(

Kochani ja nie mogę pdawać już swoich namiarów w ogłoszeniach Tusi. Mogę podawać jedynie adres mailowy. Musze porozmawiać z Astaroth nt. nr telefonu do ogłoszeń.
Ja w ogóle w ciągu dnia nie mam czasu na rozmowy telefoniczne, ledwo udaje mi się znaleźć kilka minut na rozmowę z TZ.
Niestety Oliwier uniemożliwia mi rozmowy telefoniczne.

Posted

Bardzo mi przykro, że nikt z osób do których pisałam PW w sprawie pomocy w organizacji ogłoszenia dla Tusi - nie jest w stanie pomóc :roll:

Umiesz liczyć, licz na siebie ehhh

Eossi Kochana, bardzo Ci dziękuję za pomoc i poświęcenie.

Namiary do wszystkich ogłoszeń:

Telefon Gosia: 519615975
E-mail: [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL]

Posted

[quote name='obraczus87']Bardzo mi przykro, że nikt z osób do których pisałam PW w sprawie pomocy w organizacji ogłoszenia dla Tusi - nie jest w stanie pomóc :roll:

Eossi Kochana, bardzo Ci dziękuję za pomoc i poświęcenie.

Namiary do wszystkich ogłoszeń:

Telefon Gosia: 519615975
E-mail: [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL][/QUOTE]

Przekaze eossi.....

Posted

[quote name='obraczus87']Bardzo mi przykro, że nikt z osób do których pisałam PW w sprawie pomocy w organizacji ogłoszenia dla Tusi - nie jest w stanie pomóc :roll:

....[/QUOTE]

Tak to niestety jest :shake:
Miejmy nadzieję, że eossi uda się coś załatwić w kwietniu, bo to już tuż tuż :)

Posted

mogę poszukać inf na temat tych ogłoszeń w tramwaju, ale po weekendzie bo mam przemeblowanie i nie mam siły myśleć ;) ale chodzi o papierowe ogłoszenie czy to na wyświetlaczach?