:: FiGa :: Posted January 14, 2007 Author Posted January 14, 2007 Nie ważne że spóźnione - ważne że szczere :multi: Dziekuję :buzi: Quote
:: FiGa :: Posted January 14, 2007 Author Posted January 14, 2007 [quote name='g_o_n_i_a']Jakto? Kartka w niedziele? Toż to nawet z Rzeszowie listonosze listów nie noszą. :evil_lol: :evil_lol: :shake: A z tą moją datą to nie tak agresywnie (jakto mowi p. Danuta :evil_lol:), bo wszyscy patrzą. :evil_lol: ;) A skąd Ty to wiesz? Obliczyłaś z sms'a? Czy zaglądałas to kalendarzu/mojego profilu? :evil_lol: :loveu:[/quote]Najpierw policzyłam, a później dla upewnienia sprawdziłam :] Szczwana bestia jestem :diabloti: Idę nyny bo jutro trzeba o 5:30 wstać :placz: Dobranoc kochanie :evil_lol: Dobranoc dogociółki ;) :loveu: Quote
misiaczek Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 [B][SIZE=3][COLOR=Red]I ja składam spóźnione życzonka urodzinowe [IMG]http://i16.tinypic.com/4hkvp7t.gif[/IMG][IMG]http://i11.tinypic.com/4ckrub4.gif[/IMG] [/COLOR][/SIZE][/B][SIZE=2][COLOR=Black]Mi też sie podoba Wasza wspólna fotka.Fajne z Was dziewczyny :loveu:.[/COLOR][/SIZE][B][SIZE=3][COLOR=Red] [/COLOR][/SIZE][/B] Quote
g_o_n_i_a Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 No proszę, jaka szczwana :cool3: Branocka :buzi: Quote
Xiara Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 [quote name=':: FiGa ::'][SIZE=6][B]11 stycznia[/B][/SIZE] :sweetCyb:[/quote] To dwa dni wczesniej ode mnie :evil_lol: Spóźnione wszystkiego naj! ;) Quote
:: FiGa :: Posted January 15, 2007 Author Posted January 15, 2007 [COLOR=Blue][B]Dzień dobry [/B][/COLOR];) Quote
:: FiGa :: Posted January 15, 2007 Author Posted January 15, 2007 [COLOR=Blue][B]misiaczek[/B] i [B]Xiara [/B]bardzo dziękuję za życzenia :multi:[/COLOR] Quote
Marta_Ares Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 Hejka przperaszam ja nawet nie zalwazylam ze mialas urodinki:oops: Skladam spoznione zyczenia [COLOR=Red][B]WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO, DUZO ZRODOWKA I DUZEJ GROMADKI PSOW:evil_lol:[/B] :* :*:*[/COLOR] Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 Cześć i czołem krowo :D:D:D :diabloti: Quote
Ola&Kora Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 Cześć Sylwuś :* Ojejku, ale mnie mnstwo rzeczy omineło!!!!!! Sywluniu, składam ci najserdeczniejsze życzonka :calus: tylko przepraszam że tak późno... :oops: No i przepiękne wszystkie foteczki :loveu: I wreszcie zobaczyłam jak wyglądasz :p :p :p Quote
Korenia Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 :: Figa :: Bowski filmik !!! Oglądałam go chyba z 10 razy pod rząd !!! BRAWO !!! :loveu: :loveu: :multi: :multi: Quote
Kasia Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 cześć :multi: ale miałam do nadrobienia bo się baby rozgadały :evil_lol::evil_lol: no ale nadrobiłam, poczytałam, fotki obejrzałam i Ciebie w końcu ujrzałam ;) a zdjecia prześliczne, widać na nich ze Figa z Czabikiem super się dogadują :loveu: z przyjemnościa oglądam ich wspólne fotki, musisz pokazać je tacie :lol:;) Quote
Paulina_mickey Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 heyka!!!! cio tam u psinki?? i u właścicielki oczywiście:evil_lol: Quote
:: FiGa :: Posted January 16, 2007 Author Posted January 16, 2007 [quote name='Marta_Ares']Hejka przperaszam ja nawet nie zalwazylam ze mialas urodinki Skladam spoznione zyczenia [COLOR=Red][B]WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO, DUZO ZRODOWKA I DUZEJ GROMADKI PSOW[/B] :* :*:*[/COLOR][/quote][COLOR=Blue]Ajjj tam nie masz za co przepraszać :mad: Bardzo dziekuję :loveu: [/COLOR][quote=]Cześć i czołem krowo :D[/quote][COLOR=Blue]Ja Ci dam krowo :mad:[/COLOR] [quote name='Ola&Kora']Cześć Sylwuś :* Ojejku, ale mnie mnstwo rzeczy omineło!!!!!! Sywluniu, składam ci najserdeczniejsze życzonka :calus: tylko przepraszam że tak późno... No i przepiękne wszystkie foteczki :loveu: I wreszcie zobaczyłam jak wyglądasz [/quote][COLOR=Blue]Dziekuję, dziękuję i jeszcze raz dziekuję :multi:[/COLOR] [quote name='Korenia']:: Figa :: Bowski filmik !!! Oglądałam go chyba z 10 razy pod rząd !!! BRAWO !!! :loveu: :loveu: :multi: :multi:[/quote][COLOR=Blue]Bardzo dziękuję :oops: Aha - ja żem Sylwia :diabloti: Właśnie - nie ma możliwości zmiany nicka ?? :placz::placz:[/COLOR] [quote name='fidelek2']cześć ale miałam do nadrobienia bo się baby rozgadały :evil_lol: no ale nadrobiłam, poczytałam, fotki obejrzałam i Ciebie w końcu ujrzałam a zdjecia prześliczne, widać na nich ze Figa z Czabikiem super się dogadują :loveu: z przyjemnościa oglądam ich wspólne fotki, musisz pokazać je tacie :lol:[/quote][COLOR=Blue]Cześć Kasiu :multi: Fotek raczej tacie nie pokarzę, on się denerwuje jak robię zdjęcia psom, uważa że jest to głupie i bezsensowne :shake:[/COLOR] [quote name='Paulina_Mickey']heyka!!!! cio tam u psinki?? i u właścicielki oczywiście:evil_lol:[/quote][COLOR=Blue]Wszystko w porządku :multi: Miło że pytasz :) [/COLOR] [quote name='pinczerka i gizmo']Cześć Sylwuś :smile:[/quote][quote name='bonita'][B][I]Dobrywieczór :smile:[/I][/B][/quote][COLOR=Blue]Cześc dziewczyny :multi:[/COLOR] [quote name='Gonia']Bryyyy :krolik:[/quote][COLOR=Blue]Cześć kochanie :cool3::cool3:[/COLOR] Quote
:: FiGa :: Posted January 16, 2007 Author Posted January 16, 2007 Kropeczki Fizguli [IMG]http://images4.fotosik.pl/288/2be95bcb52de8218.jpg[/IMg] [IMG]http://images11.fotosik.pl/21/5a771654742e7b23.jpg[/IMG] Quote
g_o_n_i_a Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 Jakie piękne... :loveu: :( [IMG]http://images4.fotosik.pl/288/2be95bcb52de8218.jpg[/IMG] Quote
anka11 Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 hejka :) przepraszam ze dawno nie bylam :( piekne foty i filmik fajny ;) pozdrawiam :) Quote
Rybc!a Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 Pieski są cudowne. Historia Czabiego bardzo wzruszająca, modlę się o to, by jak najwięcej osób miało tak wspaniałe i czułe serce. Albo jestem ślepa, albo żadnego filmu tu nie widzę. Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 A na której części ciała Figusia ma takie fajniusie kropy? :) Quote
Recommended Posts