Jump to content
Dogomania

Krowa - Figa i koza - Marcel zapraszają do nakrapianej galerii

Recommended Posts

• Replies 17k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='g_o_n_i_a']Jakto? Kartka w niedziele? Toż to nawet z Rzeszowie listonosze listów nie noszą. :evil_lol: :evil_lol: :shake:
A z tą moją datą to nie tak agresywnie (jakto mowi p. Danuta :evil_lol:), bo wszyscy patrzą. :evil_lol: ;)
A skąd Ty to wiesz? Obliczyłaś z sms'a? Czy zaglądałas to kalendarzu/mojego profilu? :evil_lol: :loveu:[/quote]Najpierw policzyłam, a później dla upewnienia sprawdziłam :] Szczwana bestia jestem :diabloti:

Idę nyny bo jutro trzeba o 5:30 wstać :placz:
Dobranoc kochanie :evil_lol: Dobranoc dogociółki ;) :loveu:

Posted

[B][SIZE=3][COLOR=Red]I ja składam spóźnione życzonka urodzinowe
[IMG]http://i16.tinypic.com/4hkvp7t.gif[/IMG][IMG]http://i11.tinypic.com/4ckrub4.gif[/IMG]
[/COLOR][/SIZE][/B][SIZE=2][COLOR=Black]Mi też sie podoba Wasza wspólna fotka.Fajne z Was dziewczyny :loveu:.[/COLOR][/SIZE][B][SIZE=3][COLOR=Red]
[/COLOR][/SIZE][/B]

Posted

[quote name=':: FiGa ::'][SIZE=6][B]11 stycznia[/B][/SIZE] :sweetCyb:[/quote]
To dwa dni wczesniej ode mnie :evil_lol: Spóźnione wszystkiego naj! ;)

Posted

Hejka przperaszam ja nawet nie zalwazylam ze mialas urodinki:oops:
Skladam spoznione zyczenia
[COLOR=Red][B]WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO, DUZO ZRODOWKA I DUZEJ GROMADKI PSOW:evil_lol:[/B] :* :*:*[/COLOR]

Posted

Cześć Sylwuś :*

Ojejku, ale mnie mnstwo rzeczy omineło!!!!!!

Sywluniu, składam ci najserdeczniejsze życzonka :calus: tylko przepraszam że tak późno... :oops:

No i przepiękne wszystkie foteczki :loveu: I wreszcie zobaczyłam jak wyglądasz :p :p :p

Posted

cześć :multi:
ale miałam do nadrobienia bo się baby rozgadały :evil_lol::evil_lol: no ale nadrobiłam, poczytałam, fotki obejrzałam i Ciebie w końcu ujrzałam ;)
a zdjecia prześliczne, widać na nich ze Figa z Czabikiem super się dogadują :loveu: z przyjemnościa oglądam ich wspólne fotki, musisz pokazać je tacie :lol:;)

Posted

[quote name='Marta_Ares']Hejka przperaszam ja nawet nie zalwazylam ze mialas urodinki
Skladam spoznione zyczenia
[COLOR=Red][B]WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO, DUZO ZRODOWKA I DUZEJ GROMADKI PSOW[/B] :* :*:*[/COLOR][/quote][COLOR=Blue]Ajjj tam nie masz za co przepraszać :mad:
Bardzo dziekuję :loveu:

[/COLOR][quote=]Cześć i czołem krowo :D[/quote][COLOR=Blue]Ja Ci dam krowo :mad:[/COLOR]

[quote name='Ola&Kora']Cześć Sylwuś :*

Ojejku, ale mnie mnstwo rzeczy omineło!!!!!!

Sywluniu, składam ci najserdeczniejsze życzonka :calus: tylko przepraszam że tak późno...

No i przepiękne wszystkie foteczki :loveu: I wreszcie zobaczyłam jak wyglądasz [/quote][COLOR=Blue]Dziekuję, dziękuję i jeszcze raz dziekuję :multi:[/COLOR]

[quote name='Korenia']:: Figa :: Bowski filmik !!! Oglądałam go chyba z 10 razy pod rząd !!! BRAWO !!! :loveu: :loveu: :multi: :multi:[/quote][COLOR=Blue]Bardzo dziękuję :oops: Aha - ja żem Sylwia :diabloti:
Właśnie - nie ma możliwości zmiany nicka ?? :placz::placz:[/COLOR]

[quote name='fidelek2']cześć
ale miałam do nadrobienia bo się baby rozgadały :evil_lol: no ale nadrobiłam, poczytałam, fotki obejrzałam i Ciebie w końcu ujrzałam
a zdjecia prześliczne, widać na nich ze Figa z Czabikiem super się dogadują :loveu: z przyjemnościa oglądam ich wspólne fotki, musisz pokazać je tacie :lol:[/quote][COLOR=Blue]Cześć Kasiu :multi: Fotek raczej tacie nie pokarzę, on się denerwuje jak robię zdjęcia psom, uważa że jest to głupie i bezsensowne :shake:[/COLOR]

[quote name='Paulina_Mickey']heyka!!!!
cio tam u psinki??
i u właścicielki oczywiście:evil_lol:[/quote][COLOR=Blue]Wszystko w porządku :multi: Miło że pytasz :)
[/COLOR]
[quote name='pinczerka i gizmo']Cześć Sylwuś :smile:[/quote][quote name='bonita'][B][I]Dobrywieczór :smile:[/I][/B][/quote][COLOR=Blue]Cześc dziewczyny :multi:[/COLOR]

[quote name='Gonia']Bryyyy :krolik:[/quote][COLOR=Blue]Cześć kochanie :cool3::cool3:[/COLOR]

Posted

Pieski są cudowne. Historia Czabiego bardzo wzruszająca, modlę się o to, by jak najwięcej osób miało tak wspaniałe i czułe serce.

Albo jestem ślepa, albo żadnego filmu tu nie widzę.