:: FiGa :: Posted January 20, 2007 Author Posted January 20, 2007 Zaraz odpisze na wszystko :diabloti: Spokojnie :eviltong: Miło nam że tęskniliście :multi::multi::multi::multi::multi: Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 A pewnie ze tęskniliśmy :D aż mi sie po nocach śnilaś:D Quote
:: FiGa :: Posted January 20, 2007 Author Posted January 20, 2007 _ChiQuiTa_ napisał(a):A pewnie ze tęskniliśmy :D aż mi sie po nocach śnilaś:DPewnie miałaś koszmary :diabloti: Quote
:: FiGa :: Posted January 20, 2007 Author Posted January 20, 2007 Guffi napisał(a):Figa pewnie łazi po innych Galeriach, a na swoją nie ma czasu:cool1: .:grin: Prawie zgadłaś :eviltong: Ale po co mam zaglądać do naszej skjoro fotek nie ma :niewiem: Dalmatynka napisał(a): Wymyśliłaś już coś z tym spacerem, wpuszczą Cię do autobusu z psem ? :mad::splat: Quote
g_o_n_i_a Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 _ChiQuiTa_ napisał(a):A pewnie ze tęskniliśmy :D aż mi sie po nocach śnilaś:D :-o :-o Czuje sie zazdrosna o mojego męzulka :eviltong: Hej Sylwunia! :p :multi: Quote
:: FiGa :: Posted January 20, 2007 Author Posted January 20, 2007 g_o_n_i_a napisał(a)::-o :-o Czuje sie zazdrosna o mojego męzulka :eviltong: Hej Sylwunia! :p :multi:Nie ma potrzeby :calus: Dzień dobry po raz... drugi juz dzis Gosiuu :evil_lol: :loveu: Quote
:: FiGa :: Posted January 20, 2007 Author Posted January 20, 2007 Sznaucerka-Balbina napisał(a):Alke Figa ma śliczną łapkę :DWiem :razz: A tak w ogóle to kto zamieni się ze mną rodzicami?? :placz: Quote
Kasia Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 cześć Sylwia ;) dawno Cię tu nie było :evil_lol: co słychać u Figuni i Czabika? Quote
:: FiGa :: Posted January 20, 2007 Author Posted January 20, 2007 Wiecie co..? Postanowiłam że będę częsciej zaglądać na dgm bo nie było mnie kilka dni i mam takie braki że szok :placz: Quote
Samturia Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 hej... dawno mnie tu nie było... nie umiałam wejść :P Quote
:: FiGa :: Posted January 20, 2007 Author Posted January 20, 2007 fidelek2 napisał(a):cześć Sylwia ;) dawno Cię tu nie było :evil_lol: co słychać u Figuni i Czabika?U Figi dobrze, a Czabik mieszka dalej u Jadzika:placz: Dziś rozmawialam na jego temat z tatą i ju nawet był skłonny się zgodzić kiedy nagle wypalił że może być u nas ale on mu przygotuje lańcuch :angryy::angryy: Uznał że skoro wiele burków może żyć na łańcuchu to dlaczego Czabi nie może. Jak mam go przekonać? Quote
Samturia Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 a czemu Czabi nie może mieszkać w domku? :( Quote
Paulina_mickey Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 [quote name=':: FiGa ::']Łaputka /Hey:D ale ona jest śliczna:D:loveu: Quote
:: FiGa :: Posted January 20, 2007 Author Posted January 20, 2007 U Jadzika może mieszkać do czasu aż jej tata jest w trasie [ech te nasze taty :mad:], a niestety jutro chyba wraca :shake: U mnie nie może być bo mój tata nie życzy sobie dwóch psów w domu, uznał że on nie będzie go niańczył kiedy ja będe w szkole :roll: Paulina - miło nam że się łaciatka podoba ;) Mam zdjęcia Czabika :) Quote
Kasia Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 :: FiGa :: napisał(a): U Jadzika może mieszkać do czasu aż jej tata jest w trasie [ech te nasze taty :mad:], a niestety jutro chyba wraca :shake: U mnie nie może być bo mój tata nie życzy sobie dwóch psów w domu, uznał że on nie będzie go niańczył kiedy ja będe w szkole :roll: Sylwuś, to co z nim będzie...??? Quote
:: FiGa :: Posted January 20, 2007 Author Posted January 20, 2007 Kasiu ja sie tak łatwo nie poddam :mad: Przemycę go jakoś albo będę szukać dla niego domu, choc to w ostateczności :shake: Quote
Kasia Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 :: FiGa :: napisał(a): Kasiu ja sie tak łatwo nie poddam :mad: Przemycę go jakoś albo będę szukać dla niego domu, choc to w ostateczności :shake: ufffffffffffff........;) Quote
:: FiGa :: Posted January 20, 2007 Author Posted January 20, 2007 Nie jest :shake: Narazie brak jakichkolwiek środków na kastracje ale myślałyśmy o tym. Jak się kaska znajdzie to myśle że na wakacje go ciachniemy ;) Quote
Samturia Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 aha... :( no a ten trzeci piesek co jest? ten co z nim kartke zrobiłam? on jest Twój? Quote
Recommended Posts