kropi124 Posted October 21, 2014 Posted October 21, 2014 Od talerza na stole się zaczyna :evil_lol: Powiem ci że Barko z tym ślinieniem tez tak ma przy innych psach, bez względu czy suczka czy pies. Jedynie na ręce chce jak małe pieski podlecą taka to ciotełka :evil_lol: :loveu: Ale Kropcia jak była to nie dałaby tak sobie podlecieć jakiemuś psu, zaraz by darła jadaczkę. Quote
:: FiGa :: Posted October 21, 2014 Author Posted October 21, 2014 Od talerza na stole się zaczyna :evil_lol: Powiem ci że Barko z tym ślinieniem tez tak ma przy innych psach, bez względu czy suczka czy pies. Jedynie na ręce chce jak małe pieski podlecą taka to ciotełka :evil_lol: :loveu: Ale Kropcia jak była to nie dałaby tak sobie podlecieć jakiemuś psu, zaraz by darła jadaczkę. Marcel talerze czysci od dawna :evil_lol: Wiec albo progres u niego jest tak niewielki, albo nie musze kombinowac kłódki do piekarnika :evil_lol: Marcel tez kiedys reagowal darciem mordy, teraz po prostu sie obwachuje, w spotkaniach z samcami pelna spina :evil_lol: Ale sunie sa faaajne :loveu: Tylko przy niektorych dostaje potwornego slinotoku :look3: Quote
:: FiGa :: Posted October 21, 2014 Author Posted October 21, 2014 O, tu sie nie slinil, ale piesek ktory do nas podbiegl nie byl sunia Sympatyczny! Quote
:: FiGa :: Posted October 21, 2014 Author Posted October 21, 2014 Przepraszam za jakosc z kalkulatora, ale innych nie mam :grins: Quote
:: FiGa :: Posted October 21, 2014 Author Posted October 21, 2014 Czasami bawimy sie do zachodu :loveu: Pojechalismy z Tomkiem na nasz ulubiony stoczek, ktory znamy jak wlasna kieszen :loveu: Pierwszy raz widzielismy go w letniej (jesiennej) scenerii :look3: GDZIEEEEEEE SNIEG?! I powrot :loveu: Quote
kalyna Posted October 21, 2014 Posted October 21, 2014 A wczoraj zaatakowal nas ON :lol: Uslyszalam za soba zblizajace sie zagrozenie i zobaczylam ONke na pelnym biegu, mysle "no bedzie ciekawie" :evil_lol: Wpadla pomiedzy moje psy, Figowa ja przegonila pokazujac co mysli o takim wyskakiwaniu z zaskoczenia a Marcel.... dostal slinotoku, gluty kapaly mu z pyska ciurkiem i biegal za suka :look3: Macie pomysl czemu on sie bidny tak stresuje przy innych psach czasami? :nonono2: Hahaha w nas też tak kiedyś ONek wpadł, Ciap stał jak gapa, Gandi odszedł na bok, a suka go zglebowała :nonono2: A może to zależy od nastawienia/postawy/ emocjach tego obcego psa? Quote
:: FiGa :: Posted October 21, 2014 Author Posted October 21, 2014 Hahaha w nas też tak kiedyś ONek wpadł, Ciap stał jak gapa, Gandi odszedł na bok, a suka go zglebowała :nonono2: A może to zależy od nastawienia/postawy/ emocjach tego obcego psa? Suka w sensie Sonia? :grins: Baba z jajami :evil_lol: I tu mnie Marcel zaskoczyl, bo zazwyczaj na taka wylewnosc (obcy pies rzuca sie na niego i chce sie bawic) reagowal braniem nog za pas :klacz: :megagrin: Kiedys spotkalismy jamniczke, obslinil sie na sam jej widok :siara: Musza ladnie mu pachniec, innego wytlumaczenia nie mam :megagrin: :megagrin: :megagrin: Quote
kalyna Posted October 21, 2014 Posted October 21, 2014 Suka w sensie Sonia? :grins: Baba z jajami :evil_lol: I tu mnie Marcel zaskoczyl, bo zazwyczaj na taka wylewnosc (obcy pies rzuca sie na niego i chce sie bawic) reagowal braniem nog za pas :klacz: :megagrin: Kiedys spotkalismy jamniczke, obslinil sie na sam jej widok :siara: Musza ladnie mu pachniec, innego wytlumaczenia nie mam :megagrin: Sonia, Sonia... nie bez powodu wszyscy na nią mówią wredna suka :siara: Oj Marcel ma przeboje z tymi psami ;) moje tylko się ślinią jak liżą siuśki suk... :nonono2: Quote
*Magda* Posted October 21, 2014 Posted October 21, 2014 Sylwia zaszalała z ilością zdjęć :evil_lol: Quote
junoo Posted October 21, 2014 Posted October 21, 2014 Tyyyyle Marcela :loveu: Kooooocham Marcela :loveu: :loveu: :loveu: Quote
:: FiGa :: Posted October 22, 2014 Author Posted October 22, 2014 Kawa w doborowym towarzystwie! :) Quote
:: FiGa :: Posted October 22, 2014 Author Posted October 22, 2014 Sonia, Sonia... nie bez powodu wszyscy na nią mówią wredna suka :siara: Oj Marcel ma przeboje z tymi psami ;) moje tylko się ślinią jak liżą siuśki suk... :nonono2: ONkowaty odpowiednik Figowej :evil_lol: Ja tez wszyscy uwielbiaja :loveu: :evil_lol: Cos sie zaczyna dziac, dzis rano nie odwolal sie od psa... nie chce znowu cieczek w okolicy :placz: Quote
:: FiGa :: Posted October 22, 2014 Author Posted October 22, 2014 Sylwia zaszalała z ilością zdjęć :evil_lol: Cieszcie sie :diabloti: Tyyyyle Marcela :loveu: Kooooocham Marcela :loveu: :loveu: :loveu: Moj! :mad: Quote
kropi124 Posted October 22, 2014 Posted October 22, 2014 yhymmm.... A niedawno chciałaś się go pozbyć :siara: zmiana zdania? Quote
:: FiGa :: Posted October 22, 2014 Author Posted October 22, 2014 Kobieta zmienna jest :diabloti: Czy w Polsce tez jest tak cholernie zimno? :placz: Dzis bylo 3° przez caly dzien i padal deszcz... I Jak na zlosc kropy mialy ochote na spacer :mad: Niewdzieczne dranie. Quote
angineuuka Posted October 22, 2014 Posted October 22, 2014 U mnie jutro podobno mają być aż 4 stopnie. Dziś było 9 Quote
:: FiGa :: Posted October 22, 2014 Author Posted October 22, 2014 U nas jutro ma byc 0°, ciekawe czy bede musiala zmuszac Figowa do wyjscia na poranne siooo :grins: Ciekawe czy nie bede musiala zmuszac samej siebie :diabloti: Quote
:: FiGa :: Posted October 22, 2014 Author Posted October 22, 2014 Ale jest i pozytywna strona tej pizgawicy :evil_lol: To zdjecie miejsca w ktorym bylismy w niedziele :diabloti: Juz ostrze pazurki na zime aaaj :multi: Quote
Guest wolfheart Posted October 23, 2014 Posted October 23, 2014 Ja chce śnieg :( ja też :laugh2_2: Quote
kamilka91 Posted October 23, 2014 Posted October 23, 2014 Ja śniegu nie lubię :shake: a w nocy ma być już u mnie na minusie :roll: Ja nie chcę! :placz: Quote
:: FiGa :: Posted October 23, 2014 Author Posted October 23, 2014 U nas dzis przez caly dzien 2° :grins: Snieg spadl, ale tak 50km od miejscowosci w ktorej mieszkamy, caly dzien pada deszcz, a snieg z nocy topnieje i niestety wiele domow zostalo podtopionych, w wielu miejscach drogi sa zamkniete bo woda plynie ulica :shake: Na szczescie ja nie mialam wiekszych problemow dzis z jazda, no moze w paru miejscach mialam gule w gardle czy mi auto nie stanie podczas przebijania sie przez wode na drodze :lol: Ide z kropami, mam nadzieje ze nie beda chcialy dlugo lazic, bo jest zimno jak.... :evil_lol: Quote
Recommended Posts