Jump to content
Dogomania

Krowa - Figa i koza - Marcel zapraszają do nakrapianej galerii

Recommended Posts

Posted

Od talerza na stole się zaczyna :evil_lol:

Powiem ci że Barko z tym ślinieniem tez tak ma przy innych psach, bez względu czy suczka czy pies. 

Jedynie na ręce chce jak małe pieski podlecą taka to ciotełka :evil_lol:  :loveu:

Ale Kropcia jak była to nie dałaby tak sobie podlecieć jakiemuś psu, zaraz by darła jadaczkę.

• Replies 17k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Od talerza na stole się zaczyna :evil_lol:

Powiem ci że Barko z tym ślinieniem tez tak ma przy innych psach, bez względu czy suczka czy pies. 

Jedynie na ręce chce jak małe pieski podlecą taka to ciotełka :evil_lol:  :loveu:

Ale Kropcia jak była to nie dałaby tak sobie podlecieć jakiemuś psu, zaraz by darła jadaczkę.

Marcel talerze czysci od dawna :evil_lol: Wiec albo progres u niego jest tak niewielki, albo nie musze kombinowac kłódki do piekarnika :evil_lol: 

Marcel tez kiedys reagowal darciem mordy, teraz po prostu sie obwachuje, w spotkaniach z samcami pelna spina :evil_lol: Ale sunie sa faaajne :loveu: Tylko przy niektorych dostaje potwornego slinotoku  :look3:

Posted

10743690_982333638459443_515508285_n_zps

Czasami bawimy sie do zachodu :loveu: 

10744597_982334048459402_51282059_n_zpsc

Pojechalismy z Tomkiem na nasz ulubiony stoczek, ktory znamy jak wlasna kieszen :loveu: Pierwszy raz widzielismy go w letniej (jesiennej) scenerii  :look3:

10726826_982333391792801_815218724_n_zps

GDZIEEEEEEE SNIEG?! 
GOPR18321_zps90ebd367.jpg

I powrot :loveu: 

GOPR1847_zps964621a2.jpg

Posted

A wczoraj zaatakowal nas ON  :lol: Uslyszalam za soba zblizajace sie zagrozenie i zobaczylam ONke na pelnym biegu, mysle "no bedzie ciekawie"  :evil_lol: Wpadla pomiedzy moje psy, Figowa ja przegonila pokazujac co mysli o takim wyskakiwaniu z zaskoczenia a Marcel.... dostal slinotoku, gluty kapaly mu z pyska ciurkiem i biegal za suka   :look3:  Macie pomysl czemu on sie bidny tak stresuje przy innych psach czasami?   :nonono2:   

Hahaha w nas też tak kiedyś ONek wpadł, Ciap stał jak gapa, Gandi odszedł na bok, a suka go zglebowała  :nonono2:

A może to zależy od nastawienia/postawy/ emocjach tego obcego psa?

Posted

Hahaha w nas też tak kiedyś ONek wpadł, Ciap stał jak gapa, Gandi odszedł na bok, a suka go zglebowała  :nonono2:

A może to zależy od nastawienia/postawy/ emocjach tego obcego psa?

Suka w sensie Sonia? :grins: Baba z jajami :evil_lol: 

I tu mnie Marcel zaskoczyl, bo zazwyczaj na taka wylewnosc (obcy pies rzuca sie na niego i chce sie bawic) reagowal braniem nog za pas  :klacz:  :megagrin:  Kiedys spotkalismy jamniczke, obslinil sie na sam jej widok  :siara:   Musza ladnie mu pachniec, innego wytlumaczenia nie mam  :megagrin:  :megagrin:  :megagrin:

Posted

Suka w sensie Sonia? :grins: Baba z jajami :evil_lol: 

I tu mnie Marcel zaskoczyl, bo zazwyczaj na taka wylewnosc (obcy pies rzuca sie na niego i chce sie bawic) reagowal braniem nog za pas  :klacz:  :megagrin:  Kiedys spotkalismy jamniczke, obslinil sie na sam jej widok  :siara:   Musza ladnie mu pachniec, innego wytlumaczenia nie mam  :megagrin: 

Sonia, Sonia... nie bez powodu wszyscy na nią mówią wredna suka :siara:

Oj Marcel ma przeboje z tymi psami ;) moje tylko się ślinią jak liżą siuśki suk... :nonono2:

Posted

Sonia, Sonia... nie bez powodu wszyscy na nią mówią wredna suka  :siara:

Oj Marcel ma przeboje z tymi psami  ;) moje tylko się ślinią jak liżą siuśki suk...  :nonono2:

ONkowaty odpowiednik Figowej :evil_lol: Ja tez wszyscy uwielbiaja :loveu: :evil_lol:

Cos sie zaczyna dziac, dzis rano nie odwolal sie od psa... nie chce znowu cieczek w okolicy :placz: 

Posted

Kobieta zmienna jest :diabloti: 

Czy w Polsce tez jest tak cholernie zimno? :placz: Dzis bylo 3° przez caly dzien i padal deszcz... I Jak na zlosc kropy mialy ochote na spacer :mad: Niewdzieczne dranie. 

Posted

U nas dzis przez caly dzien 2° :grins: Snieg spadl, ale tak 50km od miejscowosci w ktorej mieszkamy, caly dzien pada deszcz, a snieg z nocy topnieje i niestety wiele domow zostalo podtopionych, w wielu miejscach drogi sa zamkniete bo woda plynie ulica :shake: Na szczescie ja nie mialam wiekszych problemow dzis z jazda, no moze w paru miejscach mialam gule w gardle czy mi auto nie stanie podczas przebijania sie przez wode na drodze :lol: 

Ide z kropami, mam nadzieje ze nie beda chcialy dlugo lazic, bo jest zimno jak.... :evil_lol: