Jump to content
Dogomania

Krowa - Figa i koza - Marcel zapraszają do nakrapianej galerii

Recommended Posts

Posted

[quote name=':: FiGa ::']Ale o wchodzie/zachodzie słońca i to musi wyglądac pięknie :razz:[/QUOTE]

oj tak wygląda pięknie...:lol: chociaż rano jestem taka nieżywa ze nawet nie patrze... za to wole nad wisłe leciec na zachód słonca :):):)

[URL="http://www.fotosik.pl/"][IMG]http://images1.fotosik.pl/317/3afb4de4116accac.jpg[/IMG][/URL]

TERAZ TO JA ZAWAŁU DOSTAŁAAAAAAAAM :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

• Replies 17k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cześć wszystkim :multi:
[quote name='_ChiQuiTa_']Ty Figusiowa gdzie sie podziewasz ??[/QUOTE]
Dziś z samego rana, jak tylko wstałam [12:30 :lol:] pojechałam z mamą kupić jej sylwestrową kreację :shake: Skończyło się na tym że ja kupiłam sobie spodnie i zdenerwowane oraz wyczerpane wróciłyśmy do domu o 17:00 :lol: Normalnie żyć mi sie nie chce :lol: Wziełam zaraz po tym kropke na półgodzinny spacerek i ona mnie tylko dobiła bo dgy zobaczyła małego kotka na ulicy zaczęło mną miotać na prawo i lewo :placz: Ale jakoś do domu wróciłyśmy :shake:
[B]
Lui[/B] może i dałabym tę fotkę na konkurs ale z góry wiem że szans nie mam :lol: Tam jest ogrom przewspaniałych [:loveu:] i supersmerfastycznych fotek, moja nie miałaby nawet jednego punkcika :lol:

[B]wiq[/B] niezłe co :cool3: To sa koraliki mojej siostry, Figa nosi je już od 3 dni :lol: i teraz gdy byłam na spacerze również je na sobie miała [teraz już wiem dlaczego pani perzechodząca obok kręciła głową :lol:]

[quote name='pinczerka i gizmo']Cóż za rozczulające łaciate spojrzenie...[/QUOTE]Ona zawsze tak rozczulająco patrzy na szyneczkę :loveu:
:evil_lol:

[B]Tina.Sara ,Samturia, Marta_Ares [/B]dzięki za odwiedziki i miłe komentarze :calus:

[B]fidelek2[/B] cześć :multi: Bardzo nam miło że sie Figusiowa podoba :multi:

Posted

[quote name='g_o_n_i_a']Jaka śliczna kropeczka w koralikach! :loveu:[/quote]
Cześć Gosui :multi:
Wiesz jednak rodzicielki nie przekonałam, a do tego wstrętny trener zrobił nam w czwartek trening o 12 :placz: Więc na spacerku [B]ZNOWU[/B] sie nie pojawimy :shake: Ciekawe czy kiedykolwiek się z wami spotkam :(

Posted

[quote name='Alynkaaa'][COLOR=Red][B]dobry dzien:)
ale pikarzyk ma swietny jezorek:eviltong:cuudne foto:)
pilkarzyk jezorek a damesa koraliki:)
sliczne psiaki:)
[/B][/COLOR][/quote]Cześć ;)
Fidze się chyba te koraliki spodobały bo gdy jej je na chwile ściągnęłam to wewalała w nie ryjka, chciała żebym oddała :evil_lol: A gdy położyłam je na podłodze to popychała nochalem, no ja nie wiem co się z nią dzieje, strojnisia :lol:

[quote name='Pysia']Witaj Sylwia:multi:
Alescie nagadały :-o:-o[/QUOTE]Cześć Zmorszelmowa mamo :)
Wcale nie :eviltong:

Posted

Przed chwilką tata przyniósł mi styczniowy nr MP. Gdzieś na początku jest artykuł o akcji "Wybierz miśka", a na końcu w ogłoszeniach "Yorki pieski mini po r. rodz." jedno wyklucza drugie moim zdaniem :shake:

Posted

[quote name=':: FiGa ::']

Cześć Zmorszelmowa mamo :)
Wcale nie :eviltong:[/quote]
Cześć :p
Jak to nie? Aż się pogubiłam w postach i do tej pory odnaleźć się nie mogę :evil_lol::evil_lol::evil_lol: