Jump to content
Dogomania

Krowa - Figa i koza - Marcel zapraszają do nakrapianej galerii

Recommended Posts

Posted

[quote name=':: FiGa ::']I zobaczysz wgapione sie w Ciebie niezbyt madrze wygladajace oczydla :evil_lol:
Strofka ma spojrzenie psa ograniczonego umyslowo, podobnie jak Marcelasty :evil_lol:

Wrocilismy przed chwilka z miasta. Lazilismy z Marcelastym po sklepach w poszukiwaniu nowej deski snowboardowej, ale niestety wrocilismy bez niczego :(
Marcelek pozwolil sie nawet poglaskac przez kilka osobek i nie obszczekal nikogo z tego powodu :cool3: Bo zwykle bywalo tak, ze biegl do kogos machajac ogonem, a w chwili gdy ktos wyciagal reke ten odskakiwal z rykiem "cooo ty koles ode mnie chcesz" :evil_lol:
Jezdzenie ruchomymi schodami opanowalismy do perfekcji, pies wbiega na nie machajac ogonkiem :loveu: I pomyslec ze kiedys balam sie go brac na miasto ;) Co prawda nadal jest mega podniecony w nowych miejscach, ale do wszystkiego podchodzi z entuzjazmem i nie zdaza mu sie strach na kazdym rogu, tak jak kiedys :loveu:[/QUOTE]

Nie no bez przesady, Pamirowi czasami udaje się wyglądać mądrze :lol:
No to fakt, patrząc jej w oczy czuję tą czarną dziurę jej umysłu :evilbat:

Do centrum w szwabi można wbijać z piesami? :crazyeye:

• Replies 17k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='monika&karol']Z psem do sklepu? :crazyeye: u nas od razu wylatujesz na zewnątrz...
Jakieś fotki na szybko popstrykałaś ?? :cool3:

Gdzie się wybieracie na snowboard??[/QUOTE]Tutaj psiaki traktowane sa jak normalni klienci, w restauracjach czesto przynoszona jest miseczka z woda dla pupila :)

Aparat mialam brac, ale z miasta wracalismy autem, a ja ynteligentnie nie zapakowalam dzien wczesniej pokrowaca do samochodu i musialam go miec ze soba w plecaku... na aparat miejsca juz nie bylo.

A co do dechy to w tym roku planujemy od rozpoczecia sezonu kazda niedziele spedzic na stoku :loveu: Do najblizszego i tym samym mojego ulubionego wyciagu mamy zaledwie 50km, wiec nie moge doczekac sie juz zimy :)
Jest tez opcja by jechac do Austrii, bo tam sa zaje*iste snowparki, a ja w tym roku zamierzam doszlifowac latanie na desi :grins:

[quote name='magdabroy']Tu możesz wejść z psem wszędzie (oprócz sklepów spożywczych) ;) Ja ze swoją Torą, to nawet do kawiarni na lody chodzę :)[/QUOTE]I za to ten kraj kocham :loveu: Pies traktowany jest tu jak przyjaciel czlowieka, a nie zlo konieczne :watpliwy:

[quote name='Luzia']Nie no bez przesady, Pamirowi czasami udaje się wyglądać mądrze :lol:
No to fakt, patrząc jej w oczy czuję tą czarną dziurę jej umysłu :evilbat:

Do centrum w szwabi można wbijać z piesami? :crazyeye:[/QUOTE]Pamirowi.... moze :evil_lol:
Jaka Pancia taki pies :evilbat:

No ba :) A tam gdzie nie mozna sa porobione psie parkingi :evil_lol: Tj miejsca, gdzie mozna przypiac smycz i zostawic psa ;)

Posted

[quote name=':: FiGa ::']Tutaj psiaki traktowane sa jak normalni klienci, w restauracjach czesto przynoszona jest miseczka z woda dla pupila :)

I za to ten kraj kocham :loveu: Pies traktowany jest tu jak przyjaciel czlowieka, a nie zlo konieczne :watpliwy:

Pamirowi.... moze :evil_lol:

No ba :) A tam gdzie nie mozna sa porobione psie parkingi :evil_lol: Tj miejsca, gdzie mozna przypiac smycz i zostawic psa ;)[/QUOTE]

Chyba czas opuścić PL :diabloti:

Posted

[quote name='monika&karol']Chyba czas opuścić PL :diabloti:[/QUOTE]

Wiesz, że o tym samym pomyślałam :evil_lol:

[quote name=':: FiGa ::']Pamirowi.... moze :evil_lol:

No ba :) A tam gdzie nie mozna sa porobione psie parkingi :evil_lol: Tj miejsca, gdzie mozna przypiac smycz i zostawic psa ;)[/QUOTE]

Może? :mad:
Dokładnie :loveu:
Oj nie dobrze, coraz bardziej mi się podoba :diabloti: Najbardziej oktoberfest :lol:

Posted

[quote name='monika&karol']Chyba czas opuścić PL :diabloti:[/QUOTE]Ale w PL jest mase rzeczy ktorych tu nie ma i za ktorymi cholernie sie teskni :placz: Jednak nie na tyle by wrocic :evil_lol:

[quote name='Ptysiak']Dobry wieczór :)[/QUOTE]Dzien dobry ;)

[quote name='Luzia']Wiesz, że o tym samym pomyślałam :evil_lol:

Dokładnie :loveu:
Oj nie dobrze, coraz bardziej mi się podoba :diabloti: Najbardziej oktoberfest :lol:[/QUOTE]
Pakuj manatki i wpadaj :eviltong:

Ja tez mam takiego psa debilka :loveu:

Oktoberfest jest fajny jak sie na nim jest :evil_lol: A jak sie nie jest i trwa to denerwuje strasznie :evil_lol:

Posted

[quote name=':: FiGa ::']Agaciu serio pytalas o Dueta? :splat: Dlaczego ja tego nie zauwazylam? :wallbash:

Duet wyprowadzil sie z Lezajska i mieszka w centrum podkarpacia, w Rzeszowie :cool3: Jego pani tam studiuje a nie wyobrazala sobie zycia bez Dueciora wiec zrezygnowala z akademika i wynajela mieszkanie z kolezanka ;) Zdjec niestety sie nie doprosze, wiec jesli na jakies liczysz Kochana, to dopiero jak wybiore sie do PL :diabloti:[/QUOTE]

Oj Ty slepaku, no pytałam :eviltong:

To albo jednak się dopros albo pakuj manatki i leć do PL! Ja chcę go zobaczyć :(

Posted

[quote name=':: FiGa ::']Moze ktos je zgarnal...
Nie macie w Ostrowcu jakiejs organizacji ktorej moglabys to zglosic?[/QUOTE]

Problem w tym, że ja to już ubocze mazowieckiego, nie świętokrzyskie (do Ostrowca chodzę tylko do szkoły). Niby teraz w Janiku, koło Ostrowca, otwierają schron (w końcu!), ale nie zajęliby się gromadą bezdomniaków, które widuję niemalże codziennie... Nasze zadoopie wszyscy mają w nosie, a bezdomnych psów jest od groma :shake:
Miłego wtorku ;)

Posted

[quote name='Luzia']Najbardziej oktoberfest :lol:[/QUOTE]

O tak :loveu:

[quote name=':: FiGa ::']Ale w PL jest mase rzeczy ktorych tu nie ma i za ktorymi cholernie sie teskni :placz: Jednak nie na tyle by wrocic :evil_lol:
[/QUOTE]

Święte słowa ;)

[quote name=':: FiGa ::']A ja zbieram wlasnie doope i jade do Amelci na fotki :loveu: :cool3:
Wiec przez nastepne dni znow bedziecie zmuszeni ogladac fotki z dzieciakiem w roli glownej :loveu:
Milego dzionka! :bye:[/QUOTE]

Czekam na foty :)

Posted

[quote name='agaciaaa']Oj Ty slepaku, no pytałam :eviltong:

To albo jednak się dopros albo pakuj manatki i leć do PL! Ja chcę go zobaczyć :([/QUOTE]Wybacz :oops: Im starsza tym bardziej slepa :evil_lol:

Moge wygrzebac fotki z mojego ostatniego pobytu w PL, tj ze stycznia, wcale nie takie stare :lol: I nie pokazywalam ich tu, bo myslalam ze Dueciora juz nikt nie pamieta :oops:

[quote name='biscuit']Problem w tym, że ja to już ubocze mazowieckiego, nie świętokrzyskie (do Ostrowca chodzę tylko do szkoły). Niby teraz w Janiku, koło Ostrowca, otwierają schron (w końcu!), ale nie zajęliby się gromadą bezdomniaków, które widuję niemalże codziennie... Nasze zadoopie wszyscy mają w nosie, a bezdomnych psów jest od groma :shake:
Miłego wtorku ;)[/QUOTE]Twoja miejscowosc nie podlega pod to schronisko? Zawsze mozesz zrobic tak jak ja - zlapac psa u siebie i zawiezc do schronu mowiac ze znalazlas go w miescie ktore pod schron podlega :evilbat:

[quote name='magdabroy']O tak :loveu:

Święte słowa ;)

Czekam na foty :)[/QUOTE]Fotkow mam, nawet duzo :multi: Ale zajme sie nimi dopiero jak znajde czas :diabloti: Amelcia urosla, smiga w chodziku jak mala torpeda :loveu: I raczkuje tak pociesznie laaa :loveu:

[quote name='Angi']witaam, czekam na foty :)[/QUOTE]Jutro :grins: moze :evil_lol:

[quote name='marta.k9080']heeej:bluepaw:[/QUOTE]
Czesc Sylwus :multi:

Posted

[quote name=':: FiGa ::']Wybacz :oops: Im starsza tym bardziej slepa :evil_lol:

Moge wygrzebac fotki z mojego ostatniego pobytu w PL, tj ze stycznia, wcale nie takie stare :lol: I nie pokazywalam ich tu, bo myslalam ze Dueciora juz nikt nie pamieta :oops:[/QUOTE]

To na co jeszcze czekasz, pokazuj białasa szybko!!! :loveu: Ładnie to tak zapomnieć o starej, wieloletniej bywalczyni tej galeryjki? :( :diabloti:

Posted

[quote name=':: FiGa ::']Ale w PL jest mase rzeczy ktorych tu nie ma i za ktorymi cholernie sie teskni :placz: Jednak nie na tyle by wrocic :evil_lol:
Pakuj manatki i wpadaj :eviltong:

Ja tez mam takiego psa debilka :loveu:

Oktoberfest jest fajny jak sie na nim jest :evil_lol: A jak sie nie jest i trwa to denerwuje strasznie :evil_lol:[/QUOTE]

Za czym w PL można tęsknić? :crazyeye: Chyba za dziurawymi drogami, w końcu odpowiednie drgania zmniejszają celulit :diabloti:

Jak by się tak dało :eviltong:

Psy debilki żądzą :loveu:

No to trzeba tak zrobić żeby być :diabloti:

Posted

[quote name='Luzia']Za czym w PL można tęsknić? :crazyeye: Chyba za dziurawymi drogami, w końcu odpowiednie drgania zmniejszają celulit :diabloti: [/QUOTE]

Hahah uśmiałam się :lol:
Mnie TŻ wygania z PL..chcemy się przenieść do WB

Posted

[quote name='Luzia']Za czym w PL można tęsknić? :crazyeye: Chyba za dziurawymi drogami, w końcu odpowiednie drgania zmniejszają celulit :diabloti: [/QUOTE]

Nieprawda! Przynajmniej u mnie to nie działa :(

Posted

[quote name='agaciaaa']To na co jeszcze czekasz, pokazuj białasa szybko!!! :loveu: Ładnie to tak zapomnieć o starej, wieloletniej bywalczyni tej galeryjki? :( :diabloti:[/QUOTE]Szukalam, ale niestety nie udalo mi sie tych foek znalezc :( A Ciebie Agaciu spory okres czasu na dogo nie bylo, wiec naprawde nie mialam komu Dueta pokazywac :mad:

[quote name='Luzia']Za czym w PL można tęsknić? :crazyeye: Chyba za dziurawymi drogami, w końcu odpowiednie drgania zmniejszają celulit :diabloti:

No to trzeba tak zrobić żeby być :diabloti:[/QUOTE]Oj tak, tu takich darmowych masazy nie uswiadczysz :evil_lol:
A za czym tesknic? Pare rzeczy by sie znalazlo :diabloti: Przede wszystkim jedzenie :loveu: To ze moglam byc DT, teraz nie moge. Znajomi... no i ten polski klimat :diabloti:

2 bite tygodnie siedziec na Oktoberfescie? To chyba niemozliwe :evil_lol: No chyba ze ktos jest milionerem i ma zapewniony przeszczep watroby po calej imprezie :evil_lol:

[quote name='monika&karol']Hahah uśmiałam się :lol:
Mnie TŻ wygania z PL..chcemy się przenieść do WB[/QUOTE]Oj, a co z Waszymi psiakami w takiej sytuacji?

[quote name='Ptysiak']Dzień dobry Sylwiu :)

Buziaczki w nochalki dla kropeczek :loveu:[/QUOTE]
Witaj Iza :)
Dziekujemy :loveu:

Posted

[quote name='agaciaaa']Nieprawda! Przynajmniej u mnie to nie działa :([/QUOTE]

Za mało dziur, wpadaj na Podkarpacie :evil_lol:

[quote name=':: FiGa ::']Oj tak, tu takich darmowych masazy nie uswiadczysz :evil_lol:
A za czym tesknic? Pare rzeczy by sie znalazlo :diabloti: Przede wszystkim jedzenie :loveu: To ze moglam byc DT, teraz nie moge. Znajomi... no i ten polski klimat :diabloti:

2 bite tygodnie siedziec na Oktoberfescie? To chyba niemozliwe :evil_lol: No chyba ze ktos jest milionerem i ma zapewniony przeszczep watroby po calej imprezie :evil_lol: [/QUOTE]

Jedzenie? Też mi :eviltong: Polski klimat? Tiaaaa. Znajomi? Na co komu znajomi :diabloti:

:loveu::loveu::loveu: Wszystko jest możliwe :loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name=':: FiGa ::']U mnie chyba dzialalo, bo odkad jestem w Niemczech to jest z tym gorzej :mad:[/QUOTE]

A gdzie Ty masz celulit? Na uszach chyba :grins:

Posted

[quote name='Luzia']Za mało dziur, wpadaj na Podkarpacie :evil_lol:

Jedzenie? Też mi :eviltong: Polski klimat? Tiaaaa. Znajomi? Na co komu znajomi :diabloti:

:loveu::loveu::loveu: Wszystko jest możliwe :loveu::loveu::loveu:[/QUOTE]Hahaha albo do Wrocka, choc tam podobno ostatnimi czasy wzieli sie za te kaniony na drogach :cool3:

Pol roku w Niemczech i wylabys za polskim zarciem, uwierz mi :diabloti:

Haha chcialabym to zobaczyc :diabloti:

[quote name='Luzia']A gdzie Ty masz celulit? Na uszach chyba :grins:[/QUOTE]
Mam :mad: Mimo wszelkich staran o to by go nie bylo :mad:

Posted

Mój brat po miesiącu wył za polskim żarciem :lol: Ja miesiąc siedziałam w Niemczech, ale u rodziny z polski, także luz i chętnie tam wrócę :D
I tak wolałabym mieszkać w Niemczech, niż tutaj ;)