Ptysiak Posted October 31, 2012 Posted October 31, 2012 Chyba wiem o jaką pseudo Ci chodzi. I te ich oczy... takie cierpiące, smutne i tęskniące...:( Quote
:: FiGa :: Posted October 31, 2012 Author Posted October 31, 2012 Tak, 10 ONow i 1 kundelek zostaly z niej wyciagniete... dobrze ze w ogole ktos to zglosil, choc szkoda ze tak pozno :shake: Cholerka padam na pyszczek... Quote
:: FiGa :: Posted October 31, 2012 Author Posted October 31, 2012 Cholera.... Inka tez odeszla.... dlaczego :( [URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/234374-Szczeniaki-z-betonowej-nory-walcz%C4%85-z-parwo-Pom%C3%B3%C5%BC-nam%21?p=19896334#post19896334"]http://www.dogomania.pl/forum/threads/234374-Szczeniaki-z-betonowej-nory-walcz%C4%85-z-parwo-Pom%C3%B3%C5%BC-nam%21?p=19896334#post19896334[/URL] Quote
Ptysiak Posted October 31, 2012 Posted October 31, 2012 [quote name=':: FiGa ::']Cholera.... Inka tez odeszla.... dlaczego :( [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/234374-Szczeniaki-z-betonowej-nory-walczą-z-parwo-Pomóż-nam!?p=19896334#post19896334[/URL][/QUOTE] Przykre... :( aż brakuje słów... :( Quote
:: FiGa :: Posted October 31, 2012 Author Posted October 31, 2012 Trzeba zyc dalej... i robic wszystko by kolejne psiaki nie podzielily losu Pufci i Inki. Iza, chcesz dalmata na DT? :evil_lol: Quote
monika&karol Posted November 1, 2012 Posted November 1, 2012 [quote name=':: FiGa ::']Iza, chcesz dalmata na DT? :evil_lol:[/QUOTE] :razz: :razz: Quote
xyzxyz Posted November 1, 2012 Posted November 1, 2012 [quote name=':: FiGa ::']Cholera.... Inka tez odeszla.... dlaczego :( [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/234374-Szczeniaki-z-betonowej-nory-walczą-z-parwo-Pomóż-nam!?p=19896334#post19896334[/URL][/QUOTE] serce się kraja :placz: Quote
Ptysiak Posted November 1, 2012 Posted November 1, 2012 [quote name=':: FiGa ::']Trzeba zyc dalej... i robic wszystko by kolejne psiaki nie podzielily losu Pufci i Inki. Iza, chcesz dalmata na DT? :evil_lol:[/QUOTE] Ja się wczoraj poryczałam jak czytałam o tych dwóch bidulkach :( Znowu jakaś kropeczka bez domku?? Ja może i bym chciała tylko.... nie wiem co na to mój TZ i Ptyś :evil_lol: Quote
:: FiGa :: Posted November 1, 2012 Author Posted November 1, 2012 [quote name='monika&karol']:razz: :razz:[/QUOTE]Poczekaj no Monika, zaraz zbajerujemy :evil_lol: [quote name='biscuit']serce się kraja :placz:[/QUOTE]Trzeba zyc dalej i pogodzic sie z mysla ze nie zdolamy uratowac wszystkich :( Jak mam takie zalamki to najczesciej odpalam watek Metamorfozy, niesamowicie podnosi na duchu... [quote name='Ptysiak']Ja się wczoraj poryczałam jak czytałam o tych dwóch bidulkach :( Znowu jakaś kropeczka bez domku?? Ja może i bym chciała tylko.... nie wiem co na to mój TZ i Ptyś :evil_lol:[/QUOTE] Kropeczek bez domku jest od cholery :placz: TZ jak zobaczy nakrapianego szkieleta obciagnietego skora to pewnie zmieknie? :placz: A rzeczami takimi jak karma czy wszelkie wypady do weta nie musialabys sie martwic, o wszystko bysmy zadbaly :loveu: Quote
Ptysiak Posted November 2, 2012 Posted November 2, 2012 Sylwia nie kuś :shake: Mój TZ pewnie by się nagadał, napsioczył a potem zakochał. Ja też bym się zakochała i byłby problem jakby trzeba było oddać kropeczkę :( Żal mi tych wszystkich psiaków ale ja się na DT raczej nie nadaję :shake: za szybko się przywiązuję do zwierzaków :/ Quote
monika&karol Posted November 2, 2012 Posted November 2, 2012 [quote name='Ptysiak']Sylwia nie kuś :shake: Mój TZ pewnie by się nagadał, napsioczył a potem zakochał. Ja też bym się zakochała i byłby problem jakby trzeba było oddać kropeczkę :( Żal mi tych wszystkich psiaków ale ja się na DT raczej nie nadaję :shake: za szybko się przywiązuję do zwierzaków :/[/QUOTE] Tak też dobrze :) wtedy kropka miałaby DS :lol: Quote
agaciaaa Posted November 2, 2012 Posted November 2, 2012 Spóźnione STOOOO LATEK dla kropków :loveu::loveu::loveu: Przypominam pytanie, bos mnie olała :diabloti: [quote name='agaciaaa']W ogóle to mi się Duecik przypomniał, co tam u niego, wiesz cos?[/QUOTE] Quote
:: FiGa :: Posted November 2, 2012 Author Posted November 2, 2012 [quote name='Ptysiak']Sylwia nie kuś :shake: Mój TZ pewnie by się nagadał, napsioczył a potem zakochał. Ja też bym się zakochała i byłby problem jakby trzeba było oddać kropeczkę :( Żal mi tych wszystkich psiaków ale ja się na DT raczej nie nadaję :shake: za szybko się przywiązuję do zwierzaków :/[/QUOTE]No nic... rozumiem :calus: To szukamy dalej kogos kto otorzy swoje serce i drzwi dla dalmatka w potrzebie... sa chetni? :lol: [quote name='magdabroy']Cześć Sylwia :)[/QUOTE]Hej Madziu :) [quote name='agaciaaa']Spóźnione STOOOO LATEK dla kropków :loveu::loveu::loveu: Przypominam pytanie, bos mnie olała :diabloti:[/QUOTE] Dziekujemy :loveu: Agaciu serio pytalas o Dueta? :splat: Dlaczego ja tego nie zauwazylam? :wallbash: Duet wyprowadzil sie z Lezajska i mieszka w centrum podkarpacia, w Rzeszowie :cool3: Jego pani tam studiuje a nie wyobrazala sobie zycia bez Dueciora wiec zrezygnowala z akademika i wynajela mieszkanie z kolezanka ;) Zdjec niestety sie nie doprosze, wiec jesli na jakies liczysz Kochana, to dopiero jak wybiore sie do PL :diabloti: Quote
Ada_Mirra Posted November 3, 2012 Posted November 3, 2012 hej :) w sosnowcu w ostatnim czasie podrzucone zostały 3 mioty papisiów 3 tyg.. masakra jakaś :( Quote
:: FiGa :: Posted November 3, 2012 Author Posted November 3, 2012 [quote name='Ada_Mirra']hej :) w sosnowcu w ostatnim czasie podrzucone zostały 3 mioty papisiów 3 tyg.. masakra jakaś :([/QUOTE] Hej. Szczeniaki są porzucane non stop niestety :( Quote
xyzxyz Posted November 4, 2012 Posted November 4, 2012 Nie trzeba daleko szukać - tam, gdzie wychodzę z Atosem, kilka razy trafiliśmy na trzy pinczerkowate szczeniory. Atosa się nie bały - skakały wokół niego, kiedy do nich podszedł, i lizały go po pycholu. Ale kiedy ja je wołałam, merdały ogonkami z odległości 10m, ale nie odważyły się podejść - przy każdym zbliżeniu dawały dyla. A ostatnio ich jakoś nie widziałam :shake: Quote
:: FiGa :: Posted November 4, 2012 Author Posted November 4, 2012 Moze ktos je zgarnal... Nie macie w Ostrowcu jakiejs organizacji ktorej moglabys to zglosic? Quote
Luzia Posted November 4, 2012 Posted November 4, 2012 Cześć Zołzo :loveu: Jakiś torcik widziałam i zbłaźnione psy więc, życzę wesołego alleluja? :razz: I smacznego baranka :) Quote
:: FiGa :: Posted November 4, 2012 Author Posted November 4, 2012 [quote name='Luzia']Cześć Zołzo :loveu: Jakiś torcik widziałam i zbłaźnione psy więc, życzę wesołego alleluja? :razz: I smacznego baranka :)[/QUOTE] Zblaznionych psow to sobie w domu poszukaj :mad: :evil_lol: Quote
Luzia Posted November 5, 2012 Posted November 5, 2012 [quote name=':: FiGa ::']Zblaznionych psow to sobie w domu poszukaj :mad: :evil_lol:[/QUOTE] W domu to nie muszę szukać, wystarczy, że pod nogi spojrzę :grins: Quote
:: FiGa :: Posted November 5, 2012 Author Posted November 5, 2012 [quote name='Luzia']W domu to nie muszę szukać, wystarczy, że pod nogi spojrzę :grins:[/QUOTE] I zobaczysz wgapione sie w Ciebie niezbyt madrze wygladajace oczydla :evil_lol: Strofka ma spojrzenie psa ograniczonego umyslowo, podobnie jak Marcelasty :evil_lol: Wrocilismy przed chwilka z miasta. Lazilismy z Marcelastym po sklepach w poszukiwaniu nowej deski snowboardowej, ale niestety wrocilismy bez niczego :( Marcelek pozwolil sie nawet poglaskac przez kilka osobek i nie obszczekal nikogo z tego powodu :cool3: Bo zwykle bywalo tak, ze biegl do kogos machajac ogonem, a w chwili gdy ktos wyciagal reke ten odskakiwal z rykiem "cooo ty koles ode mnie chcesz" :evil_lol: Jezdzenie ruchomymi schodami opanowalismy do perfekcji, pies wbiega na nie machajac ogonkiem :loveu: I pomyslec ze kiedys balam sie go brac na miasto ;) Co prawda nadal jest mega podniecony w nowych miejscach, ale do wszystkiego podchodzi z entuzjazmem i nie zdaza mu sie strach na kazdym rogu, tak jak kiedys :loveu: Quote
monika&karol Posted November 5, 2012 Posted November 5, 2012 Z psem do sklepu? :crazyeye: u nas od razu wylatujesz na zewnątrz... Jakieś fotki na szybko popstrykałaś ?? :cool3: Gdzie się wybieracie na snowboard?? Quote
*Magda* Posted November 5, 2012 Posted November 5, 2012 [quote name='monika&karol']Z psem do sklepu? :crazyeye: u nas od razu wylatujesz na zewnątrz... [/QUOTE] Tu możesz wejść z psem wszędzie (oprócz sklepów spożywczych) ;) Ja ze swoją Torą, to nawet do kawiarni na lody chodzę :) Quote
Recommended Posts