e.v.a Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images3.fotosik.pl/301/91f8f74cb1eb74de.jpg[/IMG][/URL] Quote
:: FiGa :: Posted December 21, 2006 Author Posted December 21, 2006 [quote name='evaxon'][URL="http://www.fotosik.pl"][IMG]http://images3.fotosik.pl/301/91f8f74cb1eb74de.jpg[/IMG][/URL][/quote] Piękne :loveu::loveu: Bardzo bardzo bardzo Ci dziękuję :calus: Ale uważaj bo modzi na dogo szaleją i za rozsyłanie kartek można dosta bana :lol: Quote
:: FiGa :: Posted December 21, 2006 Author Posted December 21, 2006 [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Yeah!!! :multi: :multi: :multi: Jak miło Cię widzieć :) :) :) I to przed czasem!!![/quote]Witaj :multi: A czy możesz mi powiedziec jak masz na imię?? :lol: Bo ja bezczelnie śmiem go nie znać :oops: Quote
e.v.a Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 [quote name=':: FiGa ::']Piękne :loveu::loveu: Bardzo bardzo bardzo Ci dziękuję :calus: Ale uważaj bo modzi na dogo szaleją i za rozsyłanie kartek można dosta bana :lol:[/quote] :evil_lol: echh wiem wiem niestety modzi nie maja co robic:evil_lol: Quote
Kasia Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 cześć Sylwuś :loveu: szkoda, że nie będzie zdjęć Czabika :placz: Sylwuś, to ty już nigdy nie przyjedziesz z Czabikiem...czy to tylko taki chwilowy zakaz??? Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 No widzisz, ja wiem jak masz na imię, a Ty nie wiesz :shake: :evil_lol: Z tego co wiem to ochrzcili mnie jako JUSTYNA :razz: Quote
:: FiGa :: Posted December 21, 2006 Author Posted December 21, 2006 [quote name='evaxon']:evil_lol: echh wiem wiem niestety modzi nie maja co robic:evil_lol:[/quote]:diabloti: Nie no przecież muszą sprawiać wrażenie że jednak po coś tu są :diabloti: Quote
e.v.a Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 [quote name=':: FiGa ::']:diabloti: Nie no przecież muszą sprawiać wrażenie że jednak po coś tu są :diabloti:[/quote] taaaaa...... :loveu: Quote
:: FiGa :: Posted December 21, 2006 Author Posted December 21, 2006 [quote name='fidelek2']cześć Sylwuś :loveu: szkoda, że nie będzie zdjęć Czabika :placz: Sylwuś, to ty już nigdy nie przyjedziesz z Czabikiem...czy to tylko taki chwilowy zakaz???[/quote] Zdjęcia Czabika może jakieś wyskubie ;) Ojj i coś mi się zdaje Kasiu że szybko piłkarz u mnie nie będzie :( Quote
:: FiGa :: Posted December 21, 2006 Author Posted December 21, 2006 [quote name='pinczerka_i_Gizmo']No widzisz, ja wiem jak masz na imię, a Ty nie wiesz :shake: :evil_lol:[/quote]Wybacz, to się już nie powtórzy.... :placz: [quote name='JUSTYNKA'] Z tego co wiem to ochrzcili mnie jako JUSTYNA :razz:[/quote]Ładnie :cool3::cool3: Quote
Alynkaaa Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 [COLOR=Red][B]normalnie szalejesz sylwia:)rozgadalas sie:).... co do pilkarza no to rzeczywiscie nie ciekawie...ale z drogiej strony uwiezienie go na czas waszej nieobecnosci to tez bezpieczne dla niego...przynajmniej bedziesz pewna ze niew padnie pod samochod albo cos....z droguej strony piesek na uwiezi to takie...smutne....ehhhhhh....nie mam pojecia co ci poradzic....mam nadzieje ze dziewczynki cos wymysla:):cool3::cool3::cool3:[/B][/COLOR] Quote
:: FiGa :: Posted December 21, 2006 Author Posted December 21, 2006 [quote name='Alynkaaa'][COLOR=Red][B]normalnie szalejesz sylwia:)rozgadalas sie:).... co do pilkarza no to rzeczywiscie nie ciekawie...ale z drogiej strony uwiezienie go na czas waszej nieobecnosci to tez bezpieczne dla niego...przynajmniej bedziesz pewna ze niew padnie pod samochod albo cos....z droguej strony piesek na uwiezi to takie...smutne....ehhhhhh....nie mam pojecia co ci poradzic....mam nadzieje ze dziewczynki cos wymysla:):cool3::cool3::cool3:[/B][/COLOR][/quote] Tylko że on na tym łańcuchu musi siedzieć 8h :placz: Jak wracamy do domu to piszczy, wyje, wariuje... Gdy go przypinamy to patrzy takim strasznym wzrokiem, dziś juz nawet z domu nie chciał wyjść bo tak bardzo tego łańcucha nie lubi :placz: No ale fakt - wtedy jestem spokojna że nic mu się nie stanie, ale wolałabym żeby biegał wolno, on bardzo ciężko znosi codzienne rozstania z nami i dlatego przeciskał się przez małą szparkę pomiędzy betonowym murkiem a siatką :placz: Nie wiem jak mogłabym go do tego przyzwyczaić, by nie uciekał, bo on sam na własne życzenie powoduje że go uwiązujemy. Na szkolenie nie mam środków, a nawet czasu i dojazdu do ewentualnego szkoleniowca, klapa :shake: Quote
Marta_Ares Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 WITAM;) CO tam u was slychac kiedy jakies nowe foteczki???? Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 Widzę, że nastąpiła bardzo pozytywna zmiana avatarka :) Quote
:: FiGa :: Posted December 21, 2006 Author Posted December 21, 2006 [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Widzę, że nastąpiła bardzo pozytywna zmiana avatarka :)[/quote]Uznałam że kropkowana pani nie może być i w podpisie i avie, jeszcze by sie piłkarz obraził :evil_lol: Quote
:: FiGa :: Posted December 21, 2006 Author Posted December 21, 2006 [quote name='Marta_Ares']WITAM;) CO tam u was slychac kiedy jakies nowe foteczki????[/quote] Nowe foteczki będą napewno ale kiedy...??? :eviltong: Nie chce mi sie ich pomniejszać :eviltong: Dziś wolę popodziwiać wasze galerie :eviltong: Quote
Alynkaaa Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 [quote name=':: FiGa ::']Nowe foteczki będą napewno ale kiedy...??? :eviltong: Nie chce mi sie ich pomniejszać :eviltong: Dziś wolę popodziwiać wasze galerie :eviltong:[/quote] [COLOR=Red][B]no gdybys nie napisala ostatniego zdania to juz bym cie nazwala leniuchem:eviltong: ale jutro mysle ze znajdziesz czas na pomiejszenie i wstawienie fotek:) czy to za duzo jak na jeden raz:eviltong::diabloti::eviltong::eviltong::eviltong: [/B][/COLOR] Quote
:: FiGa :: Posted December 21, 2006 Author Posted December 21, 2006 [quote name='Alynkaaa'][COLOR=Red][B]no gdybys nie napisala ostatniego zdania to juz bym cie nazwala leniuchem:eviltong: ale jutro mysle ze znajdziesz czas na pomiejszenie i wstawienie fotek:) czy to za duzo jak na jeden raz:eviltong::diabloti::eviltong::eviltong::eviltong: [/B][/COLOR][/quote]Ja leniuchem?? :siara: Quote
BBeta Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 Przykra sprawa z tym łańcuchem :-( Ale to naprawde dla jego dobra. Powiem Ci, że kiedyś dawno mieliśmy troche podobną sytuacje no i stanęło na wybudowaniu dla psa kojca chociaż i to tak naprawde nie zdało egzaminu, bo po jakims czasie pies nauczył się z niego wychodzić przez góre no i w ostateczności mieszkał w domu :razz: Quote
:: FiGa :: Posted December 21, 2006 Author Posted December 21, 2006 [quote name='BBeta']Przykra sprawa z tym łańcuchem :-( Ale to naprawde dla jego dobra. Powiem Ci, że kiedyś dawno mieliśmy troche podobną sytuacje no i stanęło na wybudowaniu dla psa kojca chociaż i to tak naprawde nie zdało egzaminu, bo po jakims czasie pies nauczył się z niego wychodzić przez góre no i w ostateczności mieszkał w domu :razz:[/quote] Gdybyśmy mogły zostawiać go w domu... Ale on nigdy w domu nie mieszkał, a jak wracamy ze szkoły to mamy go cały czas przy sobie, na oku. Bo ten wredny potrafi pójśc do pokoju obok i załatwić swoje potrzeby podlewając kwiatka. Jak tylko Czab gdzieś wychodzi to ja się zrywam i za nim... Nauczyłam go że jak ma potrzebe to na podwórko, ale wydaje mi się że skubaniec po prostu znaczy teren :angryy: Quote
BBeta Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 [quote name=':: FiGa ::']Gdybyśmy mogły zostawiać go w domu... Ale on nigdy w domu nie mieszkał, a jak wracamy ze szkoły to mamy go cały czas przy sobie, na oku. Bo ten wredny potrafi pójśc do pokoju obok i załatwić swoje potrzeby podlewając kwiatka. Jak tylko Czab gdzieś wychodzi to ja się zrywam i za nim... Nauczyłam go że jak ma potrzebe to na podwórko, ale wydaje mi się że skubaniec po prostu znaczy teren :angryy:[/quote] A kojec ?? Nie da rady ?? Quote
:: FiGa :: Posted December 21, 2006 Author Posted December 21, 2006 Ten pies to taki kombinator że nie wiem czy to by poskutkowało... Poza tym, posesja z której ucieka nie należy ani do mnie ani do moich rodziców. Zakazano mi zatkać tę szparę w pomiędzy siatką a betonowym murkiem przez którą ucieka a co dopiero kojec... :( Quote
:: FiGa :: Posted December 22, 2006 Author Posted December 22, 2006 Dobranoc :sleep: [IMG]http://images4.fotosik.pl/258/c2c813db23fb9207.jpg[/IMG] Quote
Kasia Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 dzień dobry Sylwuś :multi: avatarek z Czabikiem prześliczny :loveu: :loveu: Quote
:: FiGa :: Posted December 22, 2006 Author Posted December 22, 2006 Witaj Kasiu :multi: Bardzo Ci dziękuję , bardzo się cieszę że avek się podoba :multi: Quote
Recommended Posts