Jump to content
Dogomania

Krowa - Figa i koza - Marcel zapraszają do nakrapianej galerii

Recommended Posts

• Replies 17k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='BBeta']Całe wieki mnie tu nie było :shake: Wstyd :diabloti: Obiecuje poprawe ;)Nas też u Was nie było długo :oops::oops:

[quote name='agaciaaa']Cześć pączusiu :loveu:

tu nie :eviltong: ale tu:

http://i29.tinypic.com/zl91g2.jpg owszem :evil_lol::evil_lol:By agaciu :loveu:

To widzę, że obie - pancia i pies - na diete przejść musimy :evil_lol::evil_lol:

[quote name='Pianka']http://i30.tinypic.com/6yl1xu.jpg nieodobre muchy, trzeba je złapać:evil_lol:Figusia podjęła się odpowiedzialnego zadania, nie ma co :evil_lol:

Posted

:: FiGa :: napisał(a):

To widzę, że obie - pancia i pies - na diete przejść musimy :evil_lol::evil_lol:

Nie polecam diet ;)
Ale zdecydowanie ćwiczenia, podobno bieganie jest najlepsze na wszystko, o!
Sama z Blunkiem od wiosny będę biegać, pies mi się spasł, a ja muszę ciutek zrzucić w pasie :evil_lol:

Posted

Czarna_Owieczka napisał(a):
Nie polecam diet ;)
Ale zdecydowanie ćwiczenia, podobno bieganie jest najlepsze na wszystko, o!
Sama z Blunkiem od wiosny będę biegać, pies mi się spasł, a ja muszę ciutek zrzucić w pasie :evil_lol:
Kiedy ja codziennie biegam min 5km z Figową :oops: A jak nie begam bo jest pogoda to na rolki idę i wtedy robię ok 20km :oops: I mimo to pączek jestem :lol::evil_lol:

Marta_Ares napisał(a):
Sylwia nie narzekaj, moj aparat posklejany jest tasma klejaca, po kilku upadkach:roll: A Twój robi ladne zdjecia:loveu: :loveu: :loveu:
Ładne? Ładne zdjęcie jest 1/10... Mój aparat trzeba kilka razy puknąć by się włączył, powtórzyć to trzeba by paski zniknęły z ekranu.. to złom już :-(

Posted

:: FiGa :: napisał(a):
Kiedy ja codziennie biegam min 5km z Figową :oops: A jak nie begam bo jest pogoda to na rolki idę i wtedy robię ok 20km :oops: I mimo to pączek jestem :lol::evil_lol:

Ja ci dam paczek :x
Chudzielec i tyle :obrazic: