:: FiGa :: Posted February 3, 2008 Author Posted February 3, 2008 Obiecałam Figową: bleeee :( I Kubka... aparat popsiuł fotki :( Quote
psiulka Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 [quote name=':: FiGa ::']Bo jakby to było gdyby mnie jeszcze Ilonka przed snem nie dobiła, no nie? :diabloti: Dla Tedzia który stracił obojga rodziców poświęciłabym się nawet juz z tymi pieluchami... do tego Tedzio byłby czarodziejem :loveu::loveu: Mi oddawać nie musisz..... aleeee... moglabys te 2,60 za przesyłke przesłać na laciate konto, nie obraziłabym się :eviltong: Joke, nic nie musisz mi zwracać, to przeciez nie są jakieś straszne koszty :eviltong: Wyglądam.... :diabloti: A to czemu nie?:mad: No pewnie, a co by nie :evil_lol: I tak Ty nie śpisz, tylko włóczysz się po necie w nocy :mad: Tedzio :( Na wakacje czytam całą serię HP od początku z uwzględnieniem ostatniej części :loveu: Śmiesznie by wyglądało 2,6 na koncie :eviltong: Ale pomyślimy :cool3: Jak? :eviltong: Bo sobie znowu coś zrobisz :mad: Dobranocka :bye: Quote
Helga&Ares Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 Sylwia, nie za dobrze Figuni karmisz?:evil_lol::loveu::evil_lol: http://i29.tinypic.com/zl91g2.jpg Quote
:: FiGa :: Posted February 3, 2008 Author Posted February 3, 2008 [quote name='psiulka']No pewnie, a co by nie :evil_lol: I tak Ty nie śpisz, tylko włóczysz się po necie w nocy :mad: Tedzio :( Na wakacje czytam całą serię HP od początku z uwzględnieniem ostatniej części :loveu: Śmiesznie by wyglądało 2,6 na koncie :eviltong: Ale pomyślimy :cool3: Jak? :eviltong: Bo sobie znowu coś zrobisz :mad: Dobranocka :bye:Ja się włóczę? Ja?! Jeszcze młoda noc jest przecież :evil_lol: Ja chyba tez... jeśli czas znajde :evil_lol::evil_lol: Wiesz lepiej 2,60 wygląda niż 0,00, bo jesli tak dalej pojdzie to nie bedziemy mieli już za co pomagać kropeczkom :-( Jak baba-jaga a dzieci się baby-jagi boją... :evil_lol::evil_lol: To najlepiej zamknijcie mnie w pokoju z waty, bez klamek... chociaż ja i tak znalazłabym sposób by sobie cos zrobic :evil_lol: Dobranoc :buzi: Quote
:: FiGa :: Posted February 3, 2008 Author Posted February 3, 2008 [quote name='Helga&Ares']Sylwia, nie za dobrze Figuni karmisz?:evil_lol::loveu::evil_lol: http://i29.tinypic.com/zl91g2.jpgA dlaczego tak myslisz? :diabloti: Figowa wasnie przebiera kopytami przez sen... i wydaje dziwne pomruki.. uwielbiam gdy to robi... :evil_lol: Quote
Helga&Ares Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 :: FiGa :: napisał(a):A dlaczego tak myslisz? :diabloti: Figowa wasnie przebiera kopytami przez sen... i wydaje dziwne pomruki.. uwielbiam gdy to robi... :evil_lol: zdjęcie mi powiedziało :diabloti: no chyba że ono kłamie :evil_lol: Quote
:: FiGa :: Posted February 3, 2008 Author Posted February 3, 2008 A co konkretnie Ci ono powiedziało? :evil_lol: Quote
natija Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 hahah witam:):):)no trozku brzuszek ma:)ale pewnie apatatklamie;):) Quote
psiulka Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 [quote name=':: FiGa ::']Ja się włóczę? Ja?! Jeszcze młoda noc jest przecież :evil_lol: Ja chyba tez... jeśli czas znajde :evil_lol::evil_lol: Wiesz lepiej 2,60 wygląda niż 0,00, bo jesli tak dalej pojdzie to nie bedziemy mieli już za co pomagać kropeczkom :-( Jak baba-jaga a dzieci się baby-jagi boją... :evil_lol::evil_lol: To najlepiej zamknijcie mnie w pokoju z waty, bez klamek... chociaż ja i tak znalazłabym sposób by sobie cos zrobic :evil_lol: Dobranoc :buzi: Sześć xD Przepraszam, że nie odpisuje na esy, ale jestem z kasą na minusie :shake: To ja Ci zdam relacje jakby co :lol: Nie mam teraz jak za bardzo... A że niby księżniczki dzieci lubią, tak? :evil_lol: Wydarłabyś wate :diabloti: Quote
:: FiGa :: Posted February 4, 2008 Author Posted February 4, 2008 Gdzie Wy ten brzuszek widzicie? :evil_lol: Quote
:: FiGa :: Posted February 4, 2008 Author Posted February 4, 2008 [quote name='psiulka']Sześć xD Przepraszam, że nie odpisuje na esy, ale jestem z kasą na minusie :shake: To ja Ci zdam relacje jakby co :lol: Nie mam teraz jak za bardzo... A że niby księżniczki dzieci lubią, tak? :evil_lol: Wydarłabyś wate :diabloti:Spoko, nic sie nie dzieje :p Tylko teraz pomóż mi się z tego wykaraskać, bo przez TEN widok nabrałam dziwnych tików nerwowych, o tak robię :handy: Hahah ok, będziesz mi pisać "te, właśnie Harry wsiadł na miotłę! Niewiarygodne!" :evil_lol: Ajjjj Ilonek ja tego nie piszę serio :eviltong: Niczego od Ciebie nie oczekuję ;) Emmmmm czyyyyyyli... jesteś księżniczką? :roll::crazyeye::roflt: I się nią pochlastała... TAK! :evil_lol::evil_lol: Quote
Coffee&Nera Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 DZIEN DOBEREK ! Macie wstawac wszystkie śpiochy- łącznie z zaspaną Sylwią xD Quote
Pianka Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 http://i29.tinypic.com/t647bt.jpg śliczna dziewczynka:loveu: Quote
agaciaaa Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 Cześć Sylwuś :multi: Widziałam wszystkie fotki całego stada ;) miałam sie o Kube upomnieć, bo dawno nie było.. ale masz szczęście, że już dalaś :evil_lol: http://i29.tinypic.com/zl91g2.jpg tu naprawde wygląda grubo :lol: :diabloti: http://i31.tinypic.com/2s8sev8.jpg :mdleje: koooooooocham takie fotki :loveu::loveu::loveu: Quote
:: FiGa :: Posted February 5, 2008 Author Posted February 5, 2008 [quote name='Nerul']DZIEN DOBEREK ! Macie wstawac wszystkie śpiochy- łącznie z zaspaną Sylwią xDZaspana Sylwia już od 5:00 na nogach ;) A o 7:43 kończyła jej się lekcja geografii :diabloti: A zaspana dlatego, że ostatnio codziennie chodzę spać w okolicach godziny 3:00 i z ogromnym wysiłkiem wstaję o 5:00... przy dwóch godzinach snu nie da się nie być nieprzytomnym :lol: Ale dziś w szkole graliśmy na wfie w ręczną także w mig się wybudziłam :diabloti: [quote name='Pianka']http://i29.tinypic.com/t647bt.jpg śliczna dziewczynka:loveu:Dziękujemy :loveu: [quote name='agaciaaa']Cześć Sylwuś :multi: Widziałam wszystkie fotki całego stada ;) miałam sie o Kube upomnieć, bo dawno nie było.. ale masz szczęście, że już dalaś :evil_lol: http://i29.tinypic.com/zl91g2.jpg tu naprawde wygląda grubo :lol: :diabloti: http://i31.tinypic.com/2s8sev8.jpg :mdleje: koooooooocham takie fotki :loveu::loveu::loveu:Bryyyy :multi: Wszystkie zjemcia Kubka są niestety niet :( Ale wstawię je tu. Ja Wam kurde gam grubo :mad: Wystarczy, że na pancię Figowej wołają Pączuś :oops: :placz: Bardzo sie cieszę, że się podobują :multi: Quote
psiulka Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 [quote name=':: FiGa ::']Spoko, nic sie nie dzieje :p Tylko teraz pomóż mi się z tego wykaraskać, bo przez TEN widok nabrałam dziwnych tików nerwowych, o tak robię :handy: Hahah ok, będziesz mi pisać "te, właśnie Harry wsiadł na miotłę! Niewiarygodne!" :evil_lol: Ajjjj Ilonek ja tego nie piszę serio :eviltong: Niczego od Ciebie nie oczekuję ;) Emmmmm czyyyyyyli... jesteś księżniczką? :roll::crazyeye::roflt: I się nią pochlastała... TAK! :evil_lol::evil_lol: Przez TEN widok? :diabloti: Już mam kase :lol: Tak, dokładnie, będę Ci pisać "Właśnie Severusa połknął wieeeelki żelek! Niesamowite!" :lol: No pewnie, że jestem, nie wiedziałaś? :mad: Chciałabym to widzieć :lol: Quote
agaciaaa Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 :: FiGa :: napisał(a):Wszystkie zjemcia Kubka są niestety niet :( Ale wstawię je tu. Ja Wam kurde gam grubo :mad: Wystarczy, że na pancię Figowej wołają Pączuś :oops: :placz: Bardzo sie cieszę, że się podobują :multi: Wstawiaj jakie masz :loveu: Że co :crazyeye: Ty chudzielcu, co Ty gadasz!!!! :cool3: :loveu::loveu: Quote
:: FiGa :: Posted February 5, 2008 Author Posted February 5, 2008 [quote name='psiulka']Przez TEN widok? Już mam kase Tak, dokładnie, będę Ci pisać "Właśnie Severusa połknął wieeeelki żelek! Niesamowite!" No pewnie, że jestem, nie wiedziałaś? Chciałabym to widzieć Tak, TEN widok :diabloti: Chyba wiesz co mam na myśli? :evil_lol: Zaraz, ja tego nie wyczytalam w potterze, coś pominęłam? :eviltong: :evil_lol: O! :crazyeye: Wybacz :modla: Sisi :lol: Tu nie ma z czego sie śmiać, ja bym sobie życie mogła odebrać tak :mad::diabloti::evil_lol: [quote name='agaciaaa']Wstawiaj jakie masz Że co Ty chudzielcu, co Ty gadasz!!!! Ale to jutro ;) No serio gadam :placz: A szkole słyszę "Pączuś, Pączuś", wróciłam do domu, pojechałam z Figulcem na rolki, zahaczyłyśmy o halę sportową i jakie były pierwsze słowa jakie usłyszałam? "ooo witaj Pączuś... :cool3:" :placz::placz::placz: Quote
:: FiGa :: Posted February 5, 2008 Author Posted February 5, 2008 Miałam dać jutro, ale dam dziś, bo nie wiem czy jutro wyrobię ;) Quote
emdziolek Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 CZeść koffanie ja tak z doskoku wpadłam Ci powiedzieć ze u mnie w blożku mam takie swoje sexi zdjecia spacjalnie for U wiec zapraszam:loveu: DORBANOC SKARBEŃKU:loveu: Quote
:: FiGa :: Posted February 5, 2008 Author Posted February 5, 2008 Takie rzeczy się dzieją u mnie w kapturze gdy siedzę na dogo :evil_lol: Quote
:: FiGa :: Posted February 5, 2008 Author Posted February 5, 2008 [quote name='emdziolek']CZeść koffanie ja tak z doskoku wpadłam Ci powiedzieć ze u mnie w blożku mam takie swoje sexi zdjecia spacjalnie for U wiec zapraszam:loveu: DORBANOC SKARBEŃKU:loveu:Emi słońce :loveu::loveu::loveu: Juz lecę :loveu::loveu::loveu: Quote
agaciaaa Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 [quote name=':: FiGa ::']No serio gadam :placz: A szkole słyszę "Pączuś, Pączuś", wróciłam do domu, pojechałam z Figulcem na rolki, zahaczyłyśmy o halę sportową i jakie były pierwsze słowa jakie usłyszałam? "ooo witaj Pączuś... :cool3:" :placz::placz::placz: Oj no zgrywają sie, chudzielcu!!!! :eviltong: Kubuś śliczny, świetne fotki :loveu: http://i28.tinypic.com/106mpsk.jpg i ciurek :loveu: który to? :diabloti: Quote
Recommended Posts