:: FiGa :: Posted December 27, 2007 Author Posted December 27, 2007 Dobra ludki ja uciekam :bye: Dziekujemy syskim za odwiedzinki :multi: :buzi: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 [quote name=':: FiGa ::']A nasze motto to Ave satan :loveu: Ide wyciągnąć z szafy różowe glany :loveu:[/quote] I będziemy palić farbowane blondynki na stosie śpiewając 'I`m plastic, I`m fantastic!" ! :evil_lol: Quote
agaciaaa Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 dobranoc szatanku :bye: [quote name='pinczerka_i_Gizmo']I będziemy palić farbowane blondynki na stosie śpiewając 'I`m plastic, I`m fantastic!" ! :evil_lol:[/quote] eeej, ja kiedyś byłam farbowaną blondynką :razz: :diabloti: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 [quote name='agaciaaa']eeej, ja kiedyś byłam farbowaną blondynką :razz: :diabloti:[/quote] [SIZE=1]Ci... ja mam blond pasemka :evil_lol: [SIZE=2]Branoc Sylwia :loveu:[/SIZE] [/SIZE] Quote
:: FiGa :: Posted December 27, 2007 Author Posted December 27, 2007 [quote name='pinczerka_i_Gizmo']I będziemy palić farbowane blondynki na stosie śpiewając 'I`m plastic, I`m fantastic!" ! :evil_lol:[/QUOTE]:roflt: :roflt: [quote name='agaciaaa']dobranoc szatanku :bye: eeej, ja kiedyś byłam farbowaną blondynką :razz: :diabloti:[/QUOTE]Na stos, na stos!! :x Quote
:: FiGa :: Posted December 27, 2007 Author Posted December 27, 2007 Wpadłam jeszcze Was prosić byście to podnosili: [url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9170226#post9170226[/url] Quote
agaciaaa Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 [quote name=':: FiGa ::']Na stos, na stos!! :x[/quote] niegrzeczny gothuś :shake: Quote
_ChiQuiTa_ Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 no ja tu przed chwilą byłam a już jestem 4 strony do tyłu... ojjjj oszaleję przez Was :P Sylwia co do ogładzania to polecam adopcje.org :) dużo naszych psiaków znalazło stamtąd domek, życzę powodzenia myślę, ze jednak ktoś weźmie kruszynkę ... i na pewno weźmie bo jest cudowna :iloveyou: a tak na marginesie co macie do blondynek ?? hmmm:mad: Quote
Luzia Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 [quote name='agaciaaa']już mnie nie kochasz :placz:[/quote] Oj kocham :loveu: [quote name=':: FiGa ::']Wlasnie! A z nią?! :mad:[/quote] Z kim :siara: Quote
Pianka Posted December 28, 2007 Posted December 28, 2007 Kropka sliczna:loveu: Ale ten szorściak cudny:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Karolina_Nett Posted December 28, 2007 Posted December 28, 2007 Ale cudne maleństwa u twojej kuzynki są :loveu:. Quote
Czarna_Owieczka Posted December 28, 2007 Posted December 28, 2007 Cześć! O jak milo że nie muszę dziesiątek stron nadrabiać :evil_lol: A kiedy będą fotki nakrapianej kropki? :loveu: Quote
:: FiGa :: Posted December 28, 2007 Author Posted December 28, 2007 Cześć wam :multi: Dziś obudziło mnie to małe wredne psisko namiętnie liżąc mnie po nosie :evil_lol: Fotki Figowej bda jak wroce do domu.. P.S. Jestem grzecznym gothusiem :placz: Quote
agaciaaa Posted December 28, 2007 Posted December 28, 2007 [quote name=':: FiGa ::']P.S. Jestem grzecznym gothusiem :placz:[/quote] Nieprafda :shake: Quote
Anusia&Saba Posted December 28, 2007 Posted December 28, 2007 Ja też ;) [QUOTE] Dziś obudziło mnie to małe wredne psisko namiętnie liżąc mnie po nosie :evil_lol: [/QUOTE] :loveu::loveu: Quote
emdziolek Posted December 28, 2007 Posted December 28, 2007 [COLOR=DarkOrange][B]Bry kochanie:loveu: Ja sie doczekam tych portretówek łaciatej czy nie?:mad:[/B][/COLOR] Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted December 28, 2007 Posted December 28, 2007 [quote name=':: FiGa ::']P.S. Jestem grzecznym gothusiem :placz:[/quote] Dobry, dobry :loveu: Wcale nie :diabloti: Quote
:: FiGa :: Posted December 28, 2007 Author Posted December 28, 2007 [quote name='agaciaaa']Nieprafda :shake:[/quote]Nie lubiem Ciem jusz :placz: [quote name='Helga&Ares']bryyy:) to ja czekam na Figusiową[/quote]No jestem jestem :evil_lol: [quote name='Anusia&Saba']Ja też ;) :loveu::loveu:[/quote]Cześć ;) [quote name='emdziolek'][COLOR=DarkOrange][B]Bry kochanie:loveu: Ja sie doczekam tych portretówek łaciatej czy nie?:mad:[/B][/COLOR][/quote]E.... :lol: Hmmm... Zaraz cos chyba znajde :hmmmm: A jakie byłoby Ci lepiej naskrobać? z profilu, tak jak tego obłędnego bullka:loveu: czy normalne? Już się nie mogę doczekać rezultatów :loveu: [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Dobry, dobry :loveu: Wcale nie :diabloti:[/quote]I Ty przeciwko mnie? :placz: [quote name='Pimpek']Dzieńdoberek :cool3:[/quote] Hej ;) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted December 28, 2007 Posted December 28, 2007 [quote name=':: FiGa ::'] I Ty przeciwko mnie? :placz:[/quote] Ja zawsze z Tobą :loveu: Ale prawdy trzeba chronić :diabloti: Quote
Dobcia Posted December 28, 2007 Posted December 28, 2007 Dokopałam sie do Kropeczki, śliczna dziewczynka:loveu: Tylko nie blondynki! Palcie sobie rude:eviltong::evil_lol: Quote
emdziolek Posted December 28, 2007 Posted December 28, 2007 [quote name=':: FiGa ::'] E.... :lol: Hmmm... Zaraz cos chyba znajde :hmmmm: A jakie byłoby Ci lepiej naskrobać? z profilu, tak jak tego obłędnego bullka:loveu: czy normalne? Już się nie mogę doczekać rezultatów :loveu: [/quote] [COLOR=DarkOrange][B]Sądze kochanie, że z profilu tak jak ten bulek ,ale wybierz tez takie kilka najładniejszych , które ci sie najbardziej podobają moze z nich coś wysmaruje:lol: Wyślij mi na PW [/B][/COLOR] Quote
natija Posted December 28, 2007 Posted December 28, 2007 wpadlam tylko zyczyc szczesliwego Nowego Roku...do zobaczenia za pare dni... Quote
Recommended Posts