Jump to content
Dogomania

Krowa - Figa i koza - Marcel zapraszają do nakrapianej galerii

Recommended Posts

• Replies 17k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name=':: FiGa ::']
Gonia :loveu:
Bardzo bardzo nam miło, że wkleiłaś nam te karteczkę, bo wiesz ja podglądałam u Was komu ją dedykowałyście :oops: Dziękujemy ślicznie :multi:[/quote]
Wkleiłyśmy, bo Was z Azowcem lubimy. ;-)

Posted

[quote name=':: FiGa ::']Wszędzie gdzie sie pojawiasz robi się pięknie i słodko więc nic dziwnego że i w naszej szarej i nudnawej galerii nagle zaświeciło słonko :loveu::evil_lol:

Ja romansideł nie lubie... ale Ciebie i owszem :loveu::loveu::loveu::loveu:

Jezuuu.. to znowu się stało, zakochałam się, aż mnie cos zabolało... :evil_lol::evil_lol:

[/quote]
[COLOR=DarkOrange][B]KOCHAM CIE moimi myslami, całymi dniami, i nocami!:evil_lol::loveu::loveu::loveu:[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='Kida i Olo']Spojrzałam i widzę tylko odbicie pięknej, długowłosej dziewczyny :evil_lol:. Dodam, że moje lustro jest zupełnie sprawne.
Coś jeszcze? :p[/quote]Ej to Ty w moje zdjęcie patrzysz a nie w lustro! W lustro popatrz! :eviltong:

[quote name='g_o_n_i_a']Wkleiłyśmy, bo Was z Azowcem lubimy. ;-)[/quote]Ojjj, musiałas mi popsuć humor na święta? :shake:

:eviltong::eviltong: Dzołkuje, oczywiście bardzo się cieszkamy :multi: Może za chwilke tez spróbuje skleić jakąś karteczkę, ale moimi zdolnościami... :oops:

[quote name='emdziolek'][COLOR=DarkOrange][B]KOCHAM CIE moimi myslami, całymi dniami, i nocami!:evil_lol::loveu::loveu::loveu:[/B][/COLOR][/quote]Dziewczyno jesteś jak wino... :loveu::loveu::evil_lol:

Posted

[quote name='psiulka'][I]Nie wiesz?! TY?! :mdleje:[/I][/quote]:lol::lol:
A Ty wiesz? :eviltong:

[quote name='diabelkowa'][URL]http://i8.tinypic.com/713mwk3.jpg[/URL] ona to prawdziwa topmodelka ^^[/quote]Pewnie :evil_lol: Ona juz wie że by dostać smaczka musi chwilke grzecznie posiedzieć i poczekać aż pancia przestanie błaznować :evil_lol:

Posted

Dobry niedzielny :loveu:

Muszę powiedzieć, że jak teraz poogladałam sobie Figowego nochala w trybie makro to stwierdziłam że się za nim stęskniłam tak długą przerwę tu miałam...:lol: :loveu:

Posted

A od kiedy masz ferie?[/quote]

A no pierwsza tura jaka jest to będzie gdzieś 2 tydzień stycznia :eviltong:
Ale to to samo województwo więc Ty też gdzieś tak będziesz miała :diabloti:
Wiec... Nie wywiniesz się :evil_lol: :diabloti: :evil_lol:

Posted

Dziewczyno jesteś jak wino... :loveu::loveu::evil_lol:[/quote]

[COLOR=DarkOrange][B]Jesteś jak ta gwiazda na niebie:evil_lol::loveu::loveu::loveu:
Dzieńdoberek kochanie!:multi::loveu:[/B][/COLOR]

Posted

Cześć kochana :buzi:
Ja miło, ze w końcu tu do Was dotarłam :buzi:
Fotki śliczne a ta karteczka niesamowita :iloveyou:
Nie wiesz jak ja bym chciała z Tinkową pobiegać... ale to nie realne :(
Co słychać :D?

Posted

[quote name='Kasia']Dobry niedzielny :loveu:

Muszę powiedzieć, że jak teraz poogladałam sobie Figowego nochala w trybie makro to stwierdziłam że się za nim stęskniłam tak długą przerwę tu miałam...:lol: :loveu:[/quote]Bry Kasiu :loveu:
Ten nochal ze zdjęcia to nic w porównaniu z nochalem Figowej w rzeczywistości :loveu::evil_lol:

[quote name='Luzia&Funia']A no pierwsza tura jaka jest to będzie gdzieś 2 tydzień stycznia :eviltong:
Ale to to samo województwo więc Ty też gdzieś tak będziesz miała :diabloti:
Wiec... Nie wywiniesz się :evil_lol: :diabloti: :evil_lol:[/quote]A ja prawdopodobnie wybywam na feriach stąd :shake:

[quote name='emdziolek'][COLOR=DarkOrange][B]Jesteś jak ta gwiazda na niebie:evil_lol::loveu::loveu::loveu:
Dzieńdoberek kochanie!:multi::loveu:[/B][/COLOR][/quote]Buhahahah :evil_lol:
Ma Julio... :evil_lol::loveu::loveu:

[quote name='diabelkowa']Dzien dobry!!! :))[/quote]Cześć :multi:

Posted

[quote name='_ChiQuiTa_']Cześć kochana :buzi:
Ja miło, ze w końcu tu do Was dotarłam :buzi:
Fotki śliczne a ta karteczka niesamowita :iloveyou:
Nie wiesz jak ja bym chciała z Tinkową pobiegać... ale to nie realne :(
Co słychać :D?[/quote]Cześc Edytko :multi:
To może trzeba Tinkowej kolege sprawić :siara:

[quote name='Pianka']Dzisiaj juz jest "jutro".
Czekam na Miskowe zdjęcia:diabloti:[/quote]Zaraz sie do dziabąga wybieramy ;)

Posted

Buhahahah :evil_lol:
Ma Julio... :evil_lol::loveu::loveu:
[/quote]
[COLOR=DarkOrange][B]MIłości Ma - wyjeżdzam do rodziny na świa....

Rozstania nadszedł czas..[URL=http://imageshack.us][IMG]http://img530.imageshack.us/img530/7464/zlezkawokuqv9.gif[/IMG][/URL]

Nie ciesz sie, niedługo wróce:diabloti:

Kc amorku:loveu: Wesołych świąt:multi:[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='emdziolek'][COLOR=DarkOrange][B]MIłości Ma - wyjeżdzam do rodziny na świa....
Rozstania nadszedł czas..[URL="http://imageshack.us"][IMG]http://img530.imageshack.us/img530/7464/zlezkawokuqv9.gif[/IMG][/URL]
Nie ciesz sie, niedługo wróce:diabloti:
Kc amorku:loveu: Wesołych świąt:multi:[/B][/COLOR][/quote]No dobra... ostatecznie przezyję.. ale nie myśl że będzie mi z tym dobrze :placz::placz:

Mimo wszystko zrobie impreze... kilka dni wolności, musze to wykorzystać! :evil_lol:

[quote name='Pianka']Czekam z niecierpliwością:multi:[/quote]Wiedz, że masz na sumieniu moje łapki, bo zmarzłam niemiłosiernie :mad:

[quote name='Cambel&Megi']Przyszłyśmy z życzeniami :) po chwilowej nieobecności..........:oops:

[URL]http://www.dogomania.pl/forum/showpost.php?p=9148783&postcount=1826[/URL][/quote]

Łaaał dziękujemy slicznie :loveu: Piekna karteczka :multi: