psiulka Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 [quote name=':: FiGa ::']:lol::lol: A Ty wiesz? :eviltong: No pewnie, że wiem :cool3: Łaaa, nos Figusi :loveu: Więcej! :multi: Quote
AneQ Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 [CENTER]Witam Figowe :loveu::loveu::loveu: Zyczymy Wesołych Świat! ;) :* :)[/CENTER] Quote
:: FiGa :: Posted December 23, 2007 Author Posted December 23, 2007 Na początek oczywiście wariacje, musiałam poczekać aż sie uspokoi, bo jak zwykle ze szczęscia zaczął sikać pod siebie :oops: No dobra, będę już grzeczny... :watpliwy: Tylko żartowałem :diabloti: Na zdjęciach może tego nie widać, ale jego sierść jest zamarznięta :shake: Kiedy w końcu mnie odepniesz? :mad: Quote
:: FiGa :: Posted December 23, 2007 Author Posted December 23, 2007 Niestety, odpiąć się nie udało, karabińczyk zamarzł :roll: Więc poszliśmy na spacer z całym łańcuchem :roll: I oczywiście zaczęło się wielkie obsikiwanie wszystkiego co dało się obsikać. Reszta zdjęć nie wyszła :roll: Jak krótko opisac Miskowego? Kupka nieszczęścia, myślę że to adekwatne słowo :shake: Quote
:: FiGa :: Posted December 23, 2007 Author Posted December 23, 2007 [quote name='psiulka']No pewnie, że wiem :cool3: Łaaa, nos Figusi :loveu: Więcej! :multi:Będzie więcej Figusi, ale nie teraz :eviltong: Teraz gapcie sie na Miśka :-o [quote name='AneQ']Witam Figowe :loveu::loveu::loveu: Zyczymy Wesołych Świat! ;) :* :) Cześć :multi: Również życzymy wesołych świąt :calus: NOwy avek :razz: Quote
Kasia Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 Miśko :loveu: Sylwia a budę to on chociaż ma jakąś porządną? Jest mu tam w miarę ciepło? Quote
Luzia Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 :: FiGa :: napisał(a): A ja prawdopodobnie wybywam na feriach stąd :shake: :placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz: Quote
:: FiGa :: Posted December 23, 2007 Author Posted December 23, 2007 Kasia napisał(a):Miśko :loveu: Sylwia a budę to on chociaż ma jakąś porządną? Jest mu tam w miarę ciepło?Ma budę, z Jadzikową mu ją ocieplałyśmy, zimno mu w niej być nie powinno ;) Quote
:: FiGa :: Posted December 23, 2007 Author Posted December 23, 2007 Luzia&Funia napisał(a)::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz:Nie płacz Luzia bo tu miejsca brak... na twe babskie łzy... :evil_lol: Quote
Luzia Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 :: FiGa :: napisał(a):Nie płacz Luzia bo tu miejsca brak... na twe babskie łzy... :evil_lol: Małpiszon :eviltong: :diabloti: Quote
:: FiGa :: Posted December 23, 2007 Author Posted December 23, 2007 Luzia&Funia napisał(a):Małpiszon :eviltong: :diabloti:Ajć, nie bądź dla siebie tak surowa :eviltong: Quote
Luzia Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 :: FiGa :: napisał(a):Ajć, nie bądź dla siebie tak surowa :eviltong: Ale to było o Tobie :diabloti: Quote
:: FiGa :: Posted December 23, 2007 Author Posted December 23, 2007 Luzia&Funia napisał(a):Ale to było o Tobie :diabloti:O kim? <rozgląda się> Quote
Luzia Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 :: FiGa :: napisał(a):O kim? <rozgląda się> Ja tu w tej galerii tylko jedną Małpę widzę :eviltong: :diabloti: Quote
_ChiQuiTa_ Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 :: FiGa :: napisał(a):Cześc Edytko :multi: To może trzeba Tinkowej kolege sprawić :siara: Tiaaaa pogadaj z moim ojcem, bo ja jak najbardziej jestem chętna :diabloti: Jeju, rzeczywiście z Miśka kupka nieszczęścia :( aż serce ściska jak się na niego patrzy... :( Quote
:: FiGa :: Posted December 23, 2007 Author Posted December 23, 2007 Mam załamkę :( Barca przegrała z Realem 1:0 :( A przecież razem z Figusiową tak żywo kibicowałyśmy :( Oczekiwanie na mecz.... Zaczęło się!!! Barca do bojuuu!!! Figa była równie zaskoczona pierwszym straconym golem jak ja... I równie zła! Quote
_ChiQuiTa_ Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 łaaaaa te fotki są nieziemskie :iloveyou: Quote
Luzia Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 http://i16.tinypic.com/7135ytg.jpg Jakie rozczarowanie :evil_lol: Quote
:: FiGa :: Posted December 23, 2007 Author Posted December 23, 2007 Trzeba jednak wierzyć ze Barca nadrobi więc kibicujemy dalej! Ale trzeba też umieć przyjąć porażkę... :lol: Zdjęcia ładują mi sie żółwim tempem... :x Quote
_ChiQuiTa_ Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 Ważne że się ładują :D Bo sa świetne :iloveyou: Quote
:: FiGa :: Posted December 23, 2007 Author Posted December 23, 2007 [quote name='Luzia&Funia']Ja tu w tej galerii tylko jedną Małpę widzę :eviltong: :diabloti:Mówiłam Ci juz byś nie była dla siebie taka ostra? :evil_lol: [quote name='_ChiQuiTa_']Tiaaaa pogadaj z moim ojcem, bo ja jak najbardziej jestem chętna :diabloti: Jeju, rzeczywiście z Miśka kupka nieszczęścia :( aż serce ściska jak się na niego patrzy... :(Jeśli Twój ojczulo jest taki świetny jak mój to wybacz, ale nie będe próbować :diabloti: U mnie to walka z wiatrakami, on zawsze wie lepiej... Misko mimo wszystko ma się dobrze. Ma codziennie ciepłe żarełko i wodę, tylko jego sierść jest w parszywym stanie, ale niestety w warunkach jakich sie znajduje nic więcej zrobić dla niego nie możemy :( [quote name='_ChiQuiTa_']łaaaaa te fotki są nieziemskie :iloveyou:Dziękujemy :multi: [quote name='Luzia&Funia']http://i16.tinypic.com/7135ytg.jpg Jakie rozczarowanie :evil_lol:Bo to miał być wygrany mecz :placz: [quote name='_ChiQuiTa_']Ważne że się ładują :D Bo sa świetne :iloveyou:Dzięki po raz 2 :oops::loveu: Quote
Luzia Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 Orangutan jesteś i tyle powiem :eviltong: Quote
:: FiGa :: Posted December 23, 2007 Author Posted December 23, 2007 Luzia&Funia napisał(a):Orangutan jesteś i tyle powiem :eviltong:A wiesz że ja mam zaprzyjaźnionego moda? :eviltong::evil_lol::diabloti: Quote
Luzia Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 :: FiGa :: napisał(a):A wiesz że ja mam zaprzyjaźnionego moda? :eviltong::evil_lol::diabloti: Taa a kogo pochwal się :eviltong: Quote
:: FiGa :: Posted December 23, 2007 Author Posted December 23, 2007 Luzia&Funia napisał(a):Taa a kogo pochwal się :eviltong:Nie powiem Ci bo się podlizywać do niego zaczniesz :diabloti: Quote
Recommended Posts