Jump to content
Dogomania

Krowa - Figa i koza - Marcel zapraszają do nakrapianej galerii

Recommended Posts

• Replies 17k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name=':: FiGa ::']Hmmm Emi nadajesz sens memu życiu :evil_lol:

Aaaa wiem ze to ty jesteś tą jedyną w swoim rodzaju, tylko z tobą chce być, z toba chce żyć, kochać jak dziś, NA ZAWSZE!:evil_lol:

Posted

[quote name='emdziolek']
Aaaa wiem ze to ty jesteś tą jedyną w swoim rodzaju, tylko z tobą chce być, z toba chce żyć, kochać jak dziś, NA ZAWSZE!:evil_lol:
Z Tobą jest mi jak w niebie, kocham tylko Ciebie

:evil_lol::evil_lol:

Posted

Kida i Olo napisał(a):
Cześć bejbe :roll:. Wesołych świąt bezkarpiowych.
Czego tu chcesz? :roll:

:diabloti::diabloti:

Tina.Sara napisał(a):
heeeeeeeeej :multi:
śliczne Figulce i szczurki :p
wesołego jajka :loveu:
Cześć :loveu:
Dzięki :loveu:
Taaak dyngus będzie udany :lol:

Posted

Czego tu chcesz? :roll:

Chcę Ci trochę zaspamować galerię :diabloti:. Poza tym, dawno nie widziałam Twojej pięknej suni, która na szczęście nie wdała się w Ciebie.
No i przydałoby się tak Cię trochę powkurzać...

Posted

Kida i Olo napisał(a):
Chcę Ci trochę zaspamować galerię :diabloti:. Poza tym, dawno nie widziałam Twojej pięknej suni, która na szczęście nie wdała się w Ciebie.
No i przydałoby się tak Cię trochę powkurzać...
Gdzie jest mod? BANA JEJ!!!

Posted

Kida i Olo napisał(a):
Nie słuchajcie jej, czasami faktycznie ma problemy ze sobą i okazuje w ten sposób swoją złość i frustrację :p.
Problemy ze sobą to masz Ty gnido meksykańska :mad:

Kasia napisał(a):
Pogodnych i Radosnych Świąt życzy Kasia z Łukaszkiem i Fidelkiem.

Kasiu bardzo serdecznie dziekujemy :loveu:

Tina.Sara napisał(a):
Będą foty z dyngusa, mam nadzieję :eviltong:
A pewnie że będą :diabloti::evil_lol:

Luzia&Funia napisał(a):
Niw chcę się chwalić ale... Na ferie do Ubieszyna jadę :grins:
A od kiedy masz ferie?

Posted

Problemy ze sobą to masz Ty gnido meksykańska:mad:

Ja mam ze sobą problemy? I kto to mówi? Zakurzona wesz?
Coś Ci się pomyliło, bo ja nie mam ze sobą problemów:evil_lol:. Jeszcze nie wdałam się w Ciebie, na szczęście.

Posted

Kida i Olo napisał(a):
Ja mam ze sobą problemy? I kto to mówi? Zakurzona wesz?
Coś Ci się pomyliło, bo ja nie mam ze sobą problemów:evil_lol:. Jeszcze nie wdałam się w Ciebie, na szczęście.

Nie wdałaś i nie wdasz, bo gdzież Tobie do mnie? Za wysoki poziom dla Ciebie:shake:

Posted

Jejku jakie to sie romansidło zrobiło kochanie:loveu: Od tego słodkiego twój watek opływa w lukrze miłości:loveu::evil_lol:

No , jezeli ktoś lubi czytać romansidła zapraszamy DO NAS!:loveu:

ps. Figura najlepsza, skóra najgładsza, chodź nie jesteś moja pierwsza to chyba już ostatnia, jesteś powodem dla którego nie chce sama spać, mysle o Tobie jak o moje muzie:evil_lol::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

:: FiGa :: napisał(a):
Nie wdałaś i nie wdasz, bo gdzież Tobie do mnie? Za wysoki poziom dla Ciebie:shake:

Chyba raczej za niski :shake:. Zresztą - może być i za wysoki, w końcu nie mam 170cm jak ty. Wolę zdecydowanie siebie - bo przynajmniej mogę śmiać się z Ciebie :evil_lol:.

Posted

[quote name='emdziolek']Jejku jakie to sie romansidło zrobiło kochanie:loveu: Od tego słodkiego twój watek opływa w lukrze miłości:loveu::evil_lol:

No , jezeli ktoś lubi czytać romansidła zapraszamy DO NAS!:loveu:

ps. Figura najlepsza, skóra najgładsza, chodź nie jesteś moja pierwsza to chyba już ostatnia, jesteś powodem dla którego nie chce sama spać, mysle o Tobie jak o moje muzie
Wszędzie gdzie sie pojawiasz robi się pięknie i słodko więc nic dziwnego że i w naszej szarej i nudnawej galerii nagle zaświeciło słonko :loveu::evil_lol:

Ja romansideł nie lubie... ale Ciebie i owszem :loveu::loveu::loveu::loveu:

Jezuuu.. to znowu się stało, zakochałam się, aż mnie cos zabolało... :evil_lol::evil_lol:

[quote name='Kida i Olo']Chyba raczej za niski :shake:. Zresztą - może być i za wysoki, w końcu nie mam 170cm jak ty. Wolę zdecydowanie siebie - bo przynajmniej mogę śmiać się z Ciebie :evil_lol:.Krasnale z reguły wysokie nie są :shake:
A śmiej się, jesli masz sie przez to poczuć lepiej :roll:

:eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::diabloti::diabloti::diabloti:

[quote name='Czarna_Owieczka']

[FONT=Comic Sans MS]:tree1:
Białych, miłych, radosnych, pogodnych,
[/FONT][FONT=Comic Sans MS]spokojnych i zdrowych Świąt Bożego Narodzenia [/FONT][FONT=Comic Sans MS]upływających we wspaniałej atmosferze, [/FONT][FONT=Comic Sans MS]szalonego Sylwestra i spełnienia marzeń w Nowym Roku.

[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][FONT=Arial]http://i6.tinypic.com/8gibrzn.jpg[/FONT][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][FONT=Arial] Figuciaaaaa :loveu: :loveu:[/FONT][/FONT]

Dziękujemy :loveu:

[quote name='g_o_n_i_a']Wesołych Świąt Figowe
http://images31.fotosik.pl/85/b89876301aae4101.jpgGonia :loveu:
Bardzo bardzo nam miło, że wkleiłaś nam te karteczkę, bo wiesz ja podglądałam u Was komu ją dedykowałyście :oops: Dziękujemy ślicznie :multi:

Posted

A widzisz gdzieś, jakiegos krasnala przepraszam bardzo? :mad: Rozejrzałam się wokoło, spojrzałam nawet w lustro, ale żadnego, kurde, nie ma. A niech to, chciałabym zobaczyć krasnalka :p.

Posted

Kida i Olo napisał(a):
A widzisz gdzieś, jakiegos krasnala przepraszam bardzo? :mad: Rozejrzałam się wokoło, spojrzałam nawet w lustro, ale żadnego, kurde, nie ma. A niech to, chciałabym zobaczyć krasnalka :p.
To spójrz w lustro jeszcze raz. I tym razem obiektywnie :p