Jump to content
Dogomania

Krowa - Figa i koza - Marcel zapraszają do nakrapianej galerii

Recommended Posts

Posted

Hej Sylwia.

Dawno tu nie zaglądałam...aż wstyd się przyznać :oops:
Widziałam, zę doszło troszkę zwierzątek :loveu:

Co u Was?
Jak się miewa Czabik i Misio? :loveu:

• Replies 17k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Luzia namiocik kupiłam w zoologu, był taki okres że pełno w nim było bajerów dla gryzoni :) Kosztował coś ponad 20zł, nie jestem teraz w stanie powiedzieć ile dokładnie. Ale na allegro np można znaleźć tez namiociki, wiem że swego czasu były takie same ale nie wiem czy nadal można je znaleźć... poszukaj :)

Kasieńko :calus: Ty jesteś jak rodzinka dla nas :calus: Byłaś z nami od pierwszych stron tej galerii :calus:

Posted

[quote name=':: FiGa ::']

Kasieńko :calus: Ty jesteś jak rodzinka dla nas :calus: Byłaś z nami od pierwszych stron tej galerii :calus:
[/quote]

Stęskniłam sie za Wami :loveu:

Co u psiaków? U Figi i Czabika i Miśka?

Posted

U psiaków po staremu, żyją i mają się dobrze :)

Czabuś pokonał uczulenie i nie wygryza sobie już tych dziur, ale nasz wet dłuuugo dochodził do tego co to może być :shake:

Figowa... jak to Figowa... Wredota z niej taka jaka była, nic sie nie zmieniło :evil_lol:

Misko hmmm... jest zima, z racji że on niestety mieszka na łańcuchu i może mu być zimno to obciąć go nie możemy, jego kudły wymknęły sie spod kontroli i... jakoś ten smrodek znosimy, bo te spacerki to wszystko czym on żyje :lol:

Kibuś hmmm.. Kibuś sie zakochał. Z domu wychodzi skoro świt i wraca późnym wieczorem, podejrzewamy że jakaś sunia w okolicy ma cieczkę :roll: A dziwne że na Czabusia to nie działa, ale to taki pies który wszystko ma w nosie, także dziwić sie nie powinnysmy :lol:

A ja mam jutro sprawdzian z bioli i mi już głowa pęka od czytania o mezofitach, kalcyfitach, inżynierii genetycznej... brrr....

Posted

Super, że Czabik ma sie dobrze...mam do niego sentyment :loveu:
Dalej mieszka u Jadzikowej?

Figowa jak Figowa, spodziewałam sie takiej opini :lol: :loveu:

Szkoda mi ino Miśka...taki cudny psiak a na łańcuchu :-(

Posted

[quote name=':: FiGa ::']
Nad Miśkowym wisiało już kilkarazy uśpienie, a nasz wiejski wet nawet by sie nie zawahał.. ale robimy co możemy :(
[/quote]

Ojej, a to czemu?

A myślałyście o jakiś ogłoszeniach i nowym domku dla niego?

Posted

Nowy dom nie wchodzi w grę, on nikogo nie dopuszcza do siebie, ze zwierząt to tylko Figową toleruje, Czab i Kibuś się juz nauczyli że lepiej mu w droge nie wchodzić :( Na wszystko co się rusza rzuca się z zębami :(

A uśpić go chcieli bo jest już niepotrzebny, no ale ja i jadzikowa zaoferowałyśmy się że go będziemy karmić i wyprowadzać więc jest ok. Szkoda że go do siebie wziąć nie mogę, bo ja bym mu kojec wykombinowała, no ale nie mogę niestety :shake:

Posted

No, szkoda, ale siła wyższa... ( siła wyższa w każdym znaczeniu, nie chodzi mi tu tylko o rodziców). Dawno mnie tu trochę nie było :oops:
No ale cóż.... Dobry wieczór :p

Posted

Cześć!

[quote] A ja mam jutro sprawdzian z bioli i mi już głowa pęka od czytania o mezofitach, kalcyfitach, inżynierii genetycznej.[/quote]Powodzenia :)
U nas za brak jednego słowa odejmowała 0,5 punkta, a jak było wyjaśnić pojęcia i wyjaśniło się dobrze i nawet było rozpisane (zawsze kazała sie rozpisywać) to jej nie pasowało, bo miała kaprys, że mieliśmy napisać zwięźle ( a nigdzie o tym nie pisało :angryy: ).

Posted

[quote name=':: FiGa ::']Dzieki za odwiedzinki :)

Ja już na nogach :shake:[/quote]
Czemu ty tak wczesnie wstajesz?:-o

Jak to chcieli kochanego Miśka uspić:mad: Ja im zaraz pokaże:mad:

Posted

[quote name='Czarna_Owieczka']Cześć!

Powodzenia :)
U nas za brak jednego słowa odejmowała 0,5 punkta, a jak było wyjaśnić pojęcia i wyjaśniło się dobrze i nawet było rozpisane (zawsze kazała sie rozpisywać) to jej nie pasowało, bo miała kaprys, że mieliśmy napisać zwięźle ( a nigdzie o tym nie pisało :angryy: ).[/quote]Nasza nauczycielka również jest b wymagająca, ale to dobrze, bo dzięki temu coś potrafimy :)
Sprawdzian napisałam na 4, brakło mi 2pkt do 5 :( A w czasie pisania koleżanka o coś mnie zapytała i usłyszałam "Sylwia ocena stopień w dół", tak więc mam 3 :( Kurrcze a tyle się uczyłam :( Myślę nawet by podejść do niego ponownie, był banalny. Bo przez tę tróję nie mam szans na 4 z bioli na półrocze.

[quote name='Pianka']Czemu ty tak wczesnie wstajesz?:-o

Jak to chcieli kochanego Miśka uspić:mad: Ja im zaraz pokaże:mad:[/quote]
Wstałam sobie o 4 by zrobić jeszcze zadanie :evil_lol:

Nie pozwolimy na to :mad: Będe walczyć, drapać i kąsać jeśli będzie trzeba :mad:

Posted

:multi:[COLOR=DarkOrange][B]Cześć Moja kokainko,:iloveyou: umieram z tęsknoty:evil_lol: Daj mi tę noc:evil_lol: Te jedną noc!:evil_lol: I daj mi zdjecia Figlarnej :evil_lol:[/B][/COLOR]