_ChiQuiTa_ Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 [quote name=':: FiGa ::']Dziś była taka sama sytuacja z koleżanką siedzącą ze mną w ławce - nie czytała i gdy ją psorka zapytała zrobiła improwizorkę. A ja szeptem jej mówię, że Jacek się zakochał ze wzajemnościa w Ewie, a Stolnik, jej ojciec, ich miłości nie akceptował, a ta powiedziała nauczycielce, że Jacek się zakochał, jednak nie wie w kim, a Stolnik był zazdrosny.. :splat: Widzisz te poziome psaki? Widzisz jaka ona jest ciemna? Widzisz te wyblakłe kolory? Tak właśnie jest zepsuta ;-) Lata lecą... zmarszczek mi przybyło... :oops: Pamietaj - co złego to nie ja :diabloti: [SIZE=1][COLOR=Yellow]O mojego drogiego kuzyna CI chodzi? ;-) Wyemigrował sobie do Angli i pracuje w jakimś barze, podobno nieźle zarabia ;-)[/COLOR][/SIZE] [/QUOTE] :roflt::roflt::roflt::roflt: dobre :D:D:D Ojj jak zwykle przesadzasz :shake: A no, widzę szybko się starzejesz :eviltong: tiaaa :razz: [COLOR=Yellow][SIZE=1]O widzisz to pozdrów go jak będziesz z nim rozmawiać :diabloti:[/SIZE][/COLOR] Quote
Avaloth Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 <brawo> idealnie strzeliłaś ;P ale myślałam że wyglądam na mniej.. ;) Quote
Bewarka Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 Cześć...nie było mnie tutaj...100 stron, 200 stron? :oops: więc raczej tego nie nadrobię :grins: jak tam Figusia? :) EDIT:Sprawdziłam-nie było mnie ok. [SIZE=1][COLOR=PaleTurquoise]500[/COLOR][/SIZE] stron :oops: Quote
:: FiGa :: Posted November 22, 2007 Author Posted November 22, 2007 [quote name='agaciaaa']Zróbcie fotki!!! Ja chce Czabiego i Kibisia [/quote]Nie ma szans - za zimno na robienie zdjęć :eviltong: [quote name='Dobcia']Gaduły:diabloti: ...ale udało mi się przebic do foteczek [URL]http://i3.tinypic.com/8easpe1.jpg[/URL] moja cudowna mordeczka[/quote]Gdzie Ty tu widzisz jakies gaduły? :evil_lol: [quote name='Luzia&Funia']Ja tu jestem a Was nie [/quote]Bo my czasu nie mamy :-( [quote name='Pianka']Naprawde? A czemu mu tak zalezy? Przeciez mnie nawet nie zna, a tymbardziej Dianki[/quote]Widocznie sobie przez dziurke od klucza podgladał zdjątka w galeryjce Dianki :razz: Jak mogłas mu to zrobić? :shake: [quote name='diabelkowa'][URL]http://i9.tinypic.com/7x0lsf8.jpg[/URL] hahahha swietne DDD[/quote]Dzieki :lol: [quote name='agaciaaa']melduje wykonanie zadania :lol: :diabloti:[/quote]To pokazuj :cool3: [quote name='Cambel&Megi']Czeeesć :razz:[/quote]Helllo :loveu: [quote name='_ChiQuiTa_'] dobre Ojj jak zwykle przesadzasz :shake: A no, widzę szybko się starzejesz :eviltong: tiaaa :razz: [COLOR=Yellow][SIZE=1]O widzisz to pozdrów go jak będziesz z nim rozmawiać :diabloti:[/SIZE][/COLOR][/quote]Co najlepsze, szanowna koleżanka miała do mnie pretensje że jej źle podpowiedziałam :crazyeye::mad::diabloti: Są gusta i guściki :diabloti: Jak zwykle? :mad: To przez ten mój zwierzyniec... osiwiałam i pokryłam się fałdami niczym shar pei przez tych małych, wstrętnych, psakudnych, parszywych krooof :placz: [COLOR=Yellow]Jak nie zapomnę... :eviltong:[/COLOR] [quote name='natija']witamy[/quote]Hello ;) [quote name='chester07']<brawo> idealnie strzeliłaś ;P ale myślałam że wyglądam na mniej.. ;)[/quote]Ha, intuicja mnie nie zawiodła :cool3: Quote
:: FiGa :: Posted November 22, 2007 Author Posted November 22, 2007 [quote name='Justys95']Cześć...nie było mnie tutaj...100 stron, 200 stron? :oops: więc raczej tego nie nadrobię :grins: jak tam Figusia? :) EDIT:Sprawdziłam-nie było mnie ok. [SIZE=1][COLOR=PaleTurquoise]500[/COLOR][/SIZE] stron :oops:[/quote] O czeeeść, rzeczywiście - kooope czasu Was tu nie było :diabloti: Ojj nie wiem czy wybaczymy, nie wiem... :shake: Zastanowię się :eviltong: Quote
agaciaaa Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 [quote name=':: FiGa ::']Nie ma szans - za zimno na robienie zdjęć :eviltong:[/quote] To zimą Twój aparat zapada w sen zimowy? :eviltong: [quote name=':: FiGa ::']To pokazuj :cool3: [/quote] Nie wyszły mi tak fajnie jak Tobie :shake: ale coś tam fajnego nawet wyszło :lol: dziś albo jutro sie za nie wezme i wtedy powstawiam :lol: Quote
:: FiGa :: Posted November 22, 2007 Author Posted November 22, 2007 [quote name='agaciaaa']To zimą Twój aparat zapada w sen zimowy? :eviltong: Nie wyszły mi tak fajnie jak Tobie :shake: ale coś tam fajnego nawet wyszło :lol: dziś albo jutro sie za nie wezme i wtedy powstawiam :lol:[/quote]Owszem, odmawia współpracy na mrozie :diabloti: Moje lapki również protestują, a nie da się wciskać tych maleńkich guziczków w rękawiczkach :diabloti: Dziś juz raczej nie obejrze, ale jutro jak znajde czas to wpadne na 100% :multi: Nie ściemniaj :diabloti: Pewnie znowu mnie powalicie na kolana :diabloti: Quote
:: FiGa :: Posted November 22, 2007 Author Posted November 22, 2007 To my spadamy :bye: [IMG]http://i1.tinypic.com/6nrs6lf.jpg[/IMG] Quote
Bewarka Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 Ale śliczna mordka :loveu: Dobranoc! ;) Quote
agaciaaa Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 [quote name=':: FiGa ::']Owszem, odmawia współpracy na mrozie :diabloti: Moje lapki również protestują, a nie da się wciskać tych maleńkich guziczków w rękawiczkach :diabloti: Dziś juz raczej nie obejrze, ale jutro jak znajde czas to wpadne na 100% :multi: Nie ściemniaj :diabloti: Pewnie znowu mnie powalicie na kolana :diabloti:[/quote] Nie mów mi, że zimą nie robisz fotek :cool3: czasem trzeba sie poświęcić :lol: Pewnie i tak dopiero jutro wstawie :lol: zapraszamy :loveu: Nie ściemniam, jakoś słabo mi to wychodziło.. rąk mi zabrakło :evil_lol: ile ja zdjęć pousuwałam, bo ścięłam Sarze pół głowy :evil_lol: Quote
Pianka Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 [quote name=':: FiGa ::'] Widocznie sobie przez dziurke od klucza podgladał zdjątka w galeryjce Dianki :razz: Jak mogłas mu to zrobić? :shake:[/quote] Mówi sie trudno i zyje się dalej;) Quote
Rinuś Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 [I][B]heeej :* przyszliśmy dać buziaka z rana/południa :evil_lol::multi::multi:[/B][/I] Quote
:: FiGa :: Posted November 23, 2007 Author Posted November 23, 2007 [quote name='Justys95']Ale śliczna mordka :loveu: Dobranoc! ;)[/quote]Dzieki ;) Dzień dobry :lol: [quote name='agaciaaa']Nie mów mi, że zimą nie robisz fotek :cool3: czasem trzeba sie poświęcić :lol: Pewnie i tak dopiero jutro wstawie :lol: zapraszamy :loveu: Nie ściemniam, jakoś słabo mi to wychodziło.. rąk mi zabrakło :evil_lol: ile ja zdjęć pousuwałam, bo ścięłam Sarze pół głowy :evil_lol:[/quote]Robię - w soboty i niedziele, kiedy jest ładna pogoda, ciepełko, w godzinach od 12:OO-15:OO, bo wtedy jest jeszcze jasno=znośnie, a w tyg wracam po 16:OO i niestety fotki robić moge jedynie domowe :eviltong: Zaraz zajrzę i mam nadzieje, że już są :eviltong: Za blisko z aparatem się widocznie pchałaś skoro Saruni [:mad:] łeb poucinałaś... KARYGODNE :shake::mad: [quote name='Pianka']Mówi sie trudno i zyje się dalej;)[/quote]Tak się mówi w sytuacjach kiedy nic się już nie da zrobić, a to można jeszcze naprawić... i ja Ci spokoju nie dam, o nie :shake: Jaki masz powód? Jeśli chcesz mnie przekonać to daj jakieś dobre argumenty, a jak nie to będę Cię nękać aż ulegniesz... :siara: [quote name='Rinuś'][I][B]heeej :* przyszliśmy dać buziaka z rana/południa :evil_lol::multi::multi:[/B][/I][/quote]Czeeeeeść :diabloti: Quote
_ChiQuiTa_ Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 [quote name=':: FiGa ::']Co najlepsze, szanowna koleżanka miała do mnie pretensje że jej źle podpowiedziałam :crazyeye::mad::diabloti: Są gusta i guściki :diabloti: Jak zwykle? :mad: To przez ten mój zwierzyniec... osiwiałam i pokryłam się fałdami niczym shar pei przez tych małych, wstrętnych, psakudnych, parszywych krooof :placz: [COLOR=Yellow]Jak nie zapomnę... :eviltong:[/COLOR][/QUOTE] Hahaha no widzisz podpowiadasz, narażasz się a tej jeszcze źle A no ja zwykle bo Tobie zawsze coś nie pasuje nawet jak jest bez zarzutu :P Ojjj... to straszne :D mój powiększył się o 2 osobniki pewnie mnie też to czeka.... ale ja mam jeszcze za mało futrzaków :diabloti: [COLOR=Yellow]tylko spróbuj :diabloti:[/COLOR] Quote
agaciaaa Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 [quote name=':: FiGa ::']Robię - w soboty i niedziele, kiedy jest ładna pogoda, ciepełko, w godzinach od 12:OO-15:OO, bo wtedy jest jeszcze jasno=znośnie, a w tyg wracam po 16:OO i niestety fotki robić moge jedynie domowe :eviltong: Zaraz zajrzę i mam nadzieje, że już są :eviltong: Za blisko z aparatem się widocznie pchałaś skoro Saruni [:mad:] łeb poucinałaś... KARYGODNE :shake::mad: [/quote] Domowe też ok :lol: uwielbiam śpiącą Figulke :loveu: JUŻ są :lol: a właściwie to nie :eviltong: jest jedna z TEJ sesji :evil_lol: bo lece po kolei :cool3: następnym razem już chyba beda TE :diabloti: oj za blisko.. musiałam jedną ręką fotke robić a drugą jej dawać to coś, dzięki czemu wychodzą takie zdjęcia :evil_lol: więc nie zawsze trafiałam.. nie mówiąc już o tym, że troche nam ten kołnierz przeszkadzał :cool3: Quote
:: FiGa :: Posted November 23, 2007 Author Posted November 23, 2007 [quote name='_ChiQuiTa_']Hahaha no widzisz podpowiadasz, narażasz się a tej jeszcze źle A no ja zwykle bo Tobie zawsze coś nie pasuje nawet jak jest bez zarzutu :P Ojjj... to straszne :D mój powiększył się o 2 osobniki pewnie mnie też to czeka.... ale ja mam jeszcze za mało futrzaków :diabloti: [COLOR=Yellow]tylko spróbuj :diabloti:[/COLOR][/quote]Nigdy więcej :diabloti: Bo jak już pisałam, są gusta i guściki.. mi nie koniecznie musi podobać się to co podoba się Tobie i mogę widzieć błędy i mówić, że coś jest be, nawet jeśli Ty tego nie widzisz, i odwrotnie oczywiście :diabloti::eviltong: Taka jestem zrzęda że we wszystkim znajdę jakieś ALE :diabloti: Ojj zobaczysz jeszcze.. :evil_lol::evil_lol: Quote
:: FiGa :: Posted November 23, 2007 Author Posted November 23, 2007 [quote name='agaciaaa']Domowe też ok :lol: uwielbiam śpiącą Figulke :loveu: JUŻ są :lol: a właściwie to nie :eviltong: jest jedna z TEJ sesji :evil_lol: bo lece po kolei :cool3: następnym razem już chyba beda TE :diabloti: oj za blisko.. musiałam jedną ręką fotke robić a drugą jej dawać to coś, dzięki czemu wychodzą takie zdjęcia :evil_lol: więc nie zawsze trafiałam.. nie mówiąc już o tym, że troche nam ten kołnierz przeszkadzał :cool3:[/quote]To obiecuję że będzie duzo fotek śpiącej Figulki, bo ja uwielbiam śpiąca figulke focić gdyż wtedy sie nie wierci :diabloti::lol: Widziałam... i Sarunia mnie powala normalnie :loveu: To kołnierz trzeba było wyp... odłożyć na bok na te jedną sesyjkę :evil_lol::evil_lol: Quote
:: FiGa :: Posted November 23, 2007 Author Posted November 23, 2007 U Czikity ciury, to ja nieładnie postapię, bo odgapie i tez wstawiam fotki ciurków :lol: [IMG]http://i6.tinypic.com/8au58ix.jpg[/IMG] [IMG]http://i6.tinypic.com/6uo7uy9.jpg[/IMG] [IMG]http://i5.tinypic.com/8eka2au.jpg[/IMG] [IMG]http://i4.tinypic.com/6xb6fm9.jpg[/IMG] Quote
:: FiGa :: Posted November 23, 2007 Author Posted November 23, 2007 Spadamy na spacerek z Kibisiem i Czabutkiem :bye: Quote
agaciaaa Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 [quote name=':: FiGa ::']To obiecuję że będzie duzo fotek śpiącej Figulki, bo ja uwielbiam śpiąca figulke focić gdyż wtedy sie nie wierci :diabloti::lol: Widziałam... i Sarunia mnie powala normalnie :loveu: To kołnierz trzeba było wyp... odłożyć na bok na te jedną sesyjkę :evil_lol::evil_lol:[/quote] No racja :evil_lol: już siem cieszem :lol: :loveu: Mnie też powalają niektóre jej miny.. tylko fotografa ma kiepskiego :evil_lol: A kołnierz.... nie chciało mi sie :eviltong: [url]http://i6.tinypic.com/8au58ix.jpg[/url] booooooooska fotka :loveu: Quote
Czarna_Owieczka Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 [url]http://i1.tinypic.com/6nrs6lf.jpg[/url] Jaka śliczna :loveu: [url]http://i4.tinypic.com/6xb6fm9.jpg[/url] Czemu * tak dziwnie na mnie patrzą :oops: Może głupie pytanie, ale z ciekawości: Jakiej płci są szczurki? :lol: *bo nie wiem czy napisać one czy oni Quote
Dobcia Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 [url]http://i4.tinypic.com/6xb6fm9.jpg[/url] Jakie śliczne szczurkosławy:loveu: Quote
Coffee&Nera Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 Sylwia weź mi ich niepokazuj bo umieram... Boskie :loveu: Ja tam mam moje chomy ale pewnie w planach niedalekich bedą szczury nawet mozliwe z interwencji Quote
Recommended Posts