:: FiGa :: Posted October 16, 2007 Author Posted October 16, 2007 To cała moja obecna gromadka ;) Quote
Helga&Ares Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 witamy Figowa:) ale ogromna mysia rodzinka Quote
_ChiQuiTa_ Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 łaaaaa !!!!! ciury :iloveyou::iloveyou: a ja mam nowego awatara nenene :D:D Quote
_ChiQuiTa_ Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 No kochana ja musze uciekać ale jutro ja tu widzę całą sesję ciurków :loveu: Branoc :buzi: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 http://i23.tinypic.com/r1irm1.jpg Ajajaj :loveu: Jak by się chciało takie pomiziać :loveu: Quote
BBeta Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 Niezła gromadka, pozazdrościć :loveu::loveu: Oczy jak świecące diody wyglądają :cool3: Quote
Coffee&Nera Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 Sylwus masz 5 wacikow nie trzy? Bo ja tu naliczylam piec szczurzątek :loveu: Quote
Pianka Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 :: FiGa :: napisał(a): Pianeczko o miśku nikt nie zapomnial, na spacery z nim nie biore aparatu bo nie ma sensu... zdjecia nie wychodza... :( To ja chce te brzydkie zdjęcia:p Quote
Dalmatynkaa Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 Sylwia, jeszcze trochę i ZOO otworzysz, hehe, ale Ci zazdroszcze, tyle zwierząt w domu masz. Pewnie wesoło jest czasami :) Quote
Czarna_Owieczka Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 Jaka fajna gromadka :loveu: :razz: Quote
Tina.Sara Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 Fajna gromadaaa :loveu: :: FiGa :: napisał(a):Buhahaah to ja nie chce wiedziec w jaki sposób on to zrobił :evil_lol::evil_lol: Olivera Wooda? :loveu::loveu::loveu: <zazdrość> Sama nie wiem jak on to zrobił :evil_lol: Nooo :loveu: Ja zawsze miałam szczęście :diabloti: Quote
_ChiQuiTa_ Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 Dzieńdoberek :buzi: Jak leci? gdzie jesteś? jak Cię może nie być jak ja jestem?? no no wstydź się !!:P Quote
:: FiGa :: Posted October 17, 2007 Author Posted October 17, 2007 Cześc wammmm :multi: Mielonko - no własnie zauważyłam że avek Ci się zmienił... :D:D:D jestem pod wrażeniem... DOKONAŁAS TEGO!!! :evil_lol: Nerul - mam 5 wacików bo narazie koleżanka nie może sie nimi zajmowac.. :loveu: Pianko - jutro specjalnie dla Ciebie wezme aparat i troche sie z nim pomęczę, albo namówię Jadzikową do pomocy :hmmmm: Martynko do ZOO to jeszcze mi daleko... :evil_tong: Karola - fiu fiu, to nie czekaj, zarwij gościa :evil_lol: Mielonko - wybacz :placz: I wszystkim dziekujemy za odwiedzinki :multi: Quote
Tina.Sara Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 :: FiGa :: napisał(a): Karola - fiu fiu, to nie czekaj, zarwij gościa :evil_lol: Nieeeeeee :shake: Odstąpię ci go :evil_lol: Quote
:: FiGa :: Posted October 17, 2007 Author Posted October 17, 2007 To kiedy mam wpaść...??? :evil_lol: Albo nieeee... nie zdradze Severusa :evil_lol: Quote
Tina.Sara Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 A tam, zdradzaj :evil_lol: Wpadaj kiedy chcesz, nawet tera.... nie, nie teraz. Teraz go nie ma :evil_lol: Od poniedziałku do soboty w godzinach 6:00 - 18:30 :evil_lol: Biletów nie potrzeba :evil_lol: 'Oliver' ma doświadczenie w przesadzaniu iglaków :evil_lol: (kobita która się tam wprowadza z rodziną ciągle mu karze coś przesadzić albo coś tam zrobić z kwiatkami :evil_lol: i tylko jemu to zleca.. chyba jej się spodobał :diabloti:) Quote
:: FiGa :: Posted October 17, 2007 Author Posted October 17, 2007 Sevuś to mój idol... wysratczy że zdradzam go juz z Ronniem, Chesterem, Johnnym D, Giovanim i Bojanem... :siara: Ale ciiiiii... Ty o niczym nie wiesz! :evil_lol: Ha widzisz Oliver [to jego imię? :razz:] ma juz adoratorke :evil_lol: Quote
Tina.Sara Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 Tak, tak, ja nic nie wiem :evil_lol: [Nieee, to nie jego imię :evil_lol: Nie pamiętam jak on ma, a że jest do Wooda podobny to mówie na niego Oliver :eviltong:] No ma, ma :evil_lol: Ona go niedługo molestować zacznie :evil_lol: PRZYJMIJ OFERTĘ! jedyna w swoim rodzaju! :mdleje::evil_lol: Quote
:: FiGa :: Posted October 17, 2007 Author Posted October 17, 2007 Ok ok, ja spadam na spacerek wieczorny z krowicą, bede później :bye: Quote
Tina.Sara Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 Miłego spacerku :buzi: Ale pamiętaj... ja wszystko wiem! :evil_lol: Quote
:: FiGa :: Posted October 17, 2007 Author Posted October 17, 2007 [quote name='Tina.Sara']Tak, tak, ja nic nie wiem :evil_lol: [Nieee, to nie jego imię :evil_lol: Nie pamiętam jak on ma, a że jest do Wooda podobny to mówie na niego Oliver :eviltong:] No ma, ma :evil_lol: Ona go niedługo molestować zacznie :evil_lol: PRZYJMIJ OFERTĘ! jedyna w swoim rodzaju! :mdleje::evil_lol:I tego się trzymaj :evil_lol: O jaaa :wallbash: No przeciez że to nie jego imię, przepraszam.... :lol:Moja psychika nie zna granic :lol: Biedny "Oliver" :shake: A może nie taki biedny... :diabloti: Bo wiesz gdyby nie chciał do niej przychodzić to by nie przychodził więc wiesz... :cool3: :evil_lol: Ale pamiętaj... ja wszystko wiem! :evil_lol:A spróbuj puścić pare z ust!! :mad: Quote
:: FiGa :: Posted October 17, 2007 Author Posted October 17, 2007 Czy mam sobie zmienić nicka na sylwiac? :) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 Błagam NIE! :modla: Wszyscy dookoła zmieniają nicki, Sylwia, zostań Figową :loveu: Quote
Olusia Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 Heej :loveu: Zmień sobie na Figowa :modla: ;) Quote
:: FiGa :: Posted October 17, 2007 Author Posted October 17, 2007 :roflt: :roflt: W sumie to w szkole również jestem Figą... :siara: Ale usunę z nicka te powalone kropeczki chociaż :watpliwy: Jaki proponujecie? :evil_lol: Quote
Recommended Posts