:: FiGa :: Posted September 13, 2007 Author Posted September 13, 2007 agaciaaa napisał(a):Ale to tak fajnie brzmi :loveu: Syyylwuś :evil_lol: Świetne fotki, fajne macie miejsca na spacerki :loveu: http://i7.tinypic.com/4zumdc2.jpg :loveu: :loveu: :loveu:Juz wolę zwrot "Syla" :evil_lol: ewentualnie FiGa, wszyscy tak do mnie mówią :eviltong: No i pozostaje jeszcze "Sylverus", bo tak ochrzciła mnie Ilona i moje kuzynki to podchwyciły, ale wolę to jak 'Sylwunia' :wallbash: pinczerka_i_Gizmo napisał(a):To nie lubisz jak się do Ciebie zwraca - Sylwuś, Sylwinko, Sylwek? :cool3: Dobrze Sylwuś :evil_lol: Justyniu Ty chyba chcesz mieć problem :diabloti::mad: Wszystkim pozostałym CZEŚĆ :multi: Quote
leemonca Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 ale piękne zdjęcia!!! CUDNE!!! tak dawno nie byłam na forum, teraz wszystkich odwiedzam Quote
:: FiGa :: Posted September 13, 2007 Author Posted September 13, 2007 leemonca napisał(a):ale piękne zdjęcia!!! CUDNE!!! tak dawno nie byłam na forum, teraz wszystkich odwiedzamPatrzcie państwo Hektorkowa limonka :multi::multi: Kope lat kochana :multi::multi::multi: Quote
leemonca Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 a Ty jak zwykle HEKTOREK, a nie HAKEREK, ha, ha ha...., nic się nie zmieniło!!! fajnie!!! Quote
:: FiGa :: Posted September 13, 2007 Author Posted September 13, 2007 leemonca napisał(a):a Ty jak zwykle HEKTOREK, a nie HAKEREK, ha, ha ha...., nic się nie zmieniło!!! fajnie!!!Bo dla mnie zawsze to będzie Hektorek i już :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
leemonca Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 a ja się wcale nie obrażę, bo mi się Hektorek bardzo podoba :loveu: Quote
:: FiGa :: Posted September 13, 2007 Author Posted September 13, 2007 Kochani!! Oblewamy!! Lalusiowaty znalazł domek! To szczyt moich marzeń :loveu: Kochanie moje najsłodsze :loveu: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: AGACIU! NIC NIE MÓW! :evil_lol: Quote
Tina.Sara Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 cześć Sylwuńciu :evil_lol: brawo :multi::drinka: Quote
:: FiGa :: Posted September 13, 2007 Author Posted September 13, 2007 leemonca napisał(a):a ja się wcale nie obrażę, bo mi się Hektorek bardzo podoba :loveu:Spróbuję sie poprawić... Ale wiadomo że i tak mi się to nie uda :evil_lol: Quote
:: FiGa :: Posted September 13, 2007 Author Posted September 13, 2007 Tina.Sara napisał(a):cześć Sylwuńciu :evil_lol:Cześć Ta-Która-Prosi-Się-O-Lampę :mad: Quote
olifka Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 Cieszę się:multi: Sylwusiu:eviltong: Quote
:: FiGa :: Posted September 13, 2007 Author Posted September 13, 2007 Sznaucerka-Balbina napisał(a):Cieszę się:multi: Sylwusiu:eviltong:Ćżeśc Oliwiusiu :mad: Nie chlapniesz sobie? :( Kto jak kto... ale TY?! :placz: Quote
Tina.Sara Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 :: FiGa :: napisał(a):Cześć Ta-Która-Prosi-Się-O-Lampę :mad: No wiesz co :placz: Sylwusiuniu :loveu::diabloti: Quote
olifka Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 :: FiGa :: napisał(a):Ćżeśc Oliwiusiu :mad: Nie chlapniesz sobie? :( Kto jak kto... ale TY?! :placz: O nieeee Prosze nieeee:placz: Sylwia juz nie bede:diabloti: A ty to co?:mad: Ja tam za Lalusia mogę ale z tobą:evil_lol: Żeby póxniej tylko na mnie nie było:eviltong: Quote
:: FiGa :: Posted September 13, 2007 Author Posted September 13, 2007 Tina.Sara napisał(a):No wiesz co :placz: Sylwusiuniu :loveu::diabloti:Nie wiem co :mad: Nie dam Wam się już pobawić moimi Barbie, wstrętne :placz: Quote
:: FiGa :: Posted September 13, 2007 Author Posted September 13, 2007 Sznaucerka-Balbina napisał(a):O nieeee Prosze nieeee:placz: Sylwia juz nie bede:diabloti: A ty to co?:mad: Ja tam za Lalusia mogę ale z tobą:evil_lol: Żeby póxniej tylko na mnie nie było:eviltong::roflt: Jak to mój kolega dziś na jezyku polskim powiedział "Oko za oko, ząb za ząb... tylko d**a za pieniądze" Ano ze mną, bo i z kim? To co? Za 15 min pod domem Martyny? :diabloti: Quote
Tina.Sara Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 :: FiGa :: napisał(a):Nie wiem co :mad: Nie dam Wam się już pobawić moimi Barbie, wstrętne :placz: Ojoj :placz: Sylwuń, to było okrutne :placz::diabloti: Quote
olifka Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 :: FiGa :: napisał(a)::roflt: Jak to mój kolega dziś na jezyku polskim powiedział "Oko za oko, ząb za ząb... tylko d**a za pieniądze" Ano ze mną, bo i z kim? To co? Za 15 min pod domem Martyny? :diabloti: :lol: Stoi:diabloti: Quote
agaciaaa Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 :: FiGa :: napisał(a):Juz wolę zwrot "Syla" :evil_lol: ewentualnie FiGa, wszyscy tak do mnie mówią :eviltong: No i pozostaje jeszcze "Sylverus", bo tak ochrzciła mnie Ilona i moje kuzynki to podchwyciły, ale wolę to jak 'Sylwunia' :wallbash: Cześć Syla :razz: Figa to jest Twój pies i mi sie mieszka jak obie was tak nazywam :eviltong: 'Sylwuś' mi się strasznie podoba :loveu: no ale jak nie to nie... :razz: :: FiGa :: napisał(a):AGACIU! NIC NIE MÓW! :evil_lol: Nie no kochana... z takiej okazji to wręcz wskazane, masz moje błogosławieństwo ;) i oczywiście ciesze sie strasznie i... :beerchug: :multi: Quote
wiq Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 hej! ale się cieszę z Lalusia :multi: podglądałam troszkę wątek;) Quote
Tina.Sara Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 Sylwuńku, gdzie cie porwało? :cool3: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 Weekend się zaczął, Sylwia - na dogo! ;) Quote
Samturia Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 :: FiGa :: napisał(a)::roflt: Jak to mój kolega dziś na jezyku polskim powiedział "Oko za oko, ząb za ząb... tylko d**a za pieniądze" Niezłe :lol: pozdrooo :* Quote
Pimpek Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 http://i9.tinypic.com/66oouts.jpg Tu wyszła prze ślicznie :loveu: A ja jeszcze oblewam domek Lalusia :popcorn::drinking::drink1::pepsi: Quote
Recommended Posts