Jump to content
Dogomania

Krowa - Figa i koza - Marcel zapraszają do nakrapianej galerii

Recommended Posts

• Replies 17k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Viz napisał(a):
Jeeeah nie jestem sama w swojej pasji! A już myślałam, ze nie spotkam fanki footballu i psów jednocześnie! :loveu:

Ja osobiście nie gram, gram w piłkę ręczną. Ale kibicuję całym serduchem Bayernowi Monachium i ten zespół to moja OGROMNA obsesja! :loveu: :evil_lol:

Jejuu no humor mi się poprawił haha. :lol:
Jest jeszcze Marta na pieskim swiecie - ona też uwielbia BM :cool3:

Jesli chodzi o moje ulubione sporty to na pierwszym jest również ręczna :diabloti: Póxniej noga i siatka :D

Ja mam obsesję na punkcie Barcy, od kilku ładnych lat :) chodź te moje cioty graja ostatnio beznadziejnie... :loveu:

Posted

Wiem, bo jestem newsmanką na stronie Bayernu Monachium i Marta pisze na jego forum. Ja tylko od czasu do czasu się udzielam, ale czytam. :eviltong:

Moi cały sezon grali beznadziejny. Barcę lubię, więc życzę im dobrze. Realu nie traaawię! :angryy:

Hehe, widzę podobnie. Ja 7 lat trenowałam ręczną, teraz się obijałam. Głównie dlatego, ze warunków fizycznych nie mam na ten sport - 165 cm i dość drobna budowa. Ale Mistrzostw Gda sobie nie podaruję. :eviltong:

Posted

agaciaaa napisał(a):
Siebie możesz wstawić :cool3: Wybieraj- Ty albo Figa! Innej opcji nie ma :evil_lol:
:mad: :mad: Ale wymyślasz :mad:

BBeta napisał(a):
Owszem, ale ze wskazaniem na faceta mojego życia :diabloti:
A dlaczego do góry nogami? :hmmmm:

wiq napisał(a):
o jeżu, sportom mówimy nie :diabloti:
chyba, że kynologicznym :P

:mad: Ale to jest takie fascynujące :loveu: Jak powiedzmy taki Dinho dostanie w łapki piłke to potrafi z nią zrobić wszystko :loveu:

Chodzę sobie na treningi 2 razy w tyg i wracam umordowana, a ja uwielbiam czuć się tak zdrowo zmęczona :loveu: Podobnie jest po rolkach :loveu:

Albo gdy odbijam piłką do siatki z kuzynką - najlepiej gdy jest mokra trawa i najlepiej odbijac jak najwyżej - najmocniej ciągnie :evil_lol:

Tak - jestem masochistką :diabloti:

Posted

Dinho - kto to?.. :evil_lol:
ja się czuję bosko zmęczona po spacerze z moją trójcą - to się kwalifikuje czasem do sportów ex. :evil_lol:

Posted

[quote name='Viz']Wiem, bo jestem newsmanką na stronie Bayernu Monachium i Marta pisze na jego forum. Ja tylko od czasu do czasu się udzielam, ale czytam. :eviltong:

Moi cały sezon grali beznadziejny. Barcę lubię, więc życzę im dobrze. Realu nie traaawię! :angryy:

Hehe, widzę podobnie. Ja 7 lat trenowałam ręczną, teraz się obijałam. Głównie dlatego, ze warunków fizycznych nie mam na ten sport - 165 cm i dość drobna budowa. Ale Mistrzostw Gda sobie nie podaruję. :eviltong:
Ha widzisz nie jestesmy same :evil_lol:

Realu nie lubię i ja wiec tu sie z Tobą zgodzę :evil_lol:

Za niedługo beda eliminacje do zawodów krajowych w nogę, może uda mi się znowu na nie pojechać jak rok temu :evil_lol:

Kto mnie znajdzie? :evil_lol:

Posted

:: FiGa :: napisał(a):
A dlaczego do góry nogami? :hmmmm:

Przypadkiem, takie było zdjęcie, dodałam napis, skleiłam warstwy zapisałam i zapomniałam odwrócić :diabloti: Poza tym ON jest ważniejszy, więc jest na górze :diabloti:

Posted

wiq napisał(a):
Dinho - kto to?.. :evil_lol:
ja się czuję bosko zmęczona po spacerze z moją trójcą - to się kwalifikuje czasem do sportów ex. :evil_lol:
Hahahah spacer z Miśkiem również moge do takich zaliczyć :evil_lol: Jedna gleba o minimum. :evil_lol:

Viz napisał(a):
Ronaldinho, piłkarz Barcelony. :eviltong:
Otóż to ;)

Posted

BBeta napisał(a):
Przypadkiem, takie było zdjęcie, dodałam napis, skleiłam warstwy zapisałam i zapomniałam odwrócić :diabloti: Poza tym ON jest ważniejszy, więc jest na górze :diabloti:
Całkiem nieźle to wygląda :cool3: Choć w pierwszej chwili nie wiedziałam co to :lol:

agaciaaa napisał(a):
Ok, sama tego chciałaś, obrażam się :obrazic:
Koteczku, nie możesz mi tego zrobić... :placz:

Posted

:: FiGa :: napisał(a):
Koteczku, nie możesz mi tego zrobić... :placz:

Moge :razz: i zrobie :eviltong: wole już iść spać, bo tu rozmowy o piłce nożnej, av z piłkarzem... zaraz zwariuje :eviltong:

Posted

Agacia, nic - tylko pokochać ten sport, haha. Też się kiedyś tak broniłam i uważałam, że to niefajny sport, a teraz? :diabloti::diabloti::diabloti: :loveu:

Posted

[quote name='wiq']czuję się dokształcona;)
ale Ciebie nie widzę :shake:Pierwsza od lewej na dole :eviltong:

A mi własnie Barca zrobiła ogromną przyjemność i ograła Inter Mediolan 5:0 :loveu:

Mecz własnie się skończył :loveu:

Niesamowicie spodoało mi się to co zrobili na początku meczu.
Minuta ciszy uczcili pamięc Antonio Puerty, wszyscy piłkarze byli w koszulkach Sevilli...

Posted

Puerta zasłużył sobie na to, cudowny piłkarz! Nie mogę przeboleć tego, że odszedł... :placz:

I gratulacje dla Barcy. :diabloti:

Posted

Viz napisał(a):
Agacia, nic - tylko pokochać ten sport, haha. Też się kiedyś tak broniłam i uważałam, że to niefajny sport, a teraz? :diabloti::diabloti::diabloti: :loveu:

Ja jednak pozostane przy miłości do formuły 1 ;)

Posted

agaciaaa napisał(a):
Moge :razz: i zrobie :eviltong: wole już iść spać, bo tu rozmowy o piłce nożnej, av z piłkarzem... zaraz zwariuje :eviltong:
Nie wariuj tylko się przyłącz :evil_lol:

Viz napisał(a):
Taaaak piłka nozna rulez :loveu:

Posted

[quote name='Viz']Puerta zasłużył sobie na to, cudowny piłkarz! Nie mogę przeboleć tego, że odszedł... :placz:

I gratulacje dla Barcy. :diabloti:Wczoraj gdy o tym przeczytałam nie wiedziałam co mam ze sobą zrobić :(

Dziekuję ;)
Ten gol z dzisiejszego meczu podobał mi się najbardziej
http://www.youtube.com/watch?v=6qwpM_eQGmg
:loveu:

[quote name='agaciaaa']Ja jednak pozostane przy miłości do formuły 1 ;):evil_lol: