BBeta Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 :: FiGa :: napisał(a):A BBeta ma siebie w avku, oooooooooooooo :evil_lol: Owszem, ale ze wskazaniem na faceta mojego życia :diabloti: Quote
wiq Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 o jeżu, sportom mówimy nie :diabloti: chyba, że kynologicznym :P Quote
:: FiGa :: Posted August 29, 2007 Author Posted August 29, 2007 Viz napisał(a):Jeeeah nie jestem sama w swojej pasji! A już myślałam, ze nie spotkam fanki footballu i psów jednocześnie! :loveu: Ja osobiście nie gram, gram w piłkę ręczną. Ale kibicuję całym serduchem Bayernowi Monachium i ten zespół to moja OGROMNA obsesja! :loveu: :evil_lol: Jejuu no humor mi się poprawił haha. :lol:Jest jeszcze Marta na pieskim swiecie - ona też uwielbia BM :cool3: Jesli chodzi o moje ulubione sporty to na pierwszym jest również ręczna :diabloti: Póxniej noga i siatka :D Ja mam obsesję na punkcie Barcy, od kilku ładnych lat :) chodź te moje cioty graja ostatnio beznadziejnie... :loveu: Quote
Viz Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 Wiem, bo jestem newsmanką na stronie Bayernu Monachium i Marta pisze na jego forum. Ja tylko od czasu do czasu się udzielam, ale czytam. :eviltong: Moi cały sezon grali beznadziejny. Barcę lubię, więc życzę im dobrze. Realu nie traaawię! :angryy: Hehe, widzę podobnie. Ja 7 lat trenowałam ręczną, teraz się obijałam. Głównie dlatego, ze warunków fizycznych nie mam na ten sport - 165 cm i dość drobna budowa. Ale Mistrzostw Gda sobie nie podaruję. :eviltong: Quote
:: FiGa :: Posted August 29, 2007 Author Posted August 29, 2007 agaciaaa napisał(a):Siebie możesz wstawić :cool3: Wybieraj- Ty albo Figa! Innej opcji nie ma :evil_lol::mad: :mad: Ale wymyślasz :mad: BBeta napisał(a):Owszem, ale ze wskazaniem na faceta mojego życia :diabloti:A dlaczego do góry nogami? :hmmmm: wiq napisał(a):o jeżu, sportom mówimy nie :diabloti: chyba, że kynologicznym :P :mad: Ale to jest takie fascynujące :loveu: Jak powiedzmy taki Dinho dostanie w łapki piłke to potrafi z nią zrobić wszystko :loveu: Chodzę sobie na treningi 2 razy w tyg i wracam umordowana, a ja uwielbiam czuć się tak zdrowo zmęczona :loveu: Podobnie jest po rolkach :loveu: Albo gdy odbijam piłką do siatki z kuzynką - najlepiej gdy jest mokra trawa i najlepiej odbijac jak najwyżej - najmocniej ciągnie :evil_lol: Tak - jestem masochistką :diabloti: Quote
wiq Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 Dinho - kto to?.. :evil_lol: ja się czuję bosko zmęczona po spacerze z moją trójcą - to się kwalifikuje czasem do sportów ex. :evil_lol: Quote
:: FiGa :: Posted August 29, 2007 Author Posted August 29, 2007 [quote name='Viz']Wiem, bo jestem newsmanką na stronie Bayernu Monachium i Marta pisze na jego forum. Ja tylko od czasu do czasu się udzielam, ale czytam. :eviltong: Moi cały sezon grali beznadziejny. Barcę lubię, więc życzę im dobrze. Realu nie traaawię! :angryy: Hehe, widzę podobnie. Ja 7 lat trenowałam ręczną, teraz się obijałam. Głównie dlatego, ze warunków fizycznych nie mam na ten sport - 165 cm i dość drobna budowa. Ale Mistrzostw Gda sobie nie podaruję. :eviltong: Ha widzisz nie jestesmy same :evil_lol: Realu nie lubię i ja wiec tu sie z Tobą zgodzę :evil_lol: Za niedługo beda eliminacje do zawodów krajowych w nogę, może uda mi się znowu na nie pojechać jak rok temu :evil_lol: Kto mnie znajdzie? :evil_lol: Quote
BBeta Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 :: FiGa :: napisał(a):A dlaczego do góry nogami? :hmmmm: Przypadkiem, takie było zdjęcie, dodałam napis, skleiłam warstwy zapisałam i zapomniałam odwrócić :diabloti: Poza tym ON jest ważniejszy, więc jest na górze :diabloti: Quote
agaciaaa Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 :: FiGa :: napisał(a)::mad: :mad: Ale wymyślasz :mad: Ok, sama tego chciałaś, obrażam się :obrazic: Quote
:: FiGa :: Posted August 29, 2007 Author Posted August 29, 2007 wiq napisał(a):Dinho - kto to?.. :evil_lol: ja się czuję bosko zmęczona po spacerze z moją trójcą - to się kwalifikuje czasem do sportów ex. :evil_lol:Hahahah spacer z Miśkiem również moge do takich zaliczyć :evil_lol: Jedna gleba o minimum. :evil_lol: Viz napisał(a):Ronaldinho, piłkarz Barcelony. :eviltong:Otóż to ;) Quote
:: FiGa :: Posted August 29, 2007 Author Posted August 29, 2007 BBeta napisał(a):Przypadkiem, takie było zdjęcie, dodałam napis, skleiłam warstwy zapisałam i zapomniałam odwrócić :diabloti: Poza tym ON jest ważniejszy, więc jest na górze :diabloti:Całkiem nieźle to wygląda :cool3: Choć w pierwszej chwili nie wiedziałam co to :lol: agaciaaa napisał(a):Ok, sama tego chciałaś, obrażam się :obrazic:Koteczku, nie możesz mi tego zrobić... :placz: Quote
wiq Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 czuję się dokształcona;) ale Ciebie nie widzę :shake: Quote
agaciaaa Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 :: FiGa :: napisał(a):Koteczku, nie możesz mi tego zrobić... :placz: Moge :razz: i zrobie :eviltong: wole już iść spać, bo tu rozmowy o piłce nożnej, av z piłkarzem... zaraz zwariuje :eviltong: Quote
Viz Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 Agacia, nic - tylko pokochać ten sport, haha. Też się kiedyś tak broniłam i uważałam, że to niefajny sport, a teraz? :diabloti::diabloti::diabloti: :loveu: Quote
:: FiGa :: Posted August 29, 2007 Author Posted August 29, 2007 [quote name='wiq']czuję się dokształcona;) ale Ciebie nie widzę :shake:Pierwsza od lewej na dole :eviltong: A mi własnie Barca zrobiła ogromną przyjemność i ograła Inter Mediolan 5:0 :loveu: Mecz własnie się skończył :loveu: Niesamowicie spodoało mi się to co zrobili na początku meczu. Minuta ciszy uczcili pamięc Antonio Puerty, wszyscy piłkarze byli w koszulkach Sevilli... Quote
Viz Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 Puerta zasłużył sobie na to, cudowny piłkarz! Nie mogę przeboleć tego, że odszedł... :placz: I gratulacje dla Barcy. :diabloti: Quote
agaciaaa Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 Viz napisał(a):Agacia, nic - tylko pokochać ten sport, haha. Też się kiedyś tak broniłam i uważałam, że to niefajny sport, a teraz? :diabloti::diabloti::diabloti: :loveu: Ja jednak pozostane przy miłości do formuły 1 ;) Quote
:: FiGa :: Posted August 29, 2007 Author Posted August 29, 2007 agaciaaa napisał(a):Moge :razz: i zrobie :eviltong: wole już iść spać, bo tu rozmowy o piłce nożnej, av z piłkarzem... zaraz zwariuje :eviltong:Nie wariuj tylko się przyłącz :evil_lol: Viz napisał(a):Agacia, nic - tylko pokochać ten sport, haha. Też się kiedyś tak broniłam i uważałam, że to niefajny sport, a teraz? :diabloti::diabloti::diabloti: :loveu:Taaaak piłka nozna rulez :loveu: Quote
agaciaaa Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 :: FiGa :: napisał(a):Nie wariuj tylko się przyłącz :evil_lol: Eeeeee... jasne. Już sie przyłączam, tylko troche nie wiem o co chodzi :eviltong: Quote
:: FiGa :: Posted August 29, 2007 Author Posted August 29, 2007 [quote name='Viz']Puerta zasłużył sobie na to, cudowny piłkarz! Nie mogę przeboleć tego, że odszedł... :placz: I gratulacje dla Barcy. :diabloti:Wczoraj gdy o tym przeczytałam nie wiedziałam co mam ze sobą zrobić :( Dziekuję ;) Ten gol z dzisiejszego meczu podobał mi się najbardziej http://www.youtube.com/watch?v=6qwpM_eQGmg :loveu: [quote name='agaciaaa']Ja jednak pozostane przy miłości do formuły 1 ;):evil_lol: Quote
Viz Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 Podobnie jak ja. :( Uuu ale ładna bomba. :-o Nono, szacuneczek. :cool3: Quote
:: FiGa :: Posted August 29, 2007 Author Posted August 29, 2007 [quote name='agaciaaa']Eeeeee... jasne. Już sie przyłączam, tylko troche nie wiem o co chodzi :eviltong:W tym momencie rozmawiamy o tym... :( Quote
:: FiGa :: Posted August 29, 2007 Author Posted August 29, 2007 Viz napisał(a):Podobnie jak ja. :( Uuu ale ładna bomba. :-o Nono, szacuneczek. :cool3: 22 lata.. miał przed soba całe zycie :( Quote
Recommended Posts