Jump to content
Dogomania

Krowa - Figa i koza - Marcel zapraszają do nakrapianej galerii

Recommended Posts

Posted

:: FiGa :: napisał(a):
To nie patrz :roflt:

Zaraz zmienie.. :watpliwy:

No staram sie zamykać oczy, ale wtedy jakoś nie bardzo moge przeczytać, co piszesz :razz: prooooooooooosze daj Fige spowrotem :eviltong:

• Replies 17k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='agaciaaa']No staram sie zamykać oczy, ale wtedy jakoś nie bardzo moge przeczytać, co piszesz :razz: prooooooooooosze daj Fige spowrotem :eviltong:Hahahah wyobrażam sobie Agatkę z zamkniętymi oczami przed kompem :D:D:D
Przecież Dracuś jest cudny :loveu:

To który mam sobie wsadzić? :hmmmm:

:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

[quote name=':: FiGa ::']Hahahah wyobrażam sobie Agatkę z zamkniętymi oczami przed kompem :D:D:D
Przecież Dracuś jest cudny :loveu:

To który mam sobie wsadzić? :hmmmm:

:eviltong: :eviltong: :eviltong:
On jest bleeeeeeeee :eviltong:

Wszystkie są fajne, ale chyba jestem za tym

chociaż sama nie wiem :eviltong:

Posted

[quote name='Cambel']Koleżanko, jak Ty to robisz, że masz ładną jakość zdjęcia i mały ciężar? Ja jak w .gif zapisuję, to...patrz w lewo :roll:

A av weź 2 albo 3 :loveu:Najpierw próbuje na jpg, a jak jest za duze to zmieniam na gif, ale nie rozwala mi az tak zdjęcia :eviltong:

[quote name='agaciaaa']:eviltong: :eviltong: :eviltong:
On jest bleeeeeeeee :eviltong:

Wszystkie są fajne, ale chyba jestem za tym

chociaż sama nie wiem :eviltong:A może jednak zostawie ten co mam...
Ilonka mi grozi na gg, zaczynam bac sie o swe zycie :shock:

Posted

[quote name=':: FiGa ::']Dziekuję Karolinko :loveu: Ty jedna wiesz co piekne :loveu:
:roflt:

No widzisz, ma sie ten gust :roflt::loveu:

zostaw ten av w spokoju :diabloti:
a jeśli musisz to weź ten:

lub ten:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='g_o_n_i_a']Wiem. Tylko, że kiedyś będzie kiedyś, a nie teraz...

Ślicznosci :loveu:
http://i18.tinypic.com/6eur6lx.jpg

Ale Figowy av:turn-l:Ale lepszy od Pottera:roll:Ajj bo Ty chciałabys mieć wszystko JUŻ :evil_lol: Ja w sumie też :lol:

[quote name='BBeta']Z deszczu pod rynne... :eviltong::roflt:

[quote name='agaciaaa']o matko nie wytrzymam :angryy: Figa ma być! Bo sie obraże :mad:Nie lubisz Ronaldinha? :placz: SPróbuj powiedzieć 'nie' :mad:

[quote name='Tina.Sara']Ty mnie dzisiaj zabijesz :roflt::roflt:
Dlaczego? :roflt:

Posted

:: FiGa :: napisał(a):
Ajj bo Ty chciałabys mieć wszystko JUŻ :evil_lol: Ja w sumie też :lol:

Wszystko? :shake: Ja tylko chcialabym chociaz w jedne wakacje gdzieś wyjechać (nawet jeden dzien by mnie zadowolil), a nie od 8 lat co roku siedziec w domu. No ale cóż, nic nie poradze, ze jest jak jest. Dlatego pozwolisz, ze bede Ci zazdroscic.;-)

Posted

g_o_n_i_a napisał(a):
Wszystko? :shake: Ja tylko chcialabym chociaz w jedne wakacje gdzieś wyjechać (nawet jeden dzien by mnie zadowolil), a nie od 8 lat co roku siedziec w domu. No ale cóż, nic nie poradze, ze jest jak jest. Dlatego pozwolisz, ze bede Ci zazdroscic.;-)

Zapraszamy do Grodziska :evil_lol: W pt spimy na Laszczynach pod namiotem, zapraszamy na wies :evil_lol:
Nie masz żadnej rodziny do której mogłabyś pojechac? :niewiem:

Posted

agaciaaa napisał(a):
Lubie, czy nie lubie.. Figa ma być, a nie jakieś goopki :eviltong:
Dinho nie jest goopkiem :mad: Jest moim ulubionym piłkerzem i gra w moim ulubionym klubie :x Nie zadzieraj z hooligans :D:D:D:D