g_o_n_i_a Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 [quote name=':: FiGa ::']Zapraszamy do Grodziska :evil_lol: W pt spimy na Laszczynach pod namiotem, zapraszamy na wies :evil_lol: Nie masz żadnej rodziny do której mogłabyś pojechac? :niewiem:[/quote] Moze kiedys skorzystam.. Jakos tak wyszlo, ze nie moglabym.;) Quote
agaciaaa Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 [quote name=':: FiGa ::']Dinho nie jest goopkiem :mad: Jest moim ulubionym piłkerzem i gra w moim ulubionym klubie :x Nie zadzieraj z hooligans :D:D:D:D[/quote] Ja nie lubie piłkarzy i piłki nożnej :eviltong: za to kocham formułe 1 i Kubice :diabloti: Quote
agaciaaa Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 Fajne fotki, nie wiem czego od nich chcesz :razz: na tych 2 pierwszych Figa biegnie z taka radością na pysku :eviltong: :evil_lol: Quote
:: FiGa :: Posted August 29, 2007 Author Posted August 29, 2007 [quote name='agaciaaa']Ja nie lubie piłkarzy i piłki nożnej :eviltong: za to kocham formułe 1 i Kubice :diabloti:[/quote] Nie wiesz co tracisz :siara: Ja kocham piłke nożną między innymi dlatego że kilka razy w roku mamy zawody z klubu i nie ma mnie w szkole :evil_lol: Kocham to że mój ulubiony klub gra ostatnio jak ***** :lol: A Kubicy to ja nie kocham :evil_lol: Quote
Marta_Ares Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 bardzo ladne fotki ja naprawde nie wiem czego Ty od nich chcesz:loveu: :loveu: :loveu: Quote
:: FiGa :: Posted August 29, 2007 Author Posted August 29, 2007 [quote name='agaciaaa']Fajne fotki, nie wiem czego od nich chcesz :razz: na tych 2 pierwszych Figa biegnie z taka radością na pysku :eviltong: :evil_lol:[/quote]Ta radość :evil_lol: Idzie raczej jakby miała komuś wp... :diabloti: Zobacz :D [IMG]http://i9.tinypic.com/4kbhf91.jpg[/IMG] Jakośc cudna :shake: Quote
:: FiGa :: Posted August 29, 2007 Author Posted August 29, 2007 [quote name='Marta_Ares']bardzo ladne fotki ja naprawde nie wiem czego Ty od nich chcesz:loveu: :loveu: :loveu:[/quote]No taak co ja moge mieć do takiej fotki :( [IMG]http://i18.tinypic.com/6ezsef7.jpg[/IMG] Efekty secjalne sobie kretyn dodał :placz: Jak mu się nie walnie to robi takie badziewie :placz: Quote
emdziolek Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 [B][COLOR=DarkOrange]Heja! wpadłam powiedzieć dobranoc:loveu: DOBRANOC!!:hand: [/COLOR][/B] Quote
agaciaaa Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 [quote name=':: FiGa ::']Nie wiesz co tracisz :siara: Ja kocham piłke nożną między innymi dlatego że kilka razy w roku mamy zawody z klubu i nie ma mnie w szkole :evil_lol: Kocham to że mój ulubiony klub gra ostatnio jak ***** :lol: A Kubicy to ja nie kocham :evil_lol:[/quote] Nic nie trace :eviltong: Wprawdzie Kubica to brzydal okropny :eviltong: ale ma talent :) chociaż ostatni wyścig spie...przył, ale na szczęście tego nie widziałam, bo byłam na wystawie :evil_lol: [quote name=':: FiGa ::']Ta radość :evil_lol: Idzie raczej jakby miała komuś wp... :diabloti:[/quote] No kochana, przecież to miała być ironia :evil_lol: Dokładnie to miałam na myśli, co napisałaś w drugim zdaniu :mdrmed: Quote
BBeta Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 [url]http://i12.tinypic.com/4pj88qr.jpg[/url] Niektórzy się męczą w fotoszopie żeby uzyskać taki efekt, Ty masz od razu i jeszcze narzekasz :diabloti: Quote
Szarik Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 Fajny aparat! Od razu robi Ci przeróbkę :) Pierwsze zdjęcie jest fajne! 'złapię Cię, już Cię prawie mam!' Quote
:: FiGa :: Posted August 29, 2007 Author Posted August 29, 2007 [quote name='emdziolek'][B][COLOR=DarkOrange]Heja! wpadłam powiedzieć dobranoc:loveu: DOBRANOC!!:hand: [/COLOR][/B][/quote]Branoc :bye: [quote name='agaciaaa']Nic nie trace :eviltong: Wprawdzie Kubica to brzydal okropny :eviltong: ale ma talent :) chociaż ostatni wyścig spie...przył, ale na szczęście tego nie widziałam, bo byłam na wystawie :evil_lol: No kochana, przecież to miała być ironia :evil_lol: Dokładnie to miałam na myśli, co napisałaś w drugim zdaniu :mdrmed:[/quote]A Dinho choć piekny nie jest ma niezłe ciało :evil_lol: [url]http://i13.tinypic.com/66y3h5g.jpg[/url] :evil_lol: [quote name='BBeta'][URL]http://i12.tinypic.com/4pj88qr.jpg[/URL] Niektórzy się męczą w fotoszopie żeby uzyskać taki efekt, Ty masz od razu i jeszcze narzekasz :diabloti:[/quote] Buhahaha :lol: A co jesli nie chce uzysać tego efektu? :evil_lol: Musze przy każdym zdjęciu patrzeć na ekranik i w razie gdyby wyskoczyły mi te kreseczki zrobić PUK o coś twardego :diabloti: A czasami - tak jak przy tych fotkach - nie patrzę na to jakie zdjęcia robię, focę odruchowo :evil_lol: A w domu się okazuje że wszystkie do kosza :mad: Quote
:: FiGa :: Posted August 29, 2007 Author Posted August 29, 2007 [quote name='Szarik']Fajny aparat! Od razu robi Ci przeróbkę :) Pierwsze zdjęcie jest fajne! 'złapię Cię, już Cię prawie mam!'[/quote] Wiesz ja sie bardzo chetnie z kims zamienie aparatami :lol: Chcesz? Taki bajer normalnie sam fotki przerabia :diabloti: Quote
Szarik Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 Dobra, możemy się zamienić! Tylko jest problem, bo ja aparatu nie mam :P Czy to Ci robi jakąs różnicę? :D Ps. Możesz pukać aparat przed każdym zdjęciem :) Quote
agaciaaa Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 [quote name=':: FiGa ::']A Dinho choć piekny nie jest ma niezłe ciało :evil_lol: [URL]http://i13.tinypic.com/66y3h5g.jpg[/URL][/quote] Noooo, niezłe ciacho :diabloti: Quote
:: FiGa :: Posted August 29, 2007 Author Posted August 29, 2007 [quote name='wiq']cóż za artystyczne efekty :evil_lol:[/quote]O Wig! Może Ty chcesz się zamienić? :evil_lol: [quote name='Szarik']Dobra, możemy się zamienić! Tylko jest problem, bo ja aparatu nie mam :P Czy to Ci robi jakąs różnicę? :D Ps. Możesz pukać aparat przed każdym zdjęciem :)[/quote]Wiesz możesz zamienić sie za aparat Justy, ja nie bede narzekać :D [quote name='agaciaaa']Noooo, niezłe ciacho :diabloti:[/quote]Coś mi się widzi że Agatka piłkę nożną polubi :roflt: Quote
agaciaaa Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 [quote name=':: FiGa ::']Coś mi się widzi że Agatka piłkę nożną polubi :roflt:[/quote] A tam od razu piłke.. najwyżej przystojnego piłkarza :diabloti: Quote
:: FiGa :: Posted August 29, 2007 Author Posted August 29, 2007 [quote name='agaciaaa']A tam od razu piłke.. najwyżej przystojnego piłkarza :diabloti:[/quote] No proszę proszę, juz Ci mój avek nie przeszkadza? :D :D :D :D :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: Quote
agaciaaa Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 [quote name=':: FiGa ::']No proszę proszę, juz Ci mój avek nie przeszkadza? :D :D :D :D :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt:[/quote] Przeszkadza! :eviltong: Taki to możesz mieć na forum o piłce nożnej :evil_lol: a tu Fige dawaj! Quote
Viz Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 No nie wierzę.... Czyżby Figa była fanką footballu? :crazyeye: Czy avek z innego powodu? :evil_lol: Quote
:: FiGa :: Posted August 29, 2007 Author Posted August 29, 2007 [quote name='agaciaaa']Przeszkadza! :eviltong: Taki to możesz mieć na forum o piłce nożnej :evil_lol: a tu Fige dawaj![/quote]Tak tak :D :D :D :D A łyżka na to niemożliwe :D A BBeta ma siebie w avku, oooooooooooooo :evil_lol: Quote
:: FiGa :: Posted August 29, 2007 Author Posted August 29, 2007 [quote name='Viz']No nie wierzę.... Czyżby Figa była fanką footballu? :crazyeye: Czy avek z innego powodu? :evil_lol:[/quote]Uwielbiam piłkę nożną, uwielbiam barcelonę, sama gram i nie zamierzam przestać :loveu: Quote
Viz Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 Jeeeah nie jestem sama w swojej pasji! A już myślałam, ze nie spotkam fanki footballu i psów jednocześnie! :loveu: Ja osobiście nie gram, gram w piłkę ręczną. Ale kibicuję całym serduchem Bayernowi Monachium i ten zespół to moja OGROMNA obsesja! :loveu: :evil_lol: Jejuu no humor mi się poprawił haha. :lol: Quote
agaciaaa Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 [quote name=':: FiGa ::']Tak tak :D :D :D :D A łyżka na to niemożliwe :D A BBeta ma siebie w avku, oooooooooooooo :evil_lol:[/quote] Siebie możesz wstawić :cool3: Wybieraj- Ty albo Figa! Innej opcji nie ma :evil_lol: Quote
Recommended Posts