:: FiGa :: Posted August 29, 2007 Author Posted August 29, 2007 [U][B][COLOR=Red]Strrrrrrrrrona 666 :diabloti: :diabloti: :diabloti:[/COLOR][/B][/U] Quote
emdziolek Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 :diabloti:[B][COLOR=DarkOrange]:diabloti::diabloti::diabloti: SZATAŃSKIE NASIENIE!!:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: [/COLOR][SIZE=5][COLOR=DarkOrange]!!!666!!! [/COLOR][/SIZE][SIZE=5][COLOR=DarkOrange][SIZE=2]FigOWA! ZMIENIAJ AVARTEK BO DOSTANIESZ W PYCHOL!!:mad: [/SIZE][/COLOR][/SIZE][/B] Quote
:: FiGa :: Posted August 29, 2007 Author Posted August 29, 2007 emidziolku witaj w piekle :evil_lol: No przeciez zmieniłam :watpliwy: :evil_lol: Quote
Dobcia Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 [url]http://i13.tinypic.com/63sfwc1.jpg[/url] Jaka ooogromna paszcza!!! wystraszyć sie można:evil_lol: Quote
agaciaaa Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 Ale fajna strona :diabloti: :diabloti: :diabloti: Sylwia, tyle osób Cie prosi o zmiane tego paskudnego avatara (ten drugi nie jest wcale lepszy) więc nie bądź taka!! To jest forum o [B]psach[/B] a nie o HP :eviltong: Oddawaj nam FIGE!!!!!!!!!!!! PS. Fotki oczywiście cudne, szczególnie ta [url]http://i13.tinypic.com/63sfwc1.jpg[/url] :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Samturia Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 SZATAAAAAAAAAAAAAAAAN! :evil_lol: fajne Figulowe fociaki! :cool3: A moim pan Łapa ;) Quote
despera Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 Cześć, przyszliśmy się przywitać:multi: [URL]http://i13.tinypic.com/4puk11z.jpg[/URL] jaki wielki czarny nochal:loveu: Quote
Rinuś Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 [I][B]Figa doniosę na Ciebie Adminowi że reklamujesz Harrego :evil_lol: 666:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: [/B][/I] Quote
Tina.Sara Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 666 :diabloti: fajne foty... a jak zobaczyłam avatar to sie krztusić zaczęłam :roflt: Dracuś :loveu: Quote
Cambel&Megi Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 [quote name=':: FiGa ::']A tu się zgodze ;) Kiedys spokojnie mogła siedziec mi na dłoni, teraz byłby juz z tym problem :evil_lol: A zasłużyłaś? :razz:[/quote] Hihiih tygrysek malutki :loveu::loveu: Noo bo ja wiem? :oops::oops: Tak, zasłuzyłam :diabloti: Np. tym, że zaczęłam HP czytać od początku, już biorę się za 3 część :eviltong: Quote
psiulka Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 [I]Nie zasłużyła, bo nie była na piątej! :shake:[/I] [I]Sylvor daj sobie ten co wygląda jak żałosny owłosiony robal :lol: [/I] Quote
Cambel&Megi Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 Pfff bo ja nie jestem taki prosty człowiek, że na filmy chodzę... Książki są ciekawszą sprawą. :roll: Quote
Czarna_Owieczka Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 [url]http://i13.tinypic.com/63sfwc1.jpg[/url] Jaka paszcza :evi_lol: Przegaiłam 666 :lol: Quote
wiq Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 figowa, Ty te zdjęcia na leżąco robisz? :diabloti: Quote
:: FiGa :: Posted August 29, 2007 Author Posted August 29, 2007 [quote name='Dobcia'][URL]http://i13.tinypic.com/63sfwc1.jpg[/URL] Jaka ooogromna paszcza!!! wystraszyć sie można:evil_lol:[/quote]To na potrzeby 666 było robione :evil_lol: [quote name='agaciaaa']Ale fajna strona :diabloti: :diabloti: :diabloti: Sylwia, tyle osób Cie prosi o zmiane tego paskudnego avatara (ten drugi nie jest wcale lepszy) więc nie bądź taka!! To jest forum o [B]psach[/B] a nie o HP :eviltong: Oddawaj nam FIGE!!!!!!!!!!!! PS. Fotki oczywiście cudne, szczególnie ta [URL]http://i13.tinypic.com/63sfwc1.jpg[/URL] :loveu: :loveu: :loveu:[/quote]Dobrze, w rogu dopisze sobie jeszcze HAU HAU i będzie psi motyw :eviltong: A tak poza tym to KAROLINCE się podoba, o :eviltong: [quote name='Samturia']SZATAAAAAAAAAAAAAAAAN! :evil_lol: fajne Figulowe fociaki! :cool3: A moim pan Łapa ;)[/quote]Dzieki i zaraz oczywiscie do Was zajrzymy ;) [quote name='despera']Cześć, przyszliśmy się przywitać:multi: [URL]http://i13.tinypic.com/4puk11z.jpg[/URL] jaki wielki czarny nochal:loveu:[/quote]Witamy w burasowej galerii :evil_lol: Quote
:: FiGa :: Posted August 29, 2007 Author Posted August 29, 2007 [quote name='Rinuś'][I][B]Figa doniosę na Ciebie Adminowi że reklamujesz Harrego :evil_lol: 666:diabloti::diabloti: [/B][/I][/quote]ALeż proszę bardzo :diabloti: Dajcie mi kartkę :sweetCyb: Prosze PROSZĘ [SIZE=4]PROSZĘ[/SIZE]... :modla: [quote name='Tina.Sara']666 :diabloti: fajne foty... a jak zobaczyłam avatar to sie krztusić zaczęłam :roflt: Dracuś :loveu:[/quote]Dziekuję Karolinko :loveu: Ty jedna wiesz co piekne :loveu: :roflt: [quote name='Cambel']Hihiih tygrysek malutki :loveu::loveu: Noo bo ja wiem? :oops::oops: Tak, zasłuzyłam :diabloti: Np. tym, że zaczęłam HP czytać od początku, już biorę się za 3 część :eviltong:[/quote]Ajj tam Potter :eviltong: Ilona dac jej? :razz: [quote name='psiulka'][I]Nie zasłużyła, bo nie była na piątej! :shake:[/I] [I]Sylvor daj sobie ten co wygląda jak żałosny owłosiony robal :lol: [/I][/quote]Jaki robal! On jest sexy! :diabloti: Mam go na pulpicie :roflt: [quote name='Cambel']Pfff bo ja nie jestem taki prosty człowiek, że na filmy chodzę... Książki są ciekawszą sprawą. :roll:[/quote]Tu się zgodze ;) Ale skoro nie chodzisz na filmy to nie będą Cie interesować zdjęcia aktorów :eviltong: [quote name='Czarna_Owieczka'][URL]http://i13.tinypic.com/63sfwc1.jpg[/URL] Jaka paszcza :evi_lol: Przegaiłam 666 :lol:[/quote]Masz pecha :eviltong: [B] Wikuś[/B] - tak :eviltong: Quote
Cambel&Megi Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 [quote name='Figa']Tu się zgodze ;-) Ale skoro nie chodzisz na filmy to nie będą Cie interesować zdjęcia aktorów :eviltong:[/quote] Ja oglądałam części 1-4 :eviltong: A linka mi dał Ilonek :D Quote
emdziolek Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 [B][COLOR=DarkOrange]Nie o ten mi Avart chodziło dawaj łaciatą na avartek bo zrobimy my na ciebie ustawke i dupa bedzie sina:mad:[/COLOR][/B] [B][COLOR=DarkOrange]To jak bedzie?? Posłuchasz ciotki emdziolka?:loveu::evil_lol:[/COLOR][/B] Quote
:: FiGa :: Posted August 29, 2007 Author Posted August 29, 2007 [quote name='Cambel']Ja oglądałam części 1-4 :eviltong: A linka mi dał Ilonek :D[/quote]W sumie to mi się 5 nie podobała, nie masz czego załowac ;) :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: Quote
Cambel&Megi Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 [quote name=':: FiGa ::']W sumie to mi się 5 nie podobała, nie masz czego załowac ;) :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti:[/quote] Mi już jako ksiażka się nie podobała, a film podobno jeszcze gorszy :eviltong: Quote
agaciaaa Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 [quote name=':: FiGa ::'] Dobrze, w rogu dopisze sobie jeszcze HAU HAU i będzie psi motyw :eviltong: A tak poza tym to KAROLINCE się podoba, o :eviltong: [/quote] Ma być FIGA a nie jakieś tam HAU HAU! :razz: bo normalnie nie moge na ten Twój av patrzeć! Quote
:: FiGa :: Posted August 29, 2007 Author Posted August 29, 2007 [quote name='emdziolek'][B][COLOR=DarkOrange]Nie o ten mi Avart chodziło dawaj łaciatą na avartek bo zrobimy my na ciebie ustawke i dupa bedzie sina:mad:[/COLOR][/B] [B][COLOR=DarkOrange]To jak bedzie?? Posłuchasz ciotki emdziolka?:loveu::evil_lol:[/COLOR][/B][/quote]No proszę.. jeszcze mi beda grozić :x Nie boje sie Was :evil_lol: Nie wiem jaki mam dać ten av :niewiem: Quote
:: FiGa :: Posted August 29, 2007 Author Posted August 29, 2007 [quote name='Cambel']Mi już jako ksiażka się nie podobała, a film podobno jeszcze gorszy :eviltong:[/quote]Ja własnie jestem na etapie czytania wszystkich czesci od poczatku i stanelam na 5... :oops: Ale lepsza niż 1 i 2 :eviltong: [quote name='agaciaaa']Ma być FIGA a nie jakieś tam HAU HAU! :razz: bo normalnie nie moge na ten Twój av patrzeć![/quote]To nie patrz :roflt: Zaraz zmienie.. :watpliwy: Quote
Cambel&Megi Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 Figul, ten przecie śliczny jest :loveu: [quote name='Figa']Ja własnie jestem na etapie czytania wszystkich czesci od poczatku i stanelam na 5... :oops: Ale lepsza niż 1 i 2 :eviltong:[/quote] Mnie też popieprzyło i od początku czytam..Jetem na 3 części... 5 to przeczytalam, bo przeczytałam, ale już mi się nie podobała, 6 leży nietknięta... Quote
:: FiGa :: Posted August 29, 2007 Author Posted August 29, 2007 [quote name='Cambel']Figul, ten przecie śliczny jest :loveu:[/quote]HA! Widzicie?! Zostaje ten :D :D :D :D :D Quote
Recommended Posts