Jump to content
Dogomania

Krowa - Figa i koza - Marcel zapraszają do nakrapianej galerii

Recommended Posts

• Replies 17k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:diabloti:[B][COLOR=DarkOrange]:diabloti::diabloti::diabloti: SZATAŃSKIE NASIENIE!!:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:
[/COLOR][SIZE=5][COLOR=DarkOrange]!!!666!!!

[/COLOR][/SIZE][SIZE=5][COLOR=DarkOrange][SIZE=2]FigOWA! ZMIENIAJ AVARTEK BO DOSTANIESZ W PYCHOL!!:mad:
[/SIZE][/COLOR][/SIZE][/B]

Posted

Ale fajna strona :diabloti: :diabloti: :diabloti:

Sylwia, tyle osób Cie prosi o zmiane tego paskudnego avatara (ten drugi nie jest wcale lepszy) więc nie bądź taka!! To jest forum o [B]psach[/B] a nie o HP :eviltong: Oddawaj nam FIGE!!!!!!!!!!!!

PS. Fotki oczywiście cudne, szczególnie ta [url]http://i13.tinypic.com/63sfwc1.jpg[/url] :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

[quote name=':: FiGa ::']A tu się zgodze ;) Kiedys spokojnie mogła siedziec mi na dłoni, teraz byłby juz z tym problem :evil_lol:

A zasłużyłaś? :razz:[/quote]

Hihiih tygrysek malutki :loveu::loveu:

Noo bo ja wiem? :oops::oops: Tak, zasłuzyłam :diabloti: Np. tym, że zaczęłam HP czytać od początku, już biorę się za 3 część :eviltong:

Posted

[quote name='Dobcia'][URL]http://i13.tinypic.com/63sfwc1.jpg[/URL]
Jaka ooogromna paszcza!!! wystraszyć sie można:evil_lol:[/quote]To na potrzeby 666 było robione :evil_lol:

[quote name='agaciaaa']Ale fajna strona :diabloti: :diabloti: :diabloti:

Sylwia, tyle osób Cie prosi o zmiane tego paskudnego avatara (ten drugi nie jest wcale lepszy) więc nie bądź taka!! To jest forum o [B]psach[/B] a nie o HP :eviltong: Oddawaj nam FIGE!!!!!!!!!!!!

PS. Fotki oczywiście cudne, szczególnie ta [URL]http://i13.tinypic.com/63sfwc1.jpg[/URL] :loveu: :loveu: :loveu:[/quote]Dobrze, w rogu dopisze sobie jeszcze HAU HAU i będzie psi motyw :eviltong:
A tak poza tym to KAROLINCE się podoba, o :eviltong:

[quote name='Samturia']SZATAAAAAAAAAAAAAAAAN! :evil_lol:

fajne Figulowe fociaki! :cool3:

A moim pan Łapa ;)[/quote]Dzieki i zaraz oczywiscie do Was zajrzymy ;)

[quote name='despera']Cześć, przyszliśmy się przywitać:multi:
[URL]http://i13.tinypic.com/4puk11z.jpg[/URL] jaki wielki czarny nochal:loveu:[/quote]Witamy w burasowej galerii :evil_lol:

Posted

[quote name='Rinuś'][I][B]Figa doniosę na Ciebie Adminowi że reklamujesz Harrego :evil_lol:

666:diabloti::diabloti:
[/B][/I][/quote]ALeż proszę bardzo :diabloti: Dajcie mi kartkę :sweetCyb: Prosze PROSZĘ [SIZE=4]PROSZĘ[/SIZE]... :modla:

[quote name='Tina.Sara']666 :diabloti:
fajne foty...
a jak zobaczyłam avatar to sie krztusić zaczęłam :roflt: Dracuś :loveu:[/quote]Dziekuję Karolinko :loveu: Ty jedna wiesz co piekne :loveu:
:roflt:

[quote name='Cambel']Hihiih tygrysek malutki :loveu::loveu:
Noo bo ja wiem? :oops::oops: Tak, zasłuzyłam :diabloti: Np. tym, że zaczęłam HP czytać od początku, już biorę się za 3 część :eviltong:[/quote]Ajj tam Potter :eviltong:
Ilona dac jej? :razz:

[quote name='psiulka'][I]Nie zasłużyła, bo nie była na piątej! :shake:[/I]

[I]Sylvor daj sobie ten co wygląda jak żałosny owłosiony robal :lol: [/I][/quote]Jaki robal! On jest sexy! :diabloti: Mam go na pulpicie :roflt:

[quote name='Cambel']Pfff bo ja nie jestem taki prosty człowiek, że na filmy chodzę... Książki są ciekawszą sprawą. :roll:[/quote]Tu się zgodze ;)
Ale skoro nie chodzisz na filmy to nie będą Cie interesować zdjęcia aktorów :eviltong:

[quote name='Czarna_Owieczka'][URL]http://i13.tinypic.com/63sfwc1.jpg[/URL]
Jaka paszcza :evi_lol:
Przegaiłam 666 :lol:[/quote]Masz pecha :eviltong:

[B]
Wikuś[/B] - tak :eviltong:

Posted

[quote name='Figa']Tu się zgodze ;-)
Ale skoro nie chodzisz na filmy to nie będą Cie interesować zdjęcia aktorów :eviltong:[/quote]

Ja oglądałam części 1-4 :eviltong:

A linka mi dał Ilonek :D

Posted

[B][COLOR=DarkOrange]Nie o ten mi Avart chodziło dawaj łaciatą na avartek bo zrobimy my na ciebie ustawke i dupa bedzie sina:mad:[/COLOR][/B]
[B][COLOR=DarkOrange]To jak bedzie?? Posłuchasz ciotki emdziolka?:loveu::evil_lol:[/COLOR][/B]

Posted

[quote name='Cambel']Ja oglądałam części 1-4 :eviltong:

A linka mi dał Ilonek :D[/quote]W sumie to mi się 5 nie podobała, nie masz czego załowac ;)

:diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti:

Posted

[quote name=':: FiGa ::']W sumie to mi się 5 nie podobała, nie masz czego załowac ;)

:diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti:[/quote]

Mi już jako ksiażka się nie podobała, a film podobno jeszcze gorszy :eviltong:

Posted

[quote name=':: FiGa ::']
Dobrze, w rogu dopisze sobie jeszcze HAU HAU i będzie psi motyw :eviltong:
A tak poza tym to KAROLINCE się podoba, o :eviltong:
[/quote]

Ma być FIGA a nie jakieś tam HAU HAU! :razz: bo normalnie nie moge na ten Twój av patrzeć!

Posted

[quote name='emdziolek'][B][COLOR=DarkOrange]Nie o ten mi Avart chodziło dawaj łaciatą na avartek bo zrobimy my na ciebie ustawke i dupa bedzie sina:mad:[/COLOR][/B]
[B][COLOR=DarkOrange]To jak bedzie?? Posłuchasz ciotki emdziolka?:loveu::evil_lol:[/COLOR][/B][/quote]No proszę.. jeszcze mi beda grozić :x
Nie boje sie Was :evil_lol:

Nie wiem jaki mam dać ten av :niewiem:

Posted

[quote name='Cambel']Mi już jako ksiażka się nie podobała, a film podobno jeszcze gorszy :eviltong:[/quote]Ja własnie jestem na etapie czytania wszystkich czesci od poczatku i stanelam na 5... :oops: Ale lepsza niż 1 i 2 :eviltong:

[quote name='agaciaaa']Ma być FIGA a nie jakieś tam HAU HAU! :razz: bo normalnie nie moge na ten Twój av patrzeć![/quote]To nie patrz :roflt:

Zaraz zmienie.. :watpliwy:

Posted

Figul, ten przecie śliczny jest :loveu:

[quote name='Figa']Ja własnie jestem na etapie czytania wszystkich czesci od poczatku i stanelam na 5... :oops: Ale lepsza niż 1 i 2 :eviltong:[/quote]

Mnie też popieprzyło i od początku czytam..Jetem na 3 części...
5 to przeczytalam, bo przeczytałam, ale już mi się nie podobała, 6 leży nietknięta...