Jump to content
Dogomania

Krowa - Figa i koza - Marcel zapraszają do nakrapianej galerii

Recommended Posts

• Replies 17k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:: FiGa :: napisał(a):
A mi dziś dogomania chodzi wolno jak żółw :mad: Wam też?

Ilonko jakie archiwalne? :evil_lol:

Mi dzisiaj tak chodzi...:shake:

No Syl, nie wiesz co to znaczy archiwalne?? :eviltong:

Posted

psiulka napisał(a):
Mi dzisiaj tak chodzi...:shake:

No Syl, nie wiesz co to znaczy archiwalne?? :eviltong:
Nie wiem :eviltong: Wytłumacz mi :roflt:

psiulka napisał(a):
Nasza Sylwia to ma talenta :D :multi:
:cool3: Dobra i tak wiem że ściemniasz :cool3::grin:

Dalmatynkaa napisał(a):

Boże, ale on ma wzrok :-( Śliczny jest ..

Tyle fotek Figutka, ale ja ciągle czuje jakiś niedosyt :diabloti:

On taki ciap troche jest :cool3: Juz z daleka widziałam jak się czaił za murkiem na nas :evil_lol:

Mam dużo, ale czasu zero :roll:

Posted

[quote name=':: FiGa ::']

Dobranoc ;)
Te łapy:loveu::loveu::loveu:

Dzień dobry;)

Jestem na kompie w szkole, dlatego weszłam na Dogo, bo w domu mam z nią straszne problemy.:shake:

Posted

Guffi napisał(a):
Te łapy:loveu::loveu::loveu:

Dzień dobry;)

Jestem na kompie w szkole, dlatego weszłam na Dogo, bo w domu mam z nią straszne problemy.:shake:
Pewnie nie chce się małpa ładować? :mad: Ja tak miałam we wtorek :angryy::angryy::angryy:

P.S. Ja też piszę ze szkoły :diabloti:

Posted

Teee... te mi sie najbardziej podobają :D

Wiesz co ja ostatnio próbowałam focić przyrodę. I jak dla mnie to zrobienie naprawde fajnego zdjęcia kwiatkowi jest trudno.A Twoje są takie boskie że się napatrzeć nie moge... :loveu:

i tylko mi tu nie mow ze nie masz talentu czy ze masz badziewny aparat bo Cie znajde i :mad:
No wiec nawet nie próbuj :)
Cholera no... boskie :iloveyou:

Posted

_ChiQuiTa_ napisał(a):
Teee... te mi sie najbardziej podobają :D

Wiesz co ja ostatnio próbowałam focić przyrodę. I jak dla mnie to zrobienie naprawde fajnego zdjęcia kwiatkowi jest trudno.A Twoje są takie boskie że się napatrzeć nie moge... :loveu:

i tylko mi tu nie mow ze nie masz talentu czy ze masz badziewny aparat bo Cie znajde i :mad:
No wiec nawet nie próbuj :)
Cholera no... boskie :iloveyou:
Wyobraź sobie że widziałam Twoje fotki i moje się do nich nie umywają także nie masz co bredzić :evil_lol:

_ChiQuiTa_ napisał(a):
Gdybym miała taką Figę koło siebie rano to na 100% bym do szkoły nie wstała :loveu::loveu::loveu:
A myślisz że mi łatwo to przychodzi? Takie ciepełko od niej bije :loveu:

Posted

Wyobraź sobie że widziałam Twoje fotki i moje się do nich nie umywają także nie masz co bredzić :evil_lol:

A myślisz że mi łatwo to przychodzi? Takie ciepełko od niej bije :loveu:

Jak Cię mazne w ten głupi łeb to zobaczysz :mad:
Moje się nie umywają do Twoich O! i koniec kropka !

Wyobrażam sobie jak musi byc bosko spać z nią. Tinucha to zawsze śpi w nogach hehe :D nielubi sie przytulać... ale czasem przez nia tez sie spoźniam dlatego rano nie zbliżam sie do łóżka na którym ona śpi :evil_lol:

Posted

_ChiQuiTa_ napisał(a):
Jak Cię mazne w ten głupi łeb to zobaczysz :mad:
Moje się nie umywają do Twoich O! i koniec kropka !

Wyobrażam sobie jak musi byc bosko spać z nią. Tinucha to zawsze śpi w nogach hehe :D nielubi sie przytulać... ale czasem przez nia tez sie spoźniam dlatego rano nie zbliżam sie do łóżka na którym ona śpi :evil_lol:
Grozisz mi :crazyeye: Edytko, Twój aparat jest z wyższej półki, a mi wcale nie przeszkadza że masz ładniejsze zdjęcia w galerii, o nie :evil_lol:

Figowa też kiedyś spała w nogach, o tuleniu się czy też wejściu pod kołderkę :crazyeye: nie było mowy. Ale przyszły zimne noce, nam ogrzewanie siadło w środku "zimy" i kropa zrozumiała jak to czasami dobrze mieć pancię z kołderką :diabloti: I tak już się krowa przyzwyczaiła, w nocy ją wywalam spod kołdry żeby się nei przegrzała, a ta wydaje pomruk niezadowolenia "hmmm" i władzie się na kołderce :evil_lol:
My co rano mamy czyszczenie uszu więc tak czy siak muszę przy niej śpiącej być :loveu: [o innej porze dnia nie mam szans na to by pozwoliła mi na takie zabiegi :mad:]

Posted

Grozisz mi :crazyeye: Edytko, Twój aparat jest z wyższej półki, a mi wcale nie przeszkadza że masz ładniejsze zdjęcia w galerii, o nie :evil_lol:

Figowa też kiedyś spała w nogach, o tuleniu się czy też wejściu pod kołderkę :crazyeye: nie było mowy. Ale przyszły zimne noce, nam ogrzewanie siadło w środku "zimy" i kropa zrozumiała jak to czasami dobrze mieć pancię z kołderką :diabloti: I tak już się krowa przyzwyczaiła, w nocy ją wywalam spod kołdry żeby się nei przegrzała, a ta wydaje pomruk niezadowolenia "hmmm" i władzie się na kołderce :evil_lol:
My co rano mamy czyszczenie uszu więc tak czy siak muszę przy niej śpiącej być :loveu: [o innej porze dnia nie mam szans na to by pozwoliła mi na takie zabiegi :mad:]

Dobra dla mnie Twoje zdjecia są 1 klasa a dla Ciebie moje wiec sie dogadałysmy :eviltong:

Oj jakby nam padło ogrzewanie to Tina nie za bardzo by mnie ogrzała hehe :D Zreszta ona nie śpi ze mną... tylko z moją siostrą a jak nie to w swoim łóżeczku :)
Ale taki Figulec to b y sie przydał hie hie :)
Hehehe na śpiocha jej uszy czyścisz no wiesz :eviltong:

Posted

pinczerka_i_Gizmo napisał(a):
Eh a ze mną nie chce pies spać :shake: Kiedyś go wyganiałam to teraz sie obraził :p

Cześć :)
I dobrze zrobił :evil_lol: Niedobra pancia :mad:
Bry ;)

_ChiQuiTa_ napisał(a):
Dobra dla mnie Twoje zdjecia są 1 klasa a dla Ciebie moje wiec sie dogadałysmy :eviltong:
:roflt::roflt: :roflt:
Zdjęcia pierwsza klasa to są u Dominiki na fotoblogu :loveu::loveu:, nie tu :shake:

_ChiQuiTa_ napisał(a):
Oj jakby nam padło ogrzewanie to Tina nie za bardzo by mnie ogrzała hehe :D Zreszta ona nie śpi ze mną... tylko z moją siostrą a jak nie to w swoim łóżeczku :)
Ale taki Figulec to b y sie przydał hie hie :)
Hehehe na śpiocha jej uszy czyścisz no wiesz :eviltong:
Ojjj ja bym nie dała Figi siostrze :diabloti:
Wiesz, że jest dużo Figulców w potrzebie.. :razz:

A jak inaczej mam jej wyczyścić? :niewiem: Musiaabym ją związać :evil_lol:

Posted

Jako że strona na którą wrzucałam fotki siadła i zwaliła mi podpis a zarazem znikły wszystkie zdjęcia które poprzednio dodałam to wkleję je jeszcze raz :mad:

No daj buzi :cool3::cool3::cool3:

A tak poza tym to:
1. Bylyśmy dziś na spacerku :cool3:
2. Z aparatem :cool3:
3. Zabrałyśmy tez Miśka :cool3::cool3:
4. Mam duzo zdjęć :cool3::cool3::cool3:

Posted

Witajcie! :) Dawno u Was nie byłam :shake:

Ale się zmówiły :lol:

Mam duzo zdjęć :cool3::cool3::cool3:

I na co jeszcze czekasz? :cool3: Czekamy na fotki!
Pozdrawiamy ;)

Posted

[quote name='Koma']Witajcie! :) Dawno u Was nie byłam :shake:

Ale się zmówiły :lol:

I na co jeszcze czekasz? :cool3: Czekamy na fotki!
Pozdrawiamy ;)Ojj bardzo dawno :p
Zmniejszam ;)

[quote name='pinczerka_i_Gizmo']Sylwia, czy Czabi jest dużo niższy od Figi?

Jak tyle fotek, to czemu ich tu jeszcze nie ma? Kusisz, oj kusisz... :razz:Troszkę niższy, o tyle:

Uczestnicy dzisiejszego spaceru :cool3::cool3:

Czabi :loveu:

Miśko :lol:

Figa ;)

Więcej później/jutro ;)