psiulka Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 Nie wyświetlają mi się zdjęcia Figi o_O Dzień dobry xD A raczej wieczór dobry :multi: Pokaż jakieś foty archiwalne xP Quote
:: FiGa :: Posted April 24, 2007 Author Posted April 24, 2007 A mi dziś dogomania chodzi wolno jak żółw :mad: Wam też? Ilonko jakie archiwalne? :evil_lol: Quote
:: FiGa :: Posted April 24, 2007 Author Posted April 24, 2007 Dziś udało mi się ufocić pieska który kiedyś czaił się na środku drogi :razz: Tyle że to było przelotem i tak nijak wyszło :shake: Quote
:: FiGa :: Posted April 24, 2007 Author Posted April 24, 2007 Wróciłam się stronę wcześniej i widze że mi też się one nie wyświetlają :niewiem: Tu chodzimy na spacery ;) Bagna :evil_lol: Mlecyk Quote
psiulka Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 :: FiGa :: napisał(a):A mi dziś dogomania chodzi wolno jak żółw :mad: Wam też? Ilonko jakie archiwalne? :evil_lol: Mi dzisiaj tak chodzi...:shake: No Syl, nie wiesz co to znaczy archiwalne?? :eviltong: Quote
psiulka Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 [quote name=':: FiGa ::'] Nasza Sylwia to ma talenta :D :multi: Quote
Dalmatynkaa Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 Boże, ale on ma wzrok :-( Śliczny jest .. Tyle fotek Figutka, ale ja ciągle czuje jakiś niedosyt :diabloti: Quote
:: FiGa :: Posted April 25, 2007 Author Posted April 25, 2007 psiulka napisał(a):Mi dzisiaj tak chodzi...:shake: No Syl, nie wiesz co to znaczy archiwalne?? :eviltong:Nie wiem :eviltong: Wytłumacz mi :roflt: psiulka napisał(a):Nasza Sylwia to ma talenta :D :multi::cool3: Dobra i tak wiem że ściemniasz :cool3::grin: Dalmatynkaa napisał(a): Boże, ale on ma wzrok :-( Śliczny jest .. Tyle fotek Figutka, ale ja ciągle czuje jakiś niedosyt :diabloti: On taki ciap troche jest :cool3: Juz z daleka widziałam jak się czaił za murkiem na nas :evil_lol: Mam dużo, ale czasu zero :roll: Quote
Guffi Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 [quote name=':: FiGa ::'] Dobranoc ;) Te łapy:loveu::loveu::loveu: Dzień dobry;) Jestem na kompie w szkole, dlatego weszłam na Dogo, bo w domu mam z nią straszne problemy.:shake: Quote
:: FiGa :: Posted April 26, 2007 Author Posted April 26, 2007 Guffi napisał(a):Te łapy:loveu::loveu::loveu: Dzień dobry;) Jestem na kompie w szkole, dlatego weszłam na Dogo, bo w domu mam z nią straszne problemy.:shake:Pewnie nie chce się małpa ładować? :mad: Ja tak miałam we wtorek :angryy::angryy::angryy: P.S. Ja też piszę ze szkoły :diabloti: Quote
_ChiQuiTa_ Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 [quote name=':: FiGa ::'] Teee... te mi sie najbardziej podobają :D Wiesz co ja ostatnio próbowałam focić przyrodę. I jak dla mnie to zrobienie naprawde fajnego zdjęcia kwiatkowi jest trudno.A Twoje są takie boskie że się napatrzeć nie moge... :loveu: i tylko mi tu nie mow ze nie masz talentu czy ze masz badziewny aparat bo Cie znajde i :mad: No wiec nawet nie próbuj :) Cholera no... boskie :iloveyou: Quote
_ChiQuiTa_ Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 [quote name=':: FiGa ::'] Dobranoc ;) Gdybym miała taką Figę koło siebie rano to na 100% bym do szkoły nie wstała :loveu::loveu::loveu: Quote
:: FiGa :: Posted April 26, 2007 Author Posted April 26, 2007 _ChiQuiTa_ napisał(a):Teee... te mi sie najbardziej podobają :D Wiesz co ja ostatnio próbowałam focić przyrodę. I jak dla mnie to zrobienie naprawde fajnego zdjęcia kwiatkowi jest trudno.A Twoje są takie boskie że się napatrzeć nie moge... :loveu: i tylko mi tu nie mow ze nie masz talentu czy ze masz badziewny aparat bo Cie znajde i :mad: No wiec nawet nie próbuj :) Cholera no... boskie :iloveyou:Wyobraź sobie że widziałam Twoje fotki i moje się do nich nie umywają także nie masz co bredzić :evil_lol: _ChiQuiTa_ napisał(a):Gdybym miała taką Figę koło siebie rano to na 100% bym do szkoły nie wstała :loveu::loveu::loveu:A myślisz że mi łatwo to przychodzi? Takie ciepełko od niej bije :loveu: Quote
_ChiQuiTa_ Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 :: FiGa :: napisał(a):Wyobraź sobie że widziałam Twoje fotki i moje się do nich nie umywają także nie masz co bredzić :evil_lol: A myślisz że mi łatwo to przychodzi? Takie ciepełko od niej bije :loveu: Jak Cię mazne w ten głupi łeb to zobaczysz :mad: Moje się nie umywają do Twoich O! i koniec kropka ! Wyobrażam sobie jak musi byc bosko spać z nią. Tinucha to zawsze śpi w nogach hehe :D nielubi sie przytulać... ale czasem przez nia tez sie spoźniam dlatego rano nie zbliżam sie do łóżka na którym ona śpi :evil_lol: Quote
:: FiGa :: Posted April 26, 2007 Author Posted April 26, 2007 _ChiQuiTa_ napisał(a):Jak Cię mazne w ten głupi łeb to zobaczysz :mad: Moje się nie umywają do Twoich O! i koniec kropka ! Wyobrażam sobie jak musi byc bosko spać z nią. Tinucha to zawsze śpi w nogach hehe :D nielubi sie przytulać... ale czasem przez nia tez sie spoźniam dlatego rano nie zbliżam sie do łóżka na którym ona śpi :evil_lol:Grozisz mi :crazyeye: Edytko, Twój aparat jest z wyższej półki, a mi wcale nie przeszkadza że masz ładniejsze zdjęcia w galerii, o nie :evil_lol: Figowa też kiedyś spała w nogach, o tuleniu się czy też wejściu pod kołderkę :crazyeye: nie było mowy. Ale przyszły zimne noce, nam ogrzewanie siadło w środku "zimy" i kropa zrozumiała jak to czasami dobrze mieć pancię z kołderką :diabloti: I tak już się krowa przyzwyczaiła, w nocy ją wywalam spod kołdry żeby się nei przegrzała, a ta wydaje pomruk niezadowolenia "hmmm" i władzie się na kołderce :evil_lol: My co rano mamy czyszczenie uszu więc tak czy siak muszę przy niej śpiącej być :loveu: [o innej porze dnia nie mam szans na to by pozwoliła mi na takie zabiegi :mad:] Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 Eh a ze mną nie chce pies spać :shake: Kiedyś go wyganiałam to teraz sie obraził :p Cześć :) Quote
_ChiQuiTa_ Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 :: FiGa :: napisał(a):Grozisz mi :crazyeye: Edytko, Twój aparat jest z wyższej półki, a mi wcale nie przeszkadza że masz ładniejsze zdjęcia w galerii, o nie :evil_lol: Figowa też kiedyś spała w nogach, o tuleniu się czy też wejściu pod kołderkę :crazyeye: nie było mowy. Ale przyszły zimne noce, nam ogrzewanie siadło w środku "zimy" i kropa zrozumiała jak to czasami dobrze mieć pancię z kołderką :diabloti: I tak już się krowa przyzwyczaiła, w nocy ją wywalam spod kołdry żeby się nei przegrzała, a ta wydaje pomruk niezadowolenia "hmmm" i władzie się na kołderce :evil_lol: My co rano mamy czyszczenie uszu więc tak czy siak muszę przy niej śpiącej być :loveu: [o innej porze dnia nie mam szans na to by pozwoliła mi na takie zabiegi :mad:] Dobra dla mnie Twoje zdjecia są 1 klasa a dla Ciebie moje wiec sie dogadałysmy :eviltong: Oj jakby nam padło ogrzewanie to Tina nie za bardzo by mnie ogrzała hehe :D Zreszta ona nie śpi ze mną... tylko z moją siostrą a jak nie to w swoim łóżeczku :) Ale taki Figulec to b y sie przydał hie hie :) Hehehe na śpiocha jej uszy czyścisz no wiesz :eviltong: Quote
:: FiGa :: Posted April 26, 2007 Author Posted April 26, 2007 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Eh a ze mną nie chce pies spać :shake: Kiedyś go wyganiałam to teraz sie obraził :p Cześć :)I dobrze zrobił :evil_lol: Niedobra pancia :mad: Bry ;) _ChiQuiTa_ napisał(a):Dobra dla mnie Twoje zdjecia są 1 klasa a dla Ciebie moje wiec sie dogadałysmy :eviltong::roflt::roflt: :roflt: Zdjęcia pierwsza klasa to są u Dominiki na fotoblogu :loveu::loveu:, nie tu :shake: _ChiQuiTa_ napisał(a): Oj jakby nam padło ogrzewanie to Tina nie za bardzo by mnie ogrzała hehe :D Zreszta ona nie śpi ze mną... tylko z moją siostrą a jak nie to w swoim łóżeczku :) Ale taki Figulec to b y sie przydał hie hie :) Hehehe na śpiocha jej uszy czyścisz no wiesz :eviltong:Ojjj ja bym nie dała Figi siostrze :diabloti: Wiesz, że jest dużo Figulców w potrzebie.. :razz: A jak inaczej mam jej wyczyścić? :niewiem: Musiaabym ją związać :evil_lol: Quote
:: FiGa :: Posted April 26, 2007 Author Posted April 26, 2007 Jako że strona na którą wrzucałam fotki siadła i zwaliła mi podpis a zarazem znikły wszystkie zdjęcia które poprzednio dodałam to wkleję je jeszcze raz :mad: No daj buzi :cool3::cool3::cool3: A tak poza tym to: 1. Bylyśmy dziś na spacerku :cool3: 2. Z aparatem :cool3: 3. Zabrałyśmy tez Miśka :cool3::cool3: 4. Mam duzo zdjęć :cool3::cool3::cool3: Quote
Koma Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 Witajcie! :) Dawno u Was nie byłam :shake: [quote name=':: FiGa ::'] Ale się zmówiły :lol: Mam duzo zdjęć :cool3::cool3::cool3: I na co jeszcze czekasz? :cool3: Czekamy na fotki! Pozdrawiamy ;) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 Sylwia, czy Czabi jest dużo niższy od Figi? Jak tyle fotek, to czemu ich tu jeszcze nie ma? Kusisz, oj kusisz... :razz: Quote
:: FiGa :: Posted April 26, 2007 Author Posted April 26, 2007 [quote name='Koma']Witajcie! :) Dawno u Was nie byłam :shake: Ale się zmówiły :lol: I na co jeszcze czekasz? :cool3: Czekamy na fotki! Pozdrawiamy ;)Ojj bardzo dawno :p Zmniejszam ;) [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Sylwia, czy Czabi jest dużo niższy od Figi? Jak tyle fotek, to czemu ich tu jeszcze nie ma? Kusisz, oj kusisz... :razz:Troszkę niższy, o tyle: Uczestnicy dzisiejszego spaceru :cool3::cool3: Czabi :loveu: Miśko :lol: Figa ;) Więcej później/jutro ;) Quote
Recommended Posts